Къде спортуват нашите деца?

• 259 725
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Русе
 Ra_ri , в кой клас е детето. Ние сме още в први клас и за сега нямаме проблеми. Толерират честите му отцъствия заради лагери и представяния.Но и аз много се старая да не пропуска нищо от материала и не допускам изоставане заради спорта

# 1 261
вече е осми, но тренира от първи
Беше в четвърти клас, когато се върна от републиканско и още в първия час й беше дадено контролно и така целия ден-изпитвания и контролни.
Тя тогава се почувства обидена .
естествено-справи се,защото когато й се налага да отсъства-след тренировки звъни на съучениците, сяда и учи пропуснатото
Питах тогавашната й учителка защо е постъпила така и тя отговори-за назидание...
Бях сащисана-назидание?

# 1 262
  • Русе
 И аз съм сащисана  ooooh!

# 1 263
Доста тъпо ooooh!! И при нас се случват отсъствия, но всичко си наваксва детето.
Не знам обаче защо се учудвате, след като има родители, за които часовете по физическо, ИИ, ДБТ и музика са загубено време  Twisted Evil!

# 1 264
Е не мога да не похваля, ПК Спринт.
От сайт за групово пазаруване взех за сина ми ваучер за 4 урока по плуване. Вчера ни беше вторият урок и като отидох  в края на урока да го взимам как и аз не паднах във водата - синът ми без жилетка и без тези надуваемите на ръцете драпаше да стигне сам до края на басейна, естествено треньорът беше до него!
Освен че ми е далече този х-л Витоша, където се провеждат заниманията, а и скъпички ми идват наистина  редовните им цени, но ще направя всичко възможно да продължим там, дори и да не е много начесто в месеца.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 14:56 от evhen

# 1 265
Доста тъпо ooooh!! И при нас се случват отсъствия, но всичко си наваксва детето.
Не знам обаче защо се учудвате, след като има родители, за които часовете по физическо, ИИ, ДБТ и музика са загубено време  Twisted Evil!

което е срамота, защото физическата култура в никакъв случай не трябва да изостава за сметка на образователната такава, както и обратното... Няма по-гадно от дебело, атрофирало дете, с нулево желание за раздвижване и никаква енергия и живец...е какво, само да яде учебници ли????  #Crazy

# 1 266
Е не мога да не похваля, ПК Спринт.
От сайт за групово пазаруване взех за сина ми ваучер за 4 урока по плуване. Вчера ни беше вторият урок и като отидох  в края на урока да го взимам как и аз не паднах във водата - синът ми без жилетка и без тези надуваемите на ръцете драпаше да стигне сам до края на басейна, естествено треньорът беше до него!
Освен че ми е далече този х-л Витоша, където се провеждат заниманията, а и скъпички ми идват наистина  редовните им цени, но ще направя всичко възможно да продължим там, дори и да не е много начесто в месеца.
Плуването е страхотен спорт-развива хармонично тялото и е много полезен за общото здравословно състояние, както и за израстването на децата.

# 1 267
  • София

което е срамота, защото физическата култура в никакъв случай не трябва да изостава за сметка на образователната такава, както и обратното... Няма по-гадно от дебело, атрофирало дете, с нулево желание за раздвижване и никаква енергия и живец...е какво, само да яде учебници ли????  #Crazy
Разбирам те какво искаш да кажеш, обаче не се ли изразяваш малко крайно... Не всички деца се раждат активни и с любов към спорта (моето например е такова)

# 1 268
Елл, не всички деца се раждат еднакви, разбира се и не е хубаво детето да се насилва да прави нещо, което не харесва. Моето лично мнение,че трябва да поощряваме децата ни да се занимават с това, което ги прави щастливи, като същевременно се крижим да са здрави.Една разходка в парка, в  планината също е вид физическа активност, която е полезна.

# 1 269
  • София
Абсолютно съм съгласна, моето спортува още от 3 годишно в детската градина до сега (3кл), но той просто не е активен, още от малък не обича да тича и да се движи, затова и като започна училище, започнаха и проблемите с килограмите. Е, правим всичко възможно, за да е във форма, но е много трудно...

# 1 270
Елл, сещам се-пробвали ли сте с йога за деца?
Скоро срещнах позната- майка на бивша съученичка на дъщеря ми, която каза, че и двете й деца(малкият е в трети клас) са се запалили по йогата и ходят на детска йога. Беше много доволна

# 1 271
Да, той и шахмата се води спорт.

# 1 272
  • София
Елл, сещам се-пробвали ли сте с йога за деца?
Скоро срещнах позната- майка на бивша съученичка на дъщеря ми, която каза, че и двете й деца(малкият е в трети клас) са се запалили по йогата и ходят на детска йога. Беше много доволна
Йога не сме пробвали. Той ходи в момента на плуване и баскетбол, общо взето с желание и няма да ги сменяме, поне засега Simple Smile
Иначе мисълта ми по-горе беше, че не всяко дете, което спортува е в идеална форма и не всяко, което не спортува е дебело. Не  е хубаво да се гледа с отвръщение на дебелите деца, защото в много от случаите нито те, нито родителите им са виновни. Напротив даже - правят всичко възможно да се справят с проблема. Аз поне познавам няколко такива случаи.

# 1 273
Елл, Плуване и баскетбол-супер!!! GrinningИ ако на това му викате липса на движение Laughing Laughing Laughing Laughing
Има много деца, които просто са си пухкави и през пубертета се източват, при други е обратното-кльощави, а после трупват килца.
Като ходя на състезанията на дъщеря ми вижда,че има дечица, които макар да спортуват много активно са пак закръглени.

viliko,  Grinning така си е

# 1 274
  • Варна
И аз да се похваля. Записах дъщеря си в Дебют денс академи, като за седмица има програма, напр. 2 пъти танци, 1 път гимнастика, йога и земна станка. Цената е достъпна за 5 занимания седмично.

Общи условия

Активация на акаунт