Къде спортуват нашите деца?

• 259 437
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 350
Здравейте, случайно ми попадна листовка за безплатно обучение по време на ваканцията по бейзбол, стана ми интересно и разбрах, че МФВС финансира такива занимания по проекти в две групи:
ПРОЕКТИ ПО НАПРАВЛЕНИЕ „НАЧАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ВИД СПОРТ”
и
ПРОЕКТИ ПО НАПРАВЛЕНИЕ „СПОРТНИ ЗАНИМАНИЯ ПРЕЗ ВАКАНЦИИТЕ”
На сайта им е публикуван списък с одобрените проекти.
http://mpes.government.bg/Pages/Activities/SportsLeisure/Default … =m%2FvG9b4eAcY%3D. Предполагам, че доста деца биха открили "своя" спорт.
С пожелания за спортна ваканция Simple Smile
благодаря, много - аз открих един , който е почти целогодишен...по шах, че моят юнак само ме тормози вкъщи с тоя шах

# 1 351
  • София
Някой има ли впечатления от тенис за деца на стадион Раковски?
И аз се присъединявам към това питане. Praynig

# 1 352
  • София
Може ли да ми препоръчате добър треньор по плуване в басейн "Дианабад". Търся обаче такъв треньор, който да тренира децата състезателно.

# 1 353
Може ли да ми препоръчате добър треньор по плуване в басейн "Дианабад". Търся обаче такъв треньор, който да тренира децата състезателно.
Синът ми известно време тренира при Христо Генов.

# 1 354
Георги Чобанов.

# 1 355
  • София
Благодаря!  bouquet

# 1 356
  • София
Моят син тренира в Локомотив София -джудо и самбо таксата е 20лв. треньор е Мариян Христов -Мъри . Малко е бедничък клуба , но пък треньорът явно има много добър подход към децата защото го слушат като Бог.Доволна съм.Спортът е изключително важен за възпитанието на децата, учи ги на дисциплина и труд.

Ra_ri здравей,
Моят син се занимава със спорт професионално от 6 години .Миналата уч.година като беше втора смяна ходеше със сака за тренировки на у-ще и класната му непрекъснато му правеше забележки.На родителската среща с поучителен и грозен тон ми се "оплака"че непрекъснато ходи и разнася някакъв сак.Тя знае че тренира активно ,но за нея това е едва ли не нещо лошо и нередно. newsm78

Ra_ri забравих да ти кажа че миналат година учителката по физическо на сина ми му писа 2 след като го карала да прави дълъг скок и той и отговорил че го боли коляното/претърпя операция на коляното имаше частично скъсана колянна връзка/ и въпросната учителка знае че е опериран и е спотист а не от гледащите да изклинчат от физическо ученици.
За съжаление има много ограничени и комплексирани учители в българските училища.Не си хаби нервите за такива хора не си струва.

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 14:05 от AnMary

# 1 357
Привет! Дъщеря ми тренираше фигурно пързаляне в Зимния дворец, но миналата година развалиха групата... не разбрах защо. Оправдаха се с някакви недоразумения със собственика на залата. Някой има ли идея в кой клуб мога да я запиша, като  времето за тренировка да е след 18:00. Може исъбота и неделя.

# 1 358
  • София
Привет! Дъщеря ми тренираше фигурно пързаляне в Зимния дворец, но миналата година развалиха групата... не разбрах защо. Оправдаха се с някакви недоразумения със собственика на залата. Някой има ли идея в кой клуб мога да я запиша, като  времето за тренировка да е след 18:00. Може исъбота и неделя.

На Славия има пързалка . Детето на наши познати тренира там  Peace

# 1 359
  • София
Синът ми започна да тренира водна топка на Спартак. Всяка вечер от понеделник до петък от 19,00 до 20,30 ч. Засега е супер доволен и ходи с голямо желание.

# 1 360

На Славия има пързалка . Детето на наши познати тренира там  Peace

На Славия има учебни групи събота и неделя, а и през седмицата вечер има някакви часове. Но сега тъкмо пързалката излиза във ваканция и за лед трябва да чакате следващия сезон. Може да започнете сухи тренировки при някой треньор. Натоварването също е почти ежедневно, Най-пълна информация ще намерите на място - на Зимния дворец или на Славия.

# 1 361
  • Sofia
Синът ми започна да тренира водна топка на Спартак. Всяка вечер от понеделник до петък от 19,00 до 20,30 ч. Засега е супер доволен и ходи с голямо желание.
        На каква възраст е и има ли изискване да плуват перфектно,в кой от басейните са тренировките,цена ако може.....

# 1 362
  • София
       На каква възраст е и има ли изискване да плуват перфектно,в кой от басейните са тренировките,цена ако може.....
Трениращите деца са на възраст между 2-ри и 5-ти клас. Не всички плуват отлично и ги учат да плуват. Има и 2 момиченца.  Тренировката е в 50 м. басейн. Започват от 19.00 ч. с разгрявка и плуване и послед към 7.50-80.00 ч. се махат 3-4 коридора, слагат се врати и се играе на водна топка. Децата започват да излизат от басеана след 20.15 ч до към 8.40 ч., в зависимост от това колко са издръжливи. Месечната такса е  50 лв.  към клуб по плуване и водна топка "Левски Спартак". Тел. за връзка: Христо Генев - 0885450283 (за малките ученици)
Има и  по-големи момчета - 15-16 г., които също тренират по това време. Техният треньор е Орлин Тодоров - тел. 0899269706.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 10:01 от Master

# 1 363
  • Там, където ме обичат
А има ли треньори по плуване за пораснали, ама много пораснали деца (т.е. майки) Embarassed че цял живот се уча и все ненаучена.

# 1 364
  • София
Има, разбира се. И аз преди няколко години се обучавах при един треньор на Академик Simple Smile Просто иди в някой басейн и попитай.

Общи условия

Активация на акаунт