Къде спортуват нашите деца?

• 259 450
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 990
Каки наркотици? Никой май не говори за професионално занимание със спорт, а по-скоро като спорт като забавление и здраве...

Наркотици- от обикновени витамини, до тежки анаболи. И нали се сещаш, че повечето професионални спортисти едва ли им е хрумвало, че ще станат такива в началото  Wink

Както и да е, всеки си преценява  Simple Smile

Моля те!Не обърквай и не плаши хората!
Мога да говоря за професионалния футбол. Никой няма да дойде насила да даде на футболист хапове. Те в повечето отбори нямат пари за едни прости витамини, та камоли за  нещо непозволено. А в детско-юношеските клубове и това не дават.Родители си преценяват дали ще подсилят с нещо детето си и с какво. Всеки може да се свърже със специалист и да се информира дали да приема нещо за костната система в периодите на засилен растеж или силна преумора и т.н. Още повече , че за възрастта до 14-15 години не е необходимо нищо повече от правилно хранене и почивка.

Извинявай, не се заяждам Laughing, но последния ти пост ми прозвуча малко катооо"Не записвайте децата си на еди какъв си спорт, защото има вероятност да станат професионални спортисти след време, а от там пък може да последва прием на анаболи."
Междувпрочем това с анаболите нашумя покрай културистите. А досега не съм прочела желаещи да запишат детето си на този спорт.
Аз апелирам към всички майки да стимулират децата си да спортуват от най-ранна възраст. А моето лично предпочитание е към колективните спортове + плуване. В повечето случаи тренировките са 3 пъти седмично, по около час.

# 991
Цитат
Аз апелирам към всички майки да стимулират децата си да спортуват от най-ранна възраст. А моето лично предпочитание е към колективните спортове + плуване. В повечето случаи тренировките са 3 пъти седмично, по около час.
Съгласен  съм  изцяло  с  това  децата  да  спортуват , независимо  какво  но  да  спортуват , щото  с  тез  компютри  заприличаха  на  кюфтета.

# 992
  • Варна
 Laughing Моят големият по-скоро на кебапче..., но съм съгласна.  Peace

# 993
Каки наркотици? Никой май не говори за професионално занимание със спорт, а по-скоро като спорт като забавление и здраве...

Наркотици- от обикновени витамини, до тежки анаболи. И нали се сещаш, че повечето професионални спортисти едва ли им е хрумвало, че ще станат такива в началото  Wink

Както и да е, всеки си преценява  Simple Smile

Ай, стига де, за нероден Петко говориш...
По твоята логика - дай да не спортуваме  Tired

# 994
  • out of space
Добре де Вилико, мани я ти моята логика и прави каквото знаеш.  Peace

# 995

Тъй правя - затова чета темата "Къде спортуват нашите деца?", а не - защо не трябва да се спортува  Crazy

Аз продължавам да питам дали имате впечатления от йога за деца  Thinking

# 996

Тъй правя - затова чета темата "Къде спортуват нашите деца?", а не - защо не трябва да се спортува  Crazy

Аз продължавам да питам дали имате впечатления от йога за деца  Thinking

viliko, В Ририра има йога за майки и деца. Една много симпатична какичка Лили я води. Сега са почивка, но можеш да им звънеш да питаш кога ще започват. Стаята им за игра се намира до Кошарите, а заниманията бяха вечер от 18ч. Аз съм ходила с моите деца 3г и 8г.На големия му беше интересно.Малкия го възприе повече като борба с мама Wink.

http://ri-ri-ra.blogspot.com/

А по принцип инструкторката Лили води и някъде другаде йога, но не помня като гледах сайта и дали имаше и за деца.

# 997
gerka - ама то заедно с родителя ли е?

# 998
Ами да.
Но все пак се обади да питаш дали може да оставиш детето?
Може да има новости, които не са ми известни.

# 999
  • София
Да побутна само питанката си за катеренето...  Whistling

# 1 000
ние тренираме фигурно пързаляне, 3 пъти в седмицата по 1 час и през събота също. В момента сме на 4,5 год, тренираме от 1 год., ами какво да ви кажа - детенцето ходи с голям ентузиазъм и желание, за момента не и дават наркотици или други анаболи, но ще участва в състезанията, няма също и травми  Mr. Green А в тези жеги, повярвайте на пързалката е рай, не иска да излиза от нея  Peace
В крайна сметка децата докато са малки, родителите ги водят, но като станат на 12-13 год и повече те сами си решават дали ще продължат или ще се откажат, тогава насила неможеш да ги накараш да отидат и а тренират, а камо ли да стават професионалисти. Така, че това с травмите всеки сам си е виновен, достатъчно голям и съзнателно сам е ходил да тренира, а сега имам травми и немога да ходя, защо ......защото ................ да не казвам, че ще стане скандал.
Ами да ви кажа аз съм завършила НСА - не съм взимала анаболи, никой насила не ме е карал да правя нещо което неискам, травми също нямам и не се оплаквам от нищо, напротив даже спорта ми помага  Peace

# 1 001
Къде тренирате от толкова мънички?

# 1 002
на Славия  Peace

# 1 003
Аууу, аз не бях се сетила за фигурно пързаляне... Пък и щом от толкова малки ги взимат, бих хукнала веднага. Обаче Славия много далеч. 3 пъти седмично ич не се виждам да водя дребната до там. По към Дианабад нещо дали има?

# 1 004
Аууу, аз не бях се сетила за фигурно пързаляне... Пък и щом от толкова малки ги взимат, бих хукнала веднага. Обаче Славия много далеч. 3 пъти седмично ич не се виждам да водя дребната до там. По към Дианабад нещо дали има?

Зимният дворец в Студентски град също има ледена пързалка, но не знам дали работи целогодишно и дали има часове за толкова малки дечица. Може да отидеш и провериш на място Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт