Къде спортуват нашите деца?

• 259 108
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Sofia
Може ли някои да ми препоръча добър треньор по плуване за деца на Спортната палата? Децата ми са на 7 и на 5 години. Може да ми пишете на лични, за да не прозвучи като реклама. Пуснах и отделна тема във форума. Благодаря Ви предварително.

# 1 801
  • София
Значи за лека атлетика никой няма информация  Sad

# 1 802
Здравейте,
има ли начин от сега да разбера за безплатните програми организирани от МФВС . Зная, че всчка година за всички училища има програми за безплатен спорт. Разбира се , за такива неща нашата учителка пропуска да ни уведоми. Миналата година хванахме безплатният тенис , само за един месец , след като моя позната ми каза.

# 1 803
  • София
Дъщеря ми ще навърши 3 г. след 4 месеца и ми се иска да я запиша на някакъв спорт възможно най-рано. Навсякъде, където питах, най-рано записват деца на 5 години и само на едно място открих плуване за 4-годишни.
Ако знаете къде работят с по-малки деца, моля да пишете. Може и на лични.

# 1 804
  • София
Дъщеря ми ще навърши 3 г. след 4 месеца и ми се иска да я запиша на някакъв спорт възможно най-рано. Навсякъде, където питах, най-рано записват деца на 5 години и само на едно място открих плуване за 4-годишни.

Виж в плувния басейн но Спортната палата. Там има малък басейн и тренират малки дечица.

# 1 805
  • Там, където ме обичат
Чувала съм за басейн, малък, някъде около Била, на България. Знам, че тренират малки деца, но колко малки не знам, можеш да провериш и там.  Peace

# 1 806
  • София
Намах сили да прегледам всички страници и затова питам - някой знае ли какви са цените за деца в плувния басейн на  Inergy Фитнес & СПА, който се намира в Борово? Детето на моя съседка ходеше там на плуване, но са се отказали преди време и не можа да ми даде актуална информация.
Погледнах и за Спартак, но лекинко ми е далечко. Благодаря!

# 1 807
Намах сили да прегледам всички страници и затова питам - някой знае ли какви са цените за деца в плувния басейн на  Inergy Фитнес & СПА, който се намира в Борово? Детето на моя съседка ходеше там на плуване, но са се отказали преди време и не можа да ми даде актуална информация.
Погледнах и за Спартак, но лекинко ми е далечко. Благодаря!

Когато аз проверявах, бяха прекалено високи. Голям проблем е и паркирането в района.

# 1 808
  • София
Когато аз проверявах, бяха прекалено високи. Голям проблем е и паркирането в района.

Мен паркиране не ме вълнува, ходим пеша до там. Но цените нещо и аз дочух, че били високи.
Май ще остане Спартак като опция, колкото и да не ми се иска да минавам през задръстването на бул. "България"  Sad

# 1 809
Друг вариант е болницата на Мазнейкови.

# 1 810
  • София
Да, гледах и аз за болницата на Мазнейкови, ама нямам транспорт до там  Sad Sad Sad

# 1 811
С трамвая си точно там за нула време.

# 1 812
  • Sofia
Или отсреща - в JK Fitness. Там също има тренировки на деца.

# 1 813
В Inergy в Борово преди две години беше 11 лв в група. При Мазнейкова е по-евтино със сигурност.

# 1 814
  • Там, където ме обичат
В Inergy в Борово преди две години беше 11 лв в група. При Мазнейкова е по-евтино със сигурност.
Тези 11 лв. за 1 час ли е?

Общи условия

Активация на акаунт