Къде спортуват нашите деца?

• 259 412
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 960
  • София
За София - зала Триадица, Локомотив, Славия...

# 961
Благодаря ти мързеланка !

# 962
А ако може някой да ми каже телефона на "Славия" по волейбол за набор 1999

# 963
  • Там, където ме обичат
По темата - в училищния двор.

# 964
По темата - в училищния двор.
Не мога да  го накарам и там.
С една възрастна жена, на моите години поддържат градинките в парка , ако това може да е спорт.
Мързиииии го!

# 965
Здравейте, моля препоръчайте ми къде да запиша сина си да спортува лека атлетика, по слециално бягане. За Пловдив става въпрос. Благодаря  Hug

# 966
  • София
mi amore   , ако ви е удобно в базата на ЦСКА , на червено знаме - на 4 км.Моята дъщеря почва там от септември тази година.

# 967
Не  знам  как  го  правите  но  мойте  и  двете  щерки  едната  на
15 ,другата  на  20  ги  мързи  да гледат  а  за  спорт, да да , малката
имаше  2  по  физическо Laughing  а  големата  добре  че  записа  лани  да  следва  та  ги  карат  да  спортуват  иначе  цел  ден  спи  като  къртица Laughing.

# 968
Забравих  да  спомена , пазете  децата  си , особено  по  големите  от  недоброжелателни
треньори , в  смисъл  да  не  подлъгват  децата  ви  да  взимат  хранителни  добавки,  анаболи
стероиди  и  други  боклуци , защото  процеса  е  необратим  а  последствията  ужасни.
Представете  си  едно  хлапе  на  12-13  години  на  който  треньорът  му  е  казал  че  за  да 
има  добри  резултати  трябва  да  взима  еди  кво  си , така  че  внимавайте.

# 969
Tristia, ще очаквам да споделиш впечатления от айкидото или ако си намерила друга информация. Моят син става на 4 г., живот и здраве на 8 септимври, и ми се иска от 1 септември или от когато започват школите, за го запиша на айкидо по същите причини като теб.

Ще съм благодарна, мамчета, ако ми подадете и друга информация за школа по айкидо, подходяща за деца на 4 г. в София.

Аз за сега успях да намеря само това: http://www.aikido-imeon.com/showpage.php?PageID=19
Интересното е, че Главен инструктор: сенсей Христо Михайлов, 5ти дан, ми препоръча преди 6 годишна възраст да не карам детето да спортува такъв вид спортове, защото костната система не е укрепнала добре и има риск тя да бъде засегната по някакъв начин. Каза, че това не е валидно за всички деца и не е задължително да стане, но е длъжен да ме предупреди.
Моля ако имате мнение и коментари по това изказване да ги споделите.

# 970
Напоследък доста говорят за йога за деца, някаква мода се заражда и ми е интересно знаете ли нещо?

# 971
  • Русе
  В градината на синът ми имаше такива занимания от 4 годишен. Синът ми пожела да ходи, най вероятно защото и други деца ходеха. Учеха разни стойки и дишане, но не знам какво точно са усвоили. Светослав правеше челна стойка от 5 годишен. Понякога сядат в характерната поза Омммм. Не мисля, обаче че е повече от поза, поне за моето дете.

# 972
  • out of space
Гери тренира водни скокове в НСА. Юли тренира плуване на басейна Диана.  Simple Smile

# 973
Ние сме от малък град и нямаме голям избор децата да спортуват това което желаят,но все пак от тази година синът ми тренира футбол.

# 974
  • Пловдив
Здравейте, съжалявам, че не съм изчела темата, но ми се иска да питам. Аз съм от Пловдив. Бихте ли ми препоръчали спорт за 12 годишно дете, което е доста мързеливо и вече, за съжаление, затлъстява. Искам да намеря място и треньор, който да е достатъчно търпелив и внимателен и да вдъхне интерес на детето ми към повече движение. Мисля си за плуване - това като че ли най-става, но засега не съм се спряла на нищо конкретно.
Ако има някой с опит от басейна в хотел Тримонциум, да каже.

Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт