Къде спортуват нашите деца?

• 258 946
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 980
Здравейте.Бихте ли споделили къде ходят децата ви на плуване и как са условията на басейните.Дъщеря ми ходеше на басейн Диана, но в момента го ремонтират и търся друг вариант.

Моят син ходи точно 1 година 3 пъти седмично при баня Мадара, басейна на НСА. Треньорите си ги бива, но според сина ми и племенницата ми водата в басейна е много студена. Той излизаше с посинели уста, а не е малък, на 11г. е. Започна много да боледува и преди месец сменихме спорта. Но като цяло съм доволна, научиха го да плува перфектно, което ни беше целта.

# 1 981
Включвам се в темата за да ви препоръчам едно спортно предаване, което се излъчва по БНТ и според мен е много полезно, а според сина ми е забавно и интересно.

http://www.youtube.com/watch?v=FMDQOVsFp68

Гледайте го, има информация за места за спорт за децата Peace

# 1 982
Зная, че има спортна гимнастика на Стадион Васил Левски, но не успявам да открия информация за контакти.
Става въпрос за 7 годишно момче.
Ако някой може да помогне с информация или телефон.
Благодаря.

# 1 983
Мира досега 1г балет. Сега балет и спортна гимнастика в дг. Май ще търся нещо за плуване.

# 1 984
  • Sofia
Новото увлечение на сина ми вече е каране на зимни кънки ,Отиде тази събота с приятели на Славия и много му харесало.Сега ме врънка да му купувам кънки...

# 1 985
Доли, мисля, че това е чудесен подарък за Коледа за юнака. Помисли и ти!

# 1 986
  • Sofia
Да,така е...сега търся по сайтове да изберем и ще ги има дори и преди празниците,а покрай него и каката прояви желание отново да се качи на кънки,естествено и за нея ще трябва да се купуват

# 1 987
Doli , има много добри оферти в чуждите сайтове за комбинирани модели кънки! Така ще може да ги ползвате и лятото, когато пързалките са затворени!

# 1 988
  • Sofia
Мерси,ще потърся,но дали ще има големи номера,з-то "детето" носи 40 номер,а доколкото знам кънките трябва да са 2 номера по-големи

# 1 989
Doli, Това имам предвид. Като гледам в сайта има и големи номера! Но това с двата номера нагоре - от теб го чувам. Не съм много запозната. Попитай специалистите, не прибързвай! http://www.insportline.bg/%D1%80%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8-% … D0%B5%D1%80%D0%B8

# 1 990
  • Sofia
Това с номерата не знам от къде съм го чула,но се е запечатало в съзнанието ми,че така трябва...а и не мисля всяка година да му купувам нови,с този бърз растеж на стъпалата след 2-3год,сигурно ще е 45 номер  Rolling Eyes

# 1 991
  • Sofia
Doli,

дали имаш случайно часовете за свободните пързалки и групите тази година? За Славия става въпрос.

# 1 992
  • София
Doli,

дали имаш случайно часовете за свободните пързалки и групите тази година? За Славия става въпрос.

Аз и на тези на Зимния няма да се разсърдя  Wink

# 1 993
  • Sofia
На Славия има свободна пързалка в събота и неделя от 11-13,30ч. и 17-18.30ч.вход-6лв.кънки-3лв.
Аз купих на сина ми кънки и вече три пъти ходи да кара с приятели от класа.Каза,че било препълнено,голяма бутаница,все едно е само тази...
Графика на групите го променят всяка седмица,но свободните са фиксирани.

# 1 994
  • София
Doli, и на обедната ли?  newsm78 Аз съм в чуденка дали да водя каката да покара, не съм решила още къде, иначе я понаучих още преди да забременея, ама мн. я юркат от ХГ, нали я хванаха за кандидат-състезателка и гледам да не я преуморя...

Общи условия

Активация на акаунт