Януарче във кошарка - пълен хаос, мама tedsan чака нова радост!

• 15 880
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
Matza, аз мога да ти разкажа точно как става изправянето, Мърко ми го изнася по 20 пъти на ден JoyПърво в седнало положение, леко се присягаме към решетките,набираме се към пръчките и се обръщаме към тях, заставаме на колене плътно до тях, после едната ръка горе на пръчката, другата, проверяваме за стабилност, изправяме се и се озъбваме към мама, която вика БРАВООООООООО Hug

# 256
  • Варна
Люси, моите съболезнования  Cry

Ханна, начина ще е май да я слагаш обратно да ляга, докато не й писне да става. Аз затова преместих Маги през деня в сгъваемата кошара, там не успява да стане права, само сяда и пак полягва. Аз също все й тикам едно плюшено мече, накрая сигурно ще го заобича  Grinning
Иначе спи два пъти на ден - сутрин навън в количката 30-40 мин, и следобед около 2 часа.

# 257
Благодаря ви, момичета  Hug

Излязахме малко на разходка да се разсеем, даже и слънце изгря.

# 258
Ewito, на вас ви е по-лесно, нашата кошара е от сгъваемите и изобщо няма къде да се хване, плоско е отвсякъде, все едно по стена се катери Simple Smile
Взехме кухнята, сега папкаме и тръгваме на рожден ден!
Хубав и слънчев ден ви желая Hug

# 259
  • София
Моето сега реве оттатък само. Cry Време му е за сън, а той е тъжен че пак сам ще трябва да се мъчи. След малко ще ида да го гушна и да заспи пак хванати за ръце...Милото. Sad
....
Заспа пак като сутринта. за ръчичка. Simple Smile
Отивам и аз да си полегна. Laughing

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 13:40 от dama

# 260
Лус, съжелявам за чичо ти!Трудно е но приеми всичко като дълга раздяла а не като тотален край!Поне такава е моята гледна точка.
Радвам се , че возилото на Дая ви хареса.Дават количката обаче до петнайсет килограма.Долу горе на каква възраст се достигат като се има в предвид че Даная не е от най-едрите бебета.

# 261
  • София
Мари моя син онзи ден го мериха 100см 15кг.Мисля че  ще има още дълго време да си ползвате количката стига Даная да иска да се вози Simple Smile

# 262
  • Бургас
lusesita, моите съболезнования  Sad
tuli, аз не се сещам от какво може да са пъпчиците. На Ксения и бяха от ситните, не че и тях ги разбрах - какви са и от какво минаха Thinking. Дано да се оправи бързо.
mari_rus - въобще не си падам по нестандартните форми на количките, но тази толкова много ми хареса, страхотна е!!! А Даная как се чувства в нея, има ли по-легнало положение?
Снощи пробвах метода за приспиване. Плака, милата, точно от това, че я оставям самичка в стаята. Влизах 3 пъти да я гушна и да я сложа да легне (тя нали права стои). След третия път вече не се изправяше, помърмори, изморена от плача си и тотално разочарована от родителите си и заспа. Цялата процедура ми отне 25 минути. Доста е депресиращо и за нас с татко и, ама нали си внушаваме, че е за добро.
Аз също все й тикам едно плюшено мече, накрая сигурно ще го заобича  Grinning
Аз и сложих един сладък чебурашка, обаче въобще засега не му обърна внимание.

# 263
Зимна как е вкъщи без кака и батко,на Беа липсват ли и?
Simple Smile на нея не знам, но на мен ми липсват, защото няма кой да й подава бибата, да й вее с чаршафчето, да пуска музиката, да я наглежда какво прави, да й прави буба лази и да й пее песните на Дони и Нети..., а Боби напоследък й даваше и кашата следобед  feeding

Зимна, как така само по 20-30 мин. спи Беа и си е добре???
Да бе, голям зор, защото като не спи трябва постоянно да я занимава някой, иначе стиска юмруци и пищи   #Crazy

Мари
, Боби на 8 мес. е бил 9 кг, а на 2г. 6м. - 15 кг.

katenok, от къде имате Чебурашка? Това ми е люмимата играчка от детството.

# 264
Привет

моето гардже заспа и аз се кротнах на заслужена почивка. Поскарах се с половинчо, че изял всички мръвки от гювеча  #Cussing out и сега съм спокойна и с чувство на изпълнен дълг. Напоследък много нервнича.  Tired Вчера пак се бях развихрила и пак пътьом намотах мъжлето, а той седи и се оправдава:"Ама защо ми се караш на мене? Аз си седя кротко в ъгъла, а Яни вика и разхвърля."  Mr. Green Та както бях заела поза на буква Ф веднага застанах на удивителна (!) и млъкнах за около минута  Mr. Green

Днес се разходихме добре с малката и денят минава по-спокойно. Даже се облажих с кюфтенце на скара.  Whistling

Луси, съболезнования  Hug

Тед, радвам се , че нямаш проблем с приспиването Hug За кой март ти е термина?
Мерси, на 27 март ще се обебвам. Сега мъжът ми се пазари с мене да съм била избързала малко, че да било риба, а не овен, защото вкъщи сме щели да се съберем само рогати - 2 кози, 1 овен и 1 теле.  Mr. Green Ама аз съм най-едрото чифтокопитно и ще мачкам наред  Naughty Joy

Относно играчките за заспиване- явно всяко детенце си има такава. Яни се приспива с едно памучно плетено одеалце, което е било още на баща й преди 30 и кусур години. Сега ако видя такова ще й купя, че нашето съвсем го разниши от гушкане.

# 265
  • Бургас
katenok, от къде имате Чебурашка? Това ми е люмимата играчка от детството.
Бях през 2006 в Москва за 3 дни и я купих като подарък на половинчо в детския хипермаркет "Детский мир", та сега е на Ксения. Дано да го заобича и тя. Страхотен е, същия като във филмчето Heart Eyes.

# 266
  • до една звездичка
[katenok, от къде имате Чебурашка? Това ми е люмимата играчка от детството.
Аз пък много искам да си намеря Ниваляшка - май така се казваше newsm78 от тези, които се клатят наляво-надясно, а не падат. Много съм силна в обясненията... Laughing

Ние нямаме проблеми със спането. Когато я изведа на разходка задължително заспива, независимо колко дълго е спала преди това Whistling А откакто променихме схемата на хранене през 4 часа и я храня сутрин в 6, съм много доволна Mr. Green Пийва си млекцето и после се гушкаме на голямото легло..Тази сутрин откарахме чааак до 09:45 Blush

Луси, съболезнования Hug

...защото няма кой да й подава бибата, да й вее с чаршафчето, да пуска музиката, да я наглежда какво прави, да й прави буба лази и да й пее песните на Дони и Нети..., а Боби напоследък й даваше и кашата следобед  feeding
Simple Smile.  Малката ми племенница "отговаряше" за тези "дейности" през ваканцията и се бях омъчнила, че ще си замине, а тя реши да остане да учи тук:)

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 15:24 от *dega*

# 267
ох да се включа и аз в края на темичката Whistling
и да се похваля в събота кръстихме Радито и вече и тя е християнче!държа се прилично и плака само на обличането но тя и в къщи протестира като я заобличам!нещо кръщенето попа го мина по съкратената процедура но карай!ето и малко снимкиhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=285674 за които мнооого благодаря на Тедсън, з-то се оказа че нейните най-са добри,другите фотографи хич ги нямаше Laughing

Луси съжалявам за загубата на чичо ти!

а сега се връщам да ви чета че доста съм изтървала

# 268
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=285674&pid=7630384

оф нещо не ми се получи със снимките

# 269
  • София
Здравейте, аз докато се наканя да пиша, тя мойта взе че се събуди...  Simple Smile Сега използвам намалението, докато си се занимава кротко в кошарата, та да се включа докато не е свършила и тази тема.

За спането - ще се окажем от най-поспаливите, защото освен следобедния сън, който е около 2 часа +/- 30 минути, спинка сутрин от 9 до 10, после към 11,30-12 подрямва за половин час, а привечер понякога може да дремне още половин час.

За играчка за спането още от бременността бях купила един пеещ Зайо, ама така и не свикна да се приспива с него. Затова за момента аз играя ролята на голяма плюшена играчка  Joy Само че вместо тя да си гушка "играчката", засега аз я гушкам и люшкам.
Днес на разходката усетих, че по едно време й се доспа и взех, че си я гушнах, дадох да цоцне и за 2 минути беше заспала. Моите дружки по разходка изкоментираха, че съм избрала по-трудния начин за гледане на дете - без биберон, без шише, със заспиване на гърда и на ръце. Но на мен обаче не ми тежи, даже ми е приятно. За мен това са моменти на близост, които никога няма да се повторят. Така че всичко е въпрос на гледна точка....

Честито християнче на mimoze!!! Нека Господ да я пази и да бди над нея!

Стелли, не се притеснявай за горенето на раничка, процедурата минава бързо и не е болезнена.

Мари, честита количка и приятни дълги разходки с нея!!! Изглежда супер удобна за лятна количка. Дано и Дая я одобри.

Общи условия

Активация на акаунт