Къде спортуват нашите деца?

• 259 248
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 380
Ние бяхме днес в парка на НДК, много беше интересно!

# 1 381
  • София
Ние бяхме днес в парка на НДК, много беше интересно!

Какво се случваше, разкажи, моля!

# 1 382
Всяка спортна федерация имаше шатра, в която можеше да се получи инфо за съответния спорт. Можеше и да се пробват някои неща. Ние се пробвахме на тренажора за гребане, бадминтон, стрелба с един особен пистолет, с бамбуков меч се борихме с чучелото по кендо и др. Имаше боксови круши, кошове за баскетбол, фехтовка, бейзбол, картинг и много други. Накрая минахме през шатрата на пожароприложните спортове newsm78 и хората бяха така любезни да ни покажат за какво иде реч.

# 1 383
Майя вече е разказала.  Simple Smile
Не бяха точно федерациите на всички шатри, на доста места бяха клубове.
Беше добре организирано, на мен силната музика и викането по уредбата ми дойде малко в повече.
Възползвахме се от езда на понито на клуба в Божурище, където сме ходили. Предлагаха по едно кръгче на дете безплатно. Качиха децата и в лодката на рафтинг клуба. Накрая караха кола с дистанционно.  Simple Smile

# 1 384
Здравейте мами,

някой има ли информация къде може да се тренира в група тенис на корт в района на Бояна, Драгалевци, Симеоново, Борово, или около бул. България?

Благодаря предварително!

# 1 385
galka, на Славия.

# 1 386
  • Sofia
Здравейте! Големият ми син е на 6 г. и иска да тренира джудо. Бихте ли ме ориентирали къде мога да го запиша? Интересувам се за района на Лозенец. Не успях да изчета цялата тема.

# 1 387
  • Варна
Здравейте!

Някой има ли впечатления от тези тренировки?

http://www.fencing-sofia.com/contacts.php?lang=bg
Много добър избор на спорт. Моят син тренира фехтовка, но във Варна. Клуб София има добро име в този спорт.

# 1 388
Наистина е така.  Peace
Момчето от сайта, което е треньора на сабя в неделя стана златен медалист, гледах го на живо. Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 22:12 от Люлин

# 1 389
  • Sofia
Много аристократичен спорт...и сина ми тренира от есента в клуб Етрополски в 25 ОУ в кв.Лагера

# 1 390
Наистина е хубав спорт. Моят син се занимава с фехтовка 1 година, но в чужбина, в София още не съм го записала никъде. Той беше само на 5, но тренировките бяха страхотни - хем се забавляваха, хем ги скъсваха от тренировка. На тази възраст беше най-вече за реакции, съобразителност, бързина, екипност. Децата наистина израстнаха, а и се забавляваха. Обожаваха треньора, думата му беше някакъв закон, обаче той беше едно страхотно живо деде, бивш национален треньор с подход към децата.
Ще пиша отзиви за софийския клуб като се организирам най-после.

# 1 391
Много аристократичен спорт...и сина ми тренира от есента в клуб Етрополски в 25 ОУ в кв.Лагера

Доли, "Етрополски" е обединение на клубове: Фехтовална академия "Етрополски".

Кривошапкова, кое е оръжието на синът ти?

# 1 392
В Детски Център "Чунга - Чанга" има страхотни школи по модерни танци с балет "Дива" и Карате клуб "Кофукан" със Светльо Витков . Аз съм лично много доволна,че предоставят на децата възможност освен да се обучават,но и да спортуват и то с известни личности. Намира се на бул.България 53Е  Hug

# 1 393
Заради Светльо Витков си струва да се посети... Simple Smile

# 1 394

[/quote]Много добър избор на спорт. Моят син тренира фехтовка, но във Варна. Клуб София има добро име в този спорт.
[/quote]
Би ли дала малко повече информация.Къде тренира и каква е таксата?Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт