Нашето Юлско човече борбено крачи далече

• 10 251
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • София
ДУ
Честит първи учебен ден!Чакам снимки.
Айде и Ники му протече носа,Забелязвам че когато не излизат и вечер трудно заспиват вие на какво мнение сте?

# 136
  • sf
опс! върнахме се от училище, жалко,че валя, не беше така празнично.
сега подвързваме учебници.
Кико откача в това време, все мрънка и виси по вратата или се опитва да избяга на терасата , ама там е пълно с локви в момвнта/

# 137
Гоца,така е!То и аз като неизлизам дълго време трудно заспивам.  Mr. Green

# 138
  • sf
и аз така. а и децата- ако няма хубава разходка и после трудно спи, яде, кисел е.
ето я моята първолачка http://picasaweb.google.com/donsyy/Atanasovi#5246146991512947762

# 139
Вики,много е красива!Желая успехи!Чак с камера са снимали.

# 140
  • София
Добро утро,

чудя се каква пижама да обличам на Ири. Снощи беше с боди с дълъг ръкав и долнище на пижамка с боси крака, но понеже не търпи никви завивки и взе да ми подкихва. Цяла нощ съм я завивала. Чудя дали днес да не й облека пижама с крака или пък тънък чувал, та съвсем да не спим  newsm78. Те това са ми терзанията  Mr. Green, както и да си довърша работата, после 1-2 дни почивка и пак на педала  Sick

Били, карантината ни е до 18, още не сме се обринали, дано само не е в последния ден  Mr. Green И мъжа ми е по-добре днес е на контролен.
Майче, ще разгледам сайта на Мила моя мамо и може и ние да се присъединим.
Емче, мъжа ти и инструктор по езда ли е? На мен ми се иска да запиша Софи, но не знам каква е възрастовата граница. Иначе братовчедка й е луда по конете ходи да язди на Славия.
И аз да поздравя Айка, че се е справила. Успех и в донаписването.   bouquet
Поздравявам и Хриси Кирова за добрата организация на дом и задължения. Хриси, ще трябва да ми дадеш някой друг съвет.
Бубе, представям си го Дели - плувец.  Heart Eyes
Янче, според мен ще свикне Надина. Не се притеснявай. Още повече, че в ДГ вече имат и програма и ги занимават повече. Ще си изберете и извънкласни занимания танци, сопрт, ще се забавлява.
Честит първи учебен ден на всички ученици!   bouquet
Много успех и само шестици на всички. Да учат, за да сполучат. А на първолаците на донсита и дундурела да ходят с желание и да обикнат учението.   bouquet
Вики, много ти е хубава. Много хубаво са им "опаковали" учебниците. Малко се развълнувах . В кое училище е? А ти как го приемаш? Аз си мисля, че ще изпадна в депресия като Софи стане 1 клас.  Crazy
Иве, така е, не се изморяват толкова.

# 141
  • sf
в Бастилията е, 31во. не съм в депресия, напротив- радвам се,че расте, че я очаква нещо ново. надявам се да няма проблеми с адаптацията

# 142
  • София
Вярно, че беше споменала. Много хубаво училище. Съжалявам, че не живеем в онзи район. 

# 143
  • София
Честити ви първолаци! Само шестици да носят и не прекалено много отсъствия  Mr. Green

Айка, и на теб честито за дипломната!

Ние се завърнахме снощи. Ама какво посрещане дъждовно  Crossing Arms
Елче, и ние не можахме много да си видим хавлиите  Laughing Всъщност изобщо не издържахме дълго с Ники на плаж - около 3 часа и ... бегайчо. Почти не сме излизали вечер. Абе малко пенсионерска почивка си спретнахме  Grinning

# 144
Честит първи учебен ден на всички ученичета! Този ден го свързвам с една руска песничка,  която баща ми ни пееше за всеки 15ти септ. - за първолака Петя  Grinning
Елче, много хубави снимки, и мен ме грабна тази с пълзящите мъже  Laughing
Янче, не се притеснявай за Надина, тя е контактно дете и съм сигурна, че адаптацията ще бъде лесна  Hug
Герка, последните нощи обличам адашката ти с боди с къс ръкав и долнището от пижамката, с боси крачета, и тя не търпи да е завита, та и аз мисля да видя как ще е с положението с тънкото чувалче. Макар че не знам дали няма сама да си го сваля през нощта ,защото е с лепки. Свикнала е с малко дрехи хитрушата и сега не търпи чорапки на крачетата, а преди малко ходихме до мола и само се опитваше да си свали жилетката  Confused..И стискам палци да се задържите здравички!
Мими, и аз се чудя на мойто дете - и тя има дни , в които спи по веднъж, но за максимум  час и половина.
Браво на говорещите дечица - а пък Гери още не отвързала езика за човешки думи и си бъбри нейни си измишльотини  Grinning

В събота ходихме до Пигито и Джъмбо, исках да купя някои неща на Гери за яслата , но малко неща харесах. Иначе Гери намаза с няколко колички и камиончета, понеже в градинката забелязах интереса й към транспортни средства  Grinning
И последно  - снощи гледах "Властелина" и цяла нощ сънувах как ме гонят онези страшни черни конници /че им забравих името/... ooooh!

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 11:34 от Gerundi

# 145
  • София
Честит първи учебен ден! Да им върви по вода на малките първолаци!
За тези които тръгват на градина или ясла - успешно и бързо адаптиране.

Не ми остава време вече за нищо, дано другата седмица като тръгне Гого на градина понаваксам с домашни и други задължения.
Дъждовното време с две деца в къщи е неприятно. Сега се чудя как да взема кухнята. Дали да събудя едно току що заспало, да обличам, събличам два броя деца или да рискувам голямото да пази малкото докато притичам / в най- добрия случай 10 мин/. Случвало ми се е два пъти да слизам до долу докато спят и докато се върна ми се струва цяла вечност, изпъстрена с един "хубави" мисли какво би могло да се случи. Май ще е вариант 1.

Успехи на тези които се борят с болести, дипломни работи, учат или работят./ нямам време да изреждам поименно/

# 146
Почетох и .......... всичко ми е каша в главата  Blush
Бързо адаптиране на дечицата, които тръгват на ясла  Hug и майките също  Wink
Сигурно е много труден период за всички  newsm78
Аз пък съм изправена пред подобен проблем - свеки я пенсионират и най-вероятно ще дойде да гледа Ина , а аз да се върна на работа, което е добре от една страна, че на мен ми се работи Simple Smile, но имаме доста различия по отношение на гледането на детето - основано за храненето и май доста често ще си вихрим едни скандалчета  Crossing Arms ooooh! Tired
но все пак си мисля че ще се разберем някак си де Wink
На морето си изкарахме страхотно - стояхме по цял  ден на плажа - Ина си спеше там по 2- 3 часа след обяд
и в този мрачен ден да ви разведря с малко морски снимки- ЦЪК

# 147
Веси, благодарности за слънчевите снимки  Hug Много сладка Инка, особено с този бански, и как бейски се носи в морето  Laughing  Heart Eyes Иначе  пожелавам една много послушна свеки  Wink

Мойто мъниче спи и я чакам за обяд, след което ще поизлезем малко ако не вали.
А за миенто на зъбките забравих да се оплача, че и  Гери не дава да й бъркам в устата, затова съм решила да си мием с  татко й зъбите пред нея, и тъй като тя доста успешно ни имитира в някои дейности, се надявам да прихване все някога Peace Иначе ще ползвам Ненедент и една детска четка Аквафреш.
хайде засега от мен, че се събудихме Simple Smile

ПП. И Йоанка се загуби нещо ...

# 148
  • София
Честит първи учебен ден на Вероника,Христо и Пешко!Да им върви като по вода у-щето    bouquet
Айка,и от мен браво!Знаех си,че ще се справиш  Peace
Много хубави морски снимки с прекрасни дечица  Heart Eyes

Емче, мъжа ти и инструктор по езда ли е? На мен ми се иска да запиша Софи, но не знам каква е възрастовата граница. Иначе братовчедка й е луда по конете ходи да язди на Славия.

И той точно там е инструктор  Grinning Няма възрастова граница  Mr. Green,но по принцип след 2 годинки почват.
За обличането-слагам тънко боди с дълъг ръкав и долнище на пижамка.При нас хубавото е,че стаята в която спим е вътрешна и не духа директно от прозореца.
Още нещо щях да пиша  newsm78,после пак...

# 149
  • sf
Честит първи учебен ден на Вероника,Христо и Пешко!Да им върви като по вода у-щето    bouquet
[

мерси, а на Пешко е втори  Wink

Общи условия

Активация на акаунт