Къде спортуват нашите деца?

• 259 253
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 930
Синът ми тренира скокове на батут в НСА. Забавлява се невероятно. В момента се сформира отбор. Ако някой проявява интерес - името на треньорката и Мая и има чудесен подход към децата. Телефонът, на който можете да и се обадите е: 0888228056

# 931
  • София
Някой има ли информация, от каква възраст започват заниманията по картинг за деца и къде в София има? Четох за Дескрим, но нещо не разбрах минималната възраст. Мисля да отида до там, но все пак всякаква информация би била полезна.
Благодаря.

# 932
 Lara - от 5 годишни. Има занимания в Националния дворец на децата. Можеш да видиш на страницата им.

# 933
  • София
О, Голямо дете, много благодаря   bouquet

# 934
Аз мисля да запиша моя от есента. Ако разбереш за някакви летни занимания - свиркай  Wink

# 935
  • София
В сайта на Двореца на децата пише, че заниманията са през учебната година. Мога да се обадя и да попитам, дали няма да има летни занимания.
Малкият е на 5 г., а батко му е на 12 г., така че мисля да ги водя заедно. Лошото е, че заниманията са все в работното ми време, но ще мисля нещо  Thinking

# 936
И аз имам същия проблем с работното време  newsm78 . Баби, дядовци нямам, освен да бягам от работа  hahaha

# 937
А някой има ли впечатления от айкидо клуб Чоуа (http://chowa.eu/new/news.php)? И по-специално от залата в Младост? За нас все още е рано, но искам да се ориентирам. В този клуб ми направи впечатление, че имат обособена група за деца от 4 до 6 и, надявам се, специална методика. За мен е по-важна възпитателната страна на този спорт и държа дъщеря ми да хареса своя инструктор, за да възприеме красивата философия на изтока. Нямам никакви други амбиции, освен желанието детето ми да се научи на уважение и дисциплина. Лошото е, че сме от тези, които не можахме да се преборим за място в детска градина и сега трябва да разчитам изцяло на спорта като помощник във възпитанието...
С две думи, ще съм много благодарна на всякаква информация за Чоуа, както и за други клубове, които се занимават с малки деца.

# 938
  • България, София
А някой има ли впечатления от айкидо клуб Чоуа (http://chowa.eu/new/news.php)? И по-специално от залата в Младост?
Децата ми тренираха 1-2 г.в този клуб, но в жк "Сердика" - 67 училище. Треньорът в "Младост" е друг. Имат опит с деца, като школа.
Заведете го, детето ще си "каже" дали му харесва, още на първото занимание.

# 939
Съвсем бях забравила за тази тема напоследък, та пуснах нова, но и тук ще попитам.

От няколко години се занимавам с йога, но треньора ни не приема деца на заниманията. В същото време знам, че много от упражненията са полезни за хора на всякаква възраст, включително деца. А и заниманията могат да са много забавни, стига човекът, който ги преподава, да е подходящ  
Знаете ли дали и къде се провеждат занимания по йога за деца? Някой има ли лични впечатления?
Има и друго... пускат ли родителите да гледат? Аз лично бих искала да присъствам поне на няколко занимания, за да съм сигурна, че мога спокойно да оставя детето си.

# 940
[
А някой има ли впечатления от айкидо клуб Чоуа (http://chowa.eu/new/news.php)? И по-специално от залата в Младост?
Синът ми тренира 5години там. Отказа се, защото му доскуча и го домързя. Бате Сашо и кака Мими са страхотни. Опитайте - няма да съжалявате.

# 941
Много благодаря за отговорите! Ще изчакам да станем на 4г. и отиваме при бате Сашо и кака Мими. Дано ни хареса и да ходим с удоволствие  Simple Smile

# 942
Чудех се в Младост училищата дали имат плувни курсове за деца  през лятото.Басейни имат 145 СОУ и 144 също.Защото би ми било най-близо и удобно. newsm78

# 943
Чудех се в Младост училищата дали имат плувни курсове за деца  през лятото.Басейни имат 145 СОУ и 144 също.Защото би ми било най-близо и удобно. newsm78
Малкият ми син плува този месец в басейна на БСФС. Всеки ден с треньорка за деца. През август басейнът няма да работи.

# 944
Намерих басейн в хотел.Имат уроци и за деца,но ако съм доволна ще пиша дали става.Дано водата да не е много студена.  bath

Общи условия

Активация на акаунт