Къде спортуват нашите деца?

• 259 567
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,
Опитвам се да намеря клуб по спортна стрелба, но засега много безуспешно. В момента моя син иска да опита стрелба и/или гребане, но със стрелбата не мога да открия нищо.

Мисля, че на Герена има някакъв клуб по стрелба.  Grinning

# 511
Здравейте! Народните танци броят ли се за спорт? Моята дъщеря играе народни танци в Двореца на децата, ансамбъл Бъдниче. Там е вече 5 години и според мен това е едно прекрасно съчетание на изкуство и физическо натоварване.

# 512
Здравейте! Народните танци броят ли се за спорт? Моята дъщеря играе народни танци в Двореца на децата, ансамбъл Бъдниче. Там е вече 5 години и според мен това е едно прекрасно съчетание на изкуство и физическо натоварване.
Е как да не се брои.
Брои се, разбира се Peace

# 513
  • гр.София
волейбол в зала Триядица , и плуване на басейн Мадара

# 514
Моите деца са съответно на 8 и 9 години.Този месец ги записах на плуване в комплекс 'Приморски'. И аз и те са много доволни.

# 515
Дъщеря ми играе от 5 годишна различни форми на балет- класически, модерен, включително елементи от акробатиката.
От няколко години тренира в ЗТО "Алексия"- Добрич. Проверих- не е добавен в сайта! Заниманията се провеждат в занемарената, но все пак най- удобна за целта сграда- Спортен Комплекс "Русалка". Т.к. там зимата е ужасно студено, по- малките се преместват в стаи в читалището на града.
Миналата година дъщеря ми беше сред най- малките от групата, която ръководителката заведе на световен шампионат по шоуденс- Риза- Германия. Тази година също и бе дадена възможност да участва, но по ред причини ще пропусне.
Всички разходи по участия се заплащат от родителите, както разбира се има и ежемесечна такса.
Ръководителката помоли родителите да търсят начини за спонсорство или програми за субсидиране на школата, за да могат поне солистите да участват безпроблемно в състезания от международен ранг.
Така че ще помоля всеки който може да ми даде някакъв съвет, нека го направи. Благодаря!

# 516
От Овча купел съм, синът ми е на 6 години, има ли волейбол в Славия за толкова малки деца?
а колоездене?
това са спортовете, които го вълнуват най много Embarassed

# 517
От Овча купел съм, синът ми е на 6 години, има ли волейбол в Славия за толкова малки деца?
а колоездене?
Мисля, че Славия има сайт. Най-добре проверете и се обадете по телефона за инфо от "първа ръка".

# 518
Голямата ми дъщеря тренира плуване в СК Левски на басейн Спартак. На 10 години и още 2,3 години ще потренира, преди да започнат "да ги зобат". Нищо не развива така хармонично тялото на малките, както плуването. Затова и започна да плува, страхувахме се, че има гръбначно изкривяване и след консултация с няколко ортопеди, започна да плува. Всички бяха категорични, че това е най-добрия спорт за хармонично развитие на тялото.
Малката ми дъщеря тренира художествена гимнастика в Левски-Триадица. На 7 години, много добре се справя, но искам да предупредя всички майки, на които децата се захващат с този спорт. Забравете за ваканции и почивки, тренировките са много сериозни.
Синът ми е на 4 и все още не спортува, но за сметка на това свири на китара, т.е. засега прави само лудница, но гледа само рок концерти и от сутрин до вечер е с китарата си.  Grinning

# 519
Малката ми дъщеря тренира художествена гимнастика в Левски-Триадица. На 7 години, много добре се справя, но искам да предупредя всички майки, на които децата се захващат с този спорт. Забравете за ваканции и почивки, тренировките са много сериозни.

Започвам да го разбирам, дъщеря ми е на 5 години, декември на 6, и треньорката ги пусна да почиват 20 дни това лято.
От 1. август ги искаше пак на линия, но ние решихме да спрем детето още 1 месец да си почине.
Да не говорим, че ги готви за състезание в Унгария, а на мен ми се вижда още мъничка да я пускам сама в чужбина Sad

# 520
  • София по рождение
а колоездене?
Има волейбол на Славия, направо отивай там да говориш с треньорите, те ще ти кажат коя група е най подходяща.

# 521
  • Linz

Започвам да го разбирам, дъщеря ми е на 5 години, декември на 6, и треньорката ги пусна да почиват 20 дни това лято.
От 1. август ги искаше пак на линия, но ние решихме да спрем детето още 1 месец да си почине.
Да не говорим, че ги готви за състезание в Унгария, а на мен ми се вижда още мъничка да я пускам сама в чужбина Sad
Това почти като със скоковете във вода... 2 тренировки дневно, 5 пъти в седмицата, цялото лято почти Tired Тренера каза, че гъвкавостта на тялото се губи много бързо когато спре да се упражнява- може би за това не ги оставят да си починат лятото от ангажименти.

# 522
  • sofia
...
 Това почти като със скоковете във вода... 2 тренировки дневно, 5 пъти в седмицата, цялото лято почти Tired Тренера каза, че гъвкавостта на тялото се губи много бързо когато спре да се упражнява- може би за това не ги оставят да си починат лятото от ангажименти.

Това е истина,моите не са тренирали 2 седмици това лято,сега скачат ужасно все едно това им е първата тренировка.
Така че някои спортове изискват много усилия от децата и пълната им отдаденост.

# 523
оказва се че волейбола е за деца над 10 години, така че ще е нещо друго сега  newsm78

# 524
  • Sofia
а колоездене?
Има волейбол на Славия, направо отивай там да говориш с треньорите, те ще ти кажат коя група е най подходяща.
А тенис за деца има ли на Славия? За 4--5 год. в група?

Общи условия

Активация на акаунт