Нашето Юлско човече борбено крачи далече

• 10 248
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
ayka поздравления за дипломната работа  Hug
За конната база - не знам как точно стоят нещата. Аз исках да заведа малкия, но казаха че не е удобно тези дни. Като отидем някой ден ще разкажа подробно  Mr. Green
Много сладък Кико. Нашият дзвер заспа преди 15 мин - това му е обедното спане  ooooh! Не ми се мисли довечера кога ще заспи и как ще я караме зимата...

# 121
Здравейте и от мен
Аука поздравления дано се и следващия етап да ти и е толкова успешен. Peace
Честити проходили краченца на Иринка. Hug
Емче завидях ти благородно винаги съм мечтала да се кача на кон но не стена а сега вече е опасно за коня Whistling
Вчера цял ден бях отворила консервната направих трушия за целя квъртал днес обякох учебниците на ученика и чантата вече е строена и готова за утре сега остава да изгладя .  Crazy
Тук при нас е голям студ днес изкарвах Сашо до магазина че и той подивя със дебело яке.И той е от отбора на непроходилите миналата седмица се пусна и нправи 3-4 крачки направих питка и толказ сега пак не ще. Close

# 122
Дзак!
Ето ме и мен!
Черен гологан не се губи! (не че знам какво е гологан, ама нали тъй се вика Laughing)

Донсита, голям е сладурко Кико - да му нацелуваш бузките от мен!

Миналата събота се върнахме от морето, ама понеже си почивахме от почивката, а и исках да попрегледам старите теми (клю-клю), та за това се включвам чак сега. На морето си прекарахме много добре, но както вече казах, не си починах - поне не аз. Бяхме на бунгало в една горичка, времето бе приятно, имаше доста удобства, ех само и пералня да имаше, щеше да е перфектно  Laughing. Малкият бе див и щастлив на плажа - голямо въргаляне падна, а ние с баща му и за пет минути не сме легнали на хавлиите, но това, че детето бе толкова щастливо в пясъка, ни зареждаше. Е, върнахме го с малко сополки и кашличка, които още влачи, но слава богу, сериозни произшествия нямаше.
Ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193671&pid=7605743

Иначе доклад за нас - Коцето още не е проходил, надявах се че на пясъка ще се отпусне, но той там усвои пълзенето по войнишки и за багер се помисли дори Wink.
Обаче такъв приказливец е станал - всеки ден усвоява нова и нова дума, макар че повечето са малко изкривени или състоящи се само от една сричка, първа или последна от думата. Мама, тате, баба, дядо, кака, отскоро и бате, че преди на всички по-големи от него деца казваше кака, употребява без грешка, дори вече ги завърта с обръщение на "о", смешно ми е че към татко си се обръща с "татьоо". Една от думите, които казва без грешка и непрекъснато повтаря и то много на място, е "беля". Иначе си има много свои интересни думички, които само ни си му разбираме, някои имат логично обяснение откъде произлизат като гого (друго), до (долу), го (горе), ама защо на водата казва "ля", не мога да си обясня.
С гърнето имаме успех на половина, с акото сме почти с 90% успеваемост, но с пишкането не виждам скоро да станат нещата - той се налива непрекъснато с вода и пишка имам чувството през 5 мин, случвало се е като сме на разходка и се позабавим повече, памперса да не издържи и да пропусне накрая. Иначе с акито лесно стана - той дриска след всяко хранене (с малки изключения), така че знам кога да го слагам - с по една бисквитка във всяка ръка и с включен ТВ, или понякога разглеждаме книжки, ама той си търси ТВ-то де. Научи се да казва ако, за да го сложим на гърнето, но понякога се опитва да ме излъже за да гледа телевизия, а веднъж докопа гърнето и си седна сам и почна да вика "Мо" - тоест да му включа телевизора - голям смях падна.
Ами това е общо взето, ще се постарая вече да се включвам по-често, за да съм по актуална с постовете си!

# 123
Привет и от мен!
След като  Марти ни побърка в къ6ти до обяд излезнахме на разходка до мола,ама бе6е голяма гре6ка,цяла София се бе6е изсипала там.И както винаги скъпотия и мними разпродажби.Направихме и неуспе6ен опит за Заимов,заваля ни и откарахме половин 4ас в едно кафе и така...

# 124
  • София
ммм гадничко си е, не предполагах, че дъждовните дни могат да минават тоолкова бавно с малко детенце... сега пък и телевизията ни изчезна заради дъждаа

# 125
Един въпрос към вси4ки по спе6ност -някой знае ли в Х.Димитър,Суха река или Слатина детски клубове,в които гледат деца на 1,2 г За6тото съм на лекции,а се оказа,4е няма кой да гледа малкия.Изтърсиха ми го родата в последния момент и съм бясна  #Cussing out
Помагайте моля .

# 126
  • София
Бубулече, дано намериш. Пусни търсачка. А някоя съседка, приятелка няма ли?
Другият вариант: взимаш г с теб. Мен така сестра ми  /имаме разлика 9 год/ ме води веднъж на училище.  Joy На майка й бяха отказали да й продължат болничните, а аз от своя страна отказах категорично да стоя у съседката леля Душка и се стигна до решението от страна на сестра ми да ме вземе с нея на у-ще. Учителката им даде контролно и взе да си рисува с мен.  hahaha Явно не съм Сигурно не ти е до шеги.   Confused

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 20:49 от Герката

# 127
Привет и от нас!
Аз днес успях към 5 часа да изведа Дели в един период от един час, в който не валеше. Той искаше да слезе от количката, за да ходи. Свалих го и естествено влезе в огромна локва, за една бройка да се удави Mr. Green Прибрахме се преоблякох го и пак навън.
Аз честно да ви кажа бях зажадняла за малко по- хладно време.
Кирова, браво, въхищавам ти се колко си организирана. работиш и с две деца се справяш, та едно и ученик.
Успех утре на всички първолачета Wink
И Дели от три дни спи по веднъж на ден. Тази вечер обаче беше страшно уморен и заспа в осем без десет Shocked
Тази седмица имах работа всеки ден и оставях Дели за по четири пет часа и сега вече ми е страшно мъчно. Решила съм сега да си стоим вкъщи и да сме си само двамата.
Мая, тези занимания звучат много добре Sunglasses

# 128
здравейте от нас  Grinning
Ние бяхме на Кюстендил ,мислех да седим с Ева до вторник ,но заради гадното време реших да се прибера.
Елче, много хубави снимки, тази с пълзящият малък мъж и двама голями мъже ме разби от смях  Laughing, сигурно са били атракция  Sunglasses
Айка, честито  Hug
Герка, честито за ходещите крачета на красивата Ири  Heart Eyes
Вики , за пореден път -блазя ти за таз тераса(вземи ни покани на гости тези дъждовни дни ,поне терен има  Wink,майтап  Laughing Hug )
Аз утре пак ще водя Ева при Масларски, вчера сутринта забелезях нещо беличко ,като пъпчица на небцето й ,надявам се да не е афта  Praynig
Майче , това "училище" изглежда много интерсно ,замислям се  Thinking
Уинкс и мен ме заинтересува този филм, сега ще го потърся в Замунда
Иначе мерси за инфото на бейби айнщайн  Hug

# 129
Добър вечер,аз съм вашта леля  Laughing
Ками, проверих и аз в Замундата, има го филма, но няма още субтитри. Аз без субтитри не мога да гледам  Blush
Айка, браво на теб  Hug А за приспиването и мен ме яд, че Мимко само на цицка заспива. Много лошо го научих, нямам идея как ще се отучва...
Елче, хубави снимки - веселяшки  Grinning Много интересно ми стана, защото и Мимко вика на водата "ля", но два пъти -"ляля", но понеже не може да казва "л" и се получава "ияия"  LaughingАма как го обясних  Rolling Eyes
Мариян доста отдавна спи само по веднъж, и то по час и половина, абе хич не е заспал....  Laughing
Хайде лека нощ! И дано да се оправи времето,т.е поне да не вали!

# 130
  • USA
Привет и от мен! Кристиан пак не яде, сигурно от болестта. Ех, мъчно ми е за времето, когато беше ящен.
Ето тук има за филма: http://www.imdb.com/title/tt0419887/. Още го мисля. Аз преди да забременея много гледах такива, както им вика мъжа ми "мазохистични" филми, но откакто родих клоня повече към леки и неангажиращи филми. Разказва се за приятелството на две деца, за вярността, унижението и срама, на фона на една много жестока действителност в Афганистан. Без субтитри не става, защото повечето време се говори на арабски. В Афганистан се развива част от действието.
Ако ви се гледа нещо много хубаво и не тежко, вижте това. Сериал е и е общо около 6 часа, на мен много ми харесва.
Елче, много са ви хубави снимките. Личи си, че добре сте си прекарали. А Коцето е неотразим, както винаги. Скоро и той ще те изненада и ще започне да ходи. На мен ми се иска Кристиан повече да говореше, ама засега няма много думи в репертоара.
Марти и Силвето скоро не са се вясвали тъдява.  Thinking

# 131
Добро утро  Hug
Успех на всички първолаци   bouquet
Ето и сутрешното кафе
Много ще се радвам ако още някой се запише в Мила моя мамо. Да има наборчета  Mr. Green

# 132
  • Асеновград
Добро утро ,
Честит първи учебен ден на всички ученици , да носят вкъщи само шестици   bouquet!
Марти е на море в Гърция , а Силвето не знам къде изчезна , май пак си е дала форумна почивка.
И на мен ми харесва , че захладня , само да не вали толкова .
Бях тръгнала да се оплаквам , ама се отказах , няма нужда от мелодрами , ще се стегна.
Гери , как са нещата при вас , карантината кога минава , ще ви се размине ли шарката ?
Буболече , не мога да помогна , но се надявам да намериш решение.
Айде да работя аз.

# 133
Хоп троп
Привет и от мен  Laughing
Само да кажа ч е пак съм на линия
Връщам се да изчитам какво съм пропуснала
Честито на всички ученици   bouquet

# 134
Добро утро!
Честито на всички първолаци!Да им върви по вода!  Hug
И аз оставих Надина,тръгна с желания,но там се сбърка и разрева.Сменили съм им стаята и учителките,нали вече е в детска.Имаше деца от нейната стара група и излязоха да я посрещнат.В крайна сметка я вкараха влачейки,изчаках пет минути и чух че се укроти.Незнам,все ще съм в дилема дали в нея е проблема или в градината.Ще наблюдавам до Нова година и ще решавам.
Никола рева за кака си,сега скучае и аз се чудя какво да го правя.Друг път той се занимава с нея,а аз си върша работата.Ох,ще ни трябва време да свикваме.
Елче,с хубавите снимки вкара малко слънце в мене!  Hug Забравих вече за морето,така и не ни огря втори път.Чак догодина вече.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт