Къде спортуват нашите деца?

• 259 388
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 810
Да спортуват децата за тонус, кондиция, по-добра координация, гъвкавост... С това съм ок. Точно поради тези причини съм записала и двамата си сина на плуване, ходиха на състезателни танци (но бързо им омръзна), сега искат успоредно с плуването да запишат и баскетбол.
Не знам за вас, но това искам от спортовете, на които ходят. Другото, по-професионалното, в повечето спортове води до жестоки изкривявания. Спортистите стават едни контейнери на химикали - чистят, трупат, орелефяват и какво ли още не покрай състезанията, но не и с обикновени храни, добавки и тренировки, а наистина с химия. Наскоро говорих с един познат, който стопанисва кафето в една спортна зала (умишлено не споменавам къде). Той ми показа един човечец (още не мога да повярвам, че точно това ... осакатено човече е спортист), чиито инжекции за месеца (явно преди състезания) са по 16 000 лв. (или не бяха в евро?)... А същия спортист едва ходеше и то не от травма (външна). Това ме стряска в спорта, а по тази наклонена крива повечето се хлъзват във времето, особено когато виждат, че приятелчето, с което спортуват и правят еднакви часове тренировка, постига много повече от него самото.

# 811
Някой има ли представа, дали школата по карате в зала Триадица е добра?

# 812

Клуб Максима ли е там?добри са за деца,не се притеснявай

# 813

Не знам дали е Максима  Embarassed но все пак благодаря   bouquet

# 814
по-професионалното, в повечето спортове води до жестоки изкривявания. Спортистите стават едни контейнери на химикали - чистят, трупат, орелефяват и какво ли още не покрай състезанията, но не и с обикновени храни, добавки и тренировки, а наистина с химия.

това зависи от треньора . Родителите са отговорни за това но кого поверяват децата си.А вече като пораснат това е избор на самият състезател.Не всички спортисти и не във всички спортове се използува химия

# 815

Не знам дали е Максима  Embarassed но все пак благодаря   bouquet

Отиди на място, с детето,говори с треньора,виж какво правят,дали ще му хареса и после реши

# 816
А наясно ли с нивото на школата в 73-то училище? Коя от двете е по - добра?

# 817

Ако можеш да провериш името на клуба или името на треньора те мога да ти дам информация

# 818

Ако можеш да провериш името на клуба или името на треньора те мога да ти дам информация

ОК

# 819
Аз тук да попитам къде има спортна гимнастика в София? Момчето ми е на 6г.

# 820
Аз тук да попитам къде има спортна гимнастика в София? Момчето ми е на 6г.
Никой ли не знае?

# 821
  • Linz
хелта, на ЦСКА знам, че има. Мисля, че и в НСА също.

# 822
  • Sofia
Интересува ме някой дали си води детето в клуб по таекуондо "АХИЛ", в кв.Павлово, 5-то ОУ?Като местоположение ме устройва изключително много,но никъде не намерих някаква по-подробна информация за заниманията,часовете и др.Нямат и електронен сайт.
Старши Треньор е Радостин Григоров,4-ти дан.

# 823
Интересува ме някой дали си води детето в клуб по таекуондо "АХИЛ", в кв.Павлово, 5-то ОУ?Като местоположение ме устройва изключително много,но никъде не намерих някаква по-подробна информация за заниманията,часовете и др.Нямат и електронен сайт.
Старши Треньор е Радостин Григоров,4-ти дан.

аз бух ти препоръчала клуб Никон - по карате.пак ти е близо.за него имам наблюдения.Залата е нова,топла е,има къде да се изкъпеш.Има и фитнес и ако искаш може да тренираш докато детето ти тренира също.Ако сте двама има и намаления.

http://www.kknikon.com/

# 824
Здравейте, мили мами! От доста време следя форума, но днес ми се неложи и да се включа Grinning
Синът ми тренира футбол в ДЮШ на ЦСКА набор 99 и сега като сменихме смените не е разбрал от колко часа са тренировките. Запомнил е само , че са сряда и петък и до тук. Моля, ако някой знае да помага Sad

Общи условия

Активация на акаунт