Къде спортуват нашите деца?

• 262 806
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 375
Аз пък даже не мисля,че фигурата задължително ще се развие по определен начин,ето например Румяна Нейкова да не е със супер развита мускулатура,мисля,че за да се развият супер мускули си иска и химия Wink

# 376
Може би си е и до структура като цяло и генетично предразположение, но дори да спортуваш нещо 3-4 пъти в седмицата непрофесионално,това пак оказва влияние на тялото. Особено през детството и пубертета. Още на 12-13 годинки се забелязват момчетата и момичетата,които редовно карат колело (например),колко здрави бедра и прасци имат. Пък гребците и гребкините.. вие и сами сте виждали Simple Smile

# 377
  • На черешата
Аз пък даже не мисля,че фигурата задължително ще се развие по определен начин...

Съгласна съм. Аз съм доста висока и винаги, когато кажа,че като дете съм се занимавала 7 години със спорт ме питат дали е волейбол или баскетбол...  Tired Е, нито едно от двете, просто ген.

# 378
  • вкъщи
сега в двора на училището

# 379
Аз съм доволна от един басейн в Мусагеница http://sport.light.bg/pool.php. Имам познати, който си водят  децата и на Спортната палата.

# 380
Може би си е и до структура като цяло и генетично предразположение, но дори да спортуваш нещо 3-4 пъти в седмицата непрофесионално,това пак оказва влияние на тялото. Особено през детството и пубертета. Още на 12-13 годинки се забелязват момчетата и момичетата,които редовно карат колело (например),колко здрави бедра и прасци имат. Пък гребците и гребкините.. вие и сами сте виждали Simple Smile
Е, и?
Нищо лошо не виждам!
Най-важно за детето е да се занимава със спорт, който му харесва и го увлича.

# 381
днес бяхме на първия урок по плуване,Ива е във възторг и много и хареса
надявам се че ще продължи да ходи със желание и няма да има всяко чудо за 3 дни newsm78

# 382
Малката тренира художествена гимнастика, мажоретка е ии обожава баскетбол. Само че.. ето къде е проблема - при гимнастиката трябва добре изваяно и гъвкаво тяло, а при баскетбола малко по-сковано. Трябва да прави по-големи и тежки стъпки, а в гимнастиката малки и грациозни - пълна противоположност  ooooh! Госпожата ни по ФВС иска да я включи в училищният отбор, но аз не разрешавах, заради гимнастиката и сега незнам какво да правя  ooooh!

# 383
Гимнастиката според мене е по-добрият вариант за детето.

# 384
 Shocked какво значи "аз не разреших" - ти ли тренираш или детето - то дума няма ли - не го ли питаш???????
Винаги се дразня, когато родителите влагат собствените си неизпълнени амбиции в децата си- в случая не мисля, че е редно ти да решаваш въобще, защото става въпрос за спорт и това зависи от желанието на детето! Нека то избере кое предпочита!

# 385
в случая не мисля, че е редно ти да решаваш въобще, защото става въпрос за спорт и това зависи от желанието на детето! Нека то избере кое предпочита!
И аз така мисля!
Да не говорим, че баскетболът е групов спорт, развива социални умения, работа в екип и прочее... и можеш да го играеш за удоволствие цял живот.

# 386
Чудя се къде да запиша сина ми на уроци по тенис. Единственото ми условие е да близо до нас- кв.Гео Милев.
Ще бъда признателна, ако ме напътите.

# 387
В Борисовата градина зад стадион В. Левски има страхотна тенис-школа  Peace
Мисля, че не ви е далече.

# 388
В Борисовата градина зад стадион В. Левски има страхотна тенис-школа  Peace
Мисля, че не ви е далече.

А, супер, но къде по-точно или ако знаеш името на школата, ще ми е от голяма полза?
Благодаря!

# 389
Значи като идваш откъм Орлов мост тръгваш покрай езерото, после покрай самия стадион и от лявата страна се виждат кортовете. Там има и конна езда/на 50тина метра/ и малко по-надолу футболни игрища. Към кортовете има и едно кафенце - то също се вижда. За името - не го зная, не съм обръщала внимание. Но пък винаги когато се разхождаме в парка минаваме от там и от сега съм си заплюла мястото, живот и здраве малкия като порасне...Атмосферата е страхотна просто - сама ще се увериш.

Общи условия

Активация на акаунт