Къде спортуват нашите деца?

• 258 972
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 905
gold, няма проблеми, не се притеснявай.

Amber, благодаря за поканата! Hug

# 1 906
gold__, дъщеря ми плува с треньор трета година вече по 2 или 3 пъти седмично (с почивка 3 месеца лятото), не сме пропускали зимните месеци и смятам, че точно на това се дължи, че ми е била сравнително здрава през зимата! Peace Не пропускаме, в басейна поддържат еднаква температура, в съблекалнята става пък жега, екипираме се добре по пътя за вкъщи, че все пак косата винаги остава една идея влажна.. и всичко е наред, така се каляват! За съжаление родителите масово спират децата през зимата.

# 1 907
# 1 908
  • sf
И моята тренираше синхронно плуване няколко години и не е сперала през зимата. Не е боледувала и ден, а се движехме редовно и в градския транспорт през най-грипавото време.
Сега и малкия ходи на плуване и няма да спира и през зимата.
Носете си топли дрехи и евентуално сешоар за косата, шапка и няма да имате проблеми.

# 1 909
  • София
Подкрепям за плуването.
Най-големият ми син ходеше на Спартак. През зимата сме се прибирали пеша през парка до Стрелбище, с полусуха коса и шапката отгоре. Нито веднъж не се разболя, докато тренираше плуване /една учебна година, в трети или четвърти клас/

# 1 910
Пепеляши, ние бяхме в 7 ОДЗ. Но те се въртят едни и същи треньори Simple Smile

За плуването също подкрепям да се ходи зимата и не мисля да спирам сина ми. Той ходи веднъж седмично, т.е. не е със спортен ритъм, а за кеф и да се научи да плува добре. Аз се възползвам да поплувам и аз през това време Simple Smile

# 1 911
  • София
Пепеляши, ние бяхме в 7 ОДЗ. Но те се въртят едни и същи треньори Simple Smile

За плуването също подкрепям да се ходи зимата и не мисля да спирам сина ми. Той ходи веднъж седмично, т.е. не е със спортен ритъм, а за кеф и да се научи да плува добре. Аз се възползвам да поплувам и аз през това време Simple Smile

И аз така правех.  Mr. Green

# 1 912
  • София
Миналата година ходихме на плуване в най-големите студове и не бих я спряла, ако водата в басейна не стана изведнъж студена. В един момент или спряха да я подгряват или нещо дурго, но беше изключително студено. Тази година сме на дург басейн и се надявам да продължим без прексъване.

# 1 913
  • София
Здравейте! Искам да попитам някой знае ли къде има школа по борба за деца? Моят син е на 6г и много иска да тренира, но не мога да намеря школа.

# 1 914
  • София
Здравейте! Искам да попитам някой знае ли къде има школа по борба за деца? Моят син е на 6г и много иска да тренира, но не мога да намеря школа.
до 43 оу има спортна школа , мисля че и борба имаше

# 1 915
  • Sofia
В Славия има борба.Миналата година сина ми ходеше 3 мес.,но  се отказа...

# 1 916
Здравейте, търся школа по класически балет за начинаещи /6г./ в района около Халите. Бихте ли препоръчали? Аз намерих единствено на Красимира Колдамова, но дните не ни устройват Sad.

# 1 917
  • Sofia
В близост мисля,че е школата на Маша Илиева,до ДМ

# 1 918
На Мария Луиза е школата,до ДМ-преди беше фитнес зала.Дните,през които се провеждат занимания обаче не ги знам.

# 1 919
Здравейте Мами.Четох,четох...четох доста,но не видях нищо за Пазарджик,ако някой има инфо да сподели,Благодаря ви:)))

Общи условия

Активация на акаунт