Къде спортуват нашите деца?

• 258 911
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 965
Непременно  Peace

# 1 966
Здравейте!
Търся занимания по тенис на корт за сина ми , желателно в южната част на София.
Ходихме миналата година в Малееви, но бих желала да пробвам другаде.
Видях, че Славия има тенис на корт. 
Има ли някой наблюдения за заниманията там и съответно препоръка за някой от треньорите?
Или пък ако имате препоръка за друг клуб, ще съм много благодарна.

Дъщеря ми ходи в клуб 15:40 в спортен комплекс Академик, много съм доволна. Дано не ти пречи, че е далечко от южната част на София.

# 1 967
  • София
Записах го да тренира футбол на Славия и народни танци в училище! Засега ходи с желание и на двете и му харесва !

Последно май и ние в Славия ще тренираме, но заради допълнителните часове по немски, не може да започва в 14 часа, както са редовните тренировки.  newsm78
Вие в коя група сте - от колко часа?

# 1 968
Благодаря за линка! През учебната година не ми е удобно, но за лятото е супер! Моя приятелка беше водила детето си там и беше много доволна.

Здравейте!
Търся занимания по тенис на корт за сина ми , желателно в южната част на София.
Ходихме миналата година в Малееви, но бих желала да пробвам другаде.
Видях, че Славия има тенис на корт. 
Има ли някой наблюдения за заниманията там и съответно препоръка за някой от треньорите?
Или пък ако имате препоръка за друг клуб, ще съм много благодарна.

И аз се включвам към запитването. Също така моля за впечатления, ако някой е посещавал залата на Спортна София в Зона Б5 - зная, че там имат тенис.
Аз пък се обаждах по телефона и ми казаха , че тенис нямали в залата в зона Б5 newsm78

Един съученик на дъщеря ми ходи там в събота и неделя. Аз едва вчера издирих сайта и информацията и не съм звъняла, интересно...

Синът ми ходи там на тенис събота и неделя от 12.  Simple Smile

# 1 969
Gia, има ли опция за посещения само в неделя?

# 1 970
Здравейте ! Много благодаря на всички, които се включиха с информация и отговор !
Днес говорих с треньора.
За съжаление няма група в удобното за сина ми време, а именно петък от 15:30 или 16:00 часа ниво начинаещи. Синът ми е на 9 години.
Вариантът в този случай е индивидуален час, който е 40 лв ...
Има обаче свободен корт и възможност за треньор, в случай че се събере група за този ден и час от деца на едно ниво.
Като група разбират 3-4 деца . В този случай цената на дете пада пропорционално.
Ако някой се интересува, пишете ми на лични, ако можем да сформираме група ще е добре.

# 1 971

Не знам, честно казано. Ако искаш, мога да попитам като ходим в събота.  Peace

# 1 972

Не знам, честно казано. Ако искаш, мога да попитам като ходим в събота.  Peace

Може ли линк все пак на сайта на това място, нещо не ми излиза в търсачката, само адрес. Благодаря!

# 1 973
Здравейте ! Много благодаря на всички, които се включиха с информация и отговор !
Днес говорих с треньора.
За съжаление няма група в удобното за сина ми време, а именно петък от 15:30 или 16:00 часа ниво начинаещи. Синът ми е на 9 години.
Има обаче свободен корт и възможност за треньор, в случай че се събере група за този ден и час от деца на едно ниво.
Като група разбират 3-4 деца . В този случай цената на дете пада пропорционално.
Ако някой се интересува, пишете ми на лични, ако можем да сформираме група ще е добре.

Ania, за кой корт говориш? Ако е за залата в Зона Б5 бих се включила в група, но само в неделя, в събота плуваме. Ще бъда благодарна на Gia, ако пита тази събота дали има такава опция. Предварително благодаря!   bouquet

# 1 974
Здравейте, влизам с въпрос. Търся басейн за дъщеря ми в близост до стадион Герена. Сега е на 11 години, а започна да плува когато беше на 7 г. на басейна Спартак. Треньорката и мястото ни бяха препоръчани тогава, и действително тя я научи да плува, но после излезе по майчинство и оттогава сме в търсенка, вече две години нямаме свестен треньор и удобен басейн. От толкова време сме и в тази част на София, където басейни определено липсват  newsm78 Минахме през спортната палата, после известно време на Дианабад плува, но не намерихме нашето място...

Ще съм щастлива ак някой ми съдейства, благодаря ви предварително.  bouquet.

# 1 975
Имам предвид тенис клуба в Малинова Долина.

# 1 976
  • София
Здравейте.Бихте ли споделили къде ходят децата ви на плуване и как са условията на басейните.Дъщеря ми ходеше на басейн Диана, но в момента го ремонтират и търся друг вариант.

# 1 977
Едно предимство да живееш в краен квартал, Дружба-2, плащам с кеф 5 лева на урок, вече няма места Simple Smile

# 1 978
  • София
Синът ми ходи на басейна на Академик.
70лв такса за 3х седмично.
Голям напредък има. Очевиден.

Изненадва ме инфото за Диана, защото наскоро имаше информация дори в училищата, че е ремонтиран басейна и раздаваха рекламни брошури даже. 60лв на месец нещо си помня, но трябва да се провери.
Тук има координати на повечето басейни в София: http://pluvai.com/swim_pools/swim_pools_sofia.php  Peace

# 1 979
Днес говорих с треньора.

Ania, за кой корт говориш? Ако е за залата в Зона Б5 бих се включила в група, но само в неделя, в събота плуваме. Ще бъда благодарна на Gia, ако пита тази събота дали има такава опция. Предварително благодаря!   bouquet

Може само в неделя от 12, цената е 59лв. на месец, това са ти 4 посещения.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт