Къде спортуват нашите деца?

• 259 297
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 945
  • Асеновград
Записах дъщеря ми на плуване и ходи с голямо желание.
Също така е водим един път в седмицата да се катери на стена.

# 946
Съвсем бях забравила за тази тема напоследък, та пуснах нова, но и тук ще попитам.

От няколко години се занимавам с йога, но треньора ни не приема деца на заниманията. В същото време знам, че много от упражненията са полезни за хора на всякаква възраст, включително деца. А и заниманията могат да са много забавни, стига човекът, който ги преподава, да е подходящ  
Знаете ли дали и къде се провеждат занимания по йога за деца? Някой има ли лични впечатления?
Има и друго... пускат ли родителите да гледат? Аз лично бих искала да присъствам поне на няколко занимания, за да съм сигурна, че мога спокойно да оставя детето си.

Доколкото знам Българска йога асоциация имат специални занимания по йога за деца. Виж и в йога център "Дивали" /и едните и другите имат сайтове и можеш да ги намериш през гугъл/. Аз ходя на йога на "Спартак" при Пракаш, там  също някои от хората, които практикуват си водят и дечицата и няма никакъв проблем

# 947
Аз го записах на футбол но излезнаха 2 месеца ваканция и е много нещастен моя син.

# 948
  • Варна
Големият ми син ще е 4 клас. Много е чувствителен, не е от нахаканите деца и се чудя какво да го запиша да спортува. Смятах на плуване, че и без това е с леееко гръбначно изкривяване, но големия басейн долу бил в ремонт (освен ако не ми е стара инфомацията), пък и зимата... Дали от новата учебна година да не опитам карате?... Дайте ми идеи и места за Варна. С футбола няма да се получи...

# 949
Здравейте.Може би спортни танци. Няма много момчета. Аз например търся партньор за моята дъщеря в Пловдив.Тя е на осем години.

# 950
Големият ми син ще е 4 клас. Много е чувствителен, не е от нахаканите деца и се чудя какво да го запиша да спортува. Смятах на плуване, че и без това е с леееко гръбначно изкривяване, но големия басейн долу бил в ремонт (освен ако не ми е стара инфомацията), пък и зимата... Дали от новата учебна година да не опитам карате?... Дайте ми идеи и места за Варна. С футбола няма да се получи...

Защо мислиш, че с футбола няма да се получи?Пробвахте ли? Ако му харесва този спорт ще ходи с удоволствие на тренировки. А и треньорът може да помогне, ако в началото изпитва някакви притеснения синът ти.

# 951
  • Варна
Баща му е бивш футболист и си каза думата...

# 952
Доколкото знам, вече има нов басейн до Кауфланд.
А за бойните изкуства - подкрепям максимално, а и възрастта му е подходяща. И тъй като и аз, и дъщеря ми тренираме, съм пристрастна и ти препоръчвам да нагледаш нашия клуб - Шотокан ЕКГ. Треньорът е човек на място, и тренировките при него дават наистина сила на духа, равновесие, добро физическо натоврване...

# 953
  • Варна
Облаче, благодаря.

# 954
Баща му е бивш футболист и си каза думата...

И нашия баща е бивш футболист.. Mr. Green но моя син е малък и още не дава крайно мнение за това къде ще го запишем.
На пръв поглед казва с половин уста че май ще е вратар Joy
А иначе аз водя дъщеря си на плуване в басейн Приморски и е много доволна от треньора. Peace

# 955
  • Варна
В момента не е ли затворен частично? Това май бях чула...

# 956
В момента не е ли затворен частично? Това май бях чула...

Да само единият басейн работи този който е до малкия и там тренират децата .

# 957
 Simple SmileПривет , мили мами ! Искам да се похваля от сина ми , който е на 9 и от 4 години ходи на плуване  PeaceРасте здрав , отговорен, дисциплиниран .Спортът го научи да вярва в силите си .Силен ученик е и вярвам , че това също се дължи на това, че спортува . С 2 ръце съм децата да спортуват ! А за плуването с 3 !

# 958
Здравейте на всички големият ми син е на седем години и ходи на спортна гимнастика и на плуване. И от двете съм супер доволна при гимнастиката едновременно са много строги и им се карат, но същевременно и много ги запалват не знам точно как го правят. Плуването не успяхме да се доредим до басейна на Приморски и сега ходим на частно ама да не става реклама някой ако иска да ми пише на лични  Mr. Green отношението към децата е уникално там водя и малкия ми син който е на година и половина  Hug

# 959
Детето ми много иска да тренира волейбол но се чудя къде е най-подходящо.Той е на 11 години , ако може предложете някоя добра база.

Общи условия

Активация на акаунт