Нашето Юлско човече борбено крачи далече

• 10 248
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • Асеновград
Да ви кажа за зъбите , че Ками ме подсети - вчера купихме четка , щото Тедо накрайника го недолюбва и май е същата като вашата Ками , на аквафреш , от 4 месеца.Много се кефи да му търкам зъбите , отваря си устата и се киска , даже и сам се пробва.
Много хубава Инка , забавлявала се е на морето , Коцето също , а и на Ники снимките разгледах.Що ли ми трябваше , сега искам пак на море.
Вече ви разбирам що мрънкате , тука стана много студено , искаше ми се по-плавно да стане застудяването.И циганско лято искам , и да се припичам на есенното слънце...

# 151
Честит първи учебен ден на всички ученици!  bouquet
Там - Там, Ина е много сладка. Heart Eyes

# 152
ПП. И Йоанка се загуби нещо ...
наваксвам с четене
Честито на празнуващите - на патерица
Честито и на първолаците
Стефи,  Hug Praynig

# 153
Инка е слънце,супер е на моренцето.Леле,само моя убавец го е било страх от водата май.  Crossing Arms
Ние ходихме до кухнята,наваля ме яко.Пих кафе с приятелка,нахраних Никола и сега нищо не ми се прави.Той си играе из къщи.
Ками кога тръгва Гери на ясла?
Десс,много ми хареса една твоя фраза,че чуждите мъже са по -търпеливи.Не само за шофирането се отнася това,но защо да е така.  Confused
Незнам,но и аз искам да порастват децата като се надявам,че ще станат по-самостоятелни и аз ще имам повече физическа свобода.Много сме привързани един към друг,нали само аз си ги гледам.Не исках да става така,но стана.Забелязвам,че децата които ги гледат и баби по-лесно се адаптират.
Леле как ще взимам Надина от градината,ако така вали.

# 154
  • София,
Благодаря момичета! Първият учебен ден беше ужасно студен и дъждовен! НО поне на децата им хареса, а и учителката ни е страхотна, грабна ги още с първите думи и ги посрешна в красната стая както е редно с питка и мед! Hug
Много сладки морячета! Hug

# 155
Честит първи учебен ден на първолаците и второлаците  Wink.Много успех   bouquet
Веси , добре че бяха твойте снимки ,малко ме разведриха.Инка е голяма чаровница Heart Eyes
Ева е болна- вирус- има разстройство и пак афта в устата, сега е на диета поне 5 дена и пие Ентерол и хидрасек,направо ужас ooooh!
Били,Ели я кажете какво му готвехте  на Тедко и Коки докато бяха болнички ??
Днес едни майчета от квартала пуснаха дечицата на ясла- едното на 1.8 другото на 1.6 и беше доста тежкп,всички са плакали  Sad Това било много гадно ,хич не се бях замисляла

# 156
Здравейте!
Толкоз ми е скапано от това време. Аз пък не обичам хлад, студ, дъжд, вятър. Направо ми е смарангясано. А и гледах прогнозата за Айвалък, и там го дават разваляне  Cry
Честито на всички ученици! Успешна година и много шестици  Hug
Ками, бързо оправяне на Евка. Аман от тез болести  Sad

# 157
  • Асеновград
Ками , няма да помогна , ама ще кажа - нищо не му готвих.По-точно готвих и хвърлях , той нищо не искаше , само едно подобие на крем супа от картофи и моркови , сварени , без мазнина , пасирани.Мъчех се веднъж на ден да набутам манджа , през другото време караше на солети , бисквити и вода.Сутрин си изяждаше попарата , но той много обича , правех му я без масло.
Дано се оправи бързо , Ева , тя няма да иска да яде заради афтата сега , не се шашкай , ще се оправи.
Аз само чета темата за яслата и се шашкам , май по-добре да не мисля за това , то че ще рева е ясно , ама поне да не мисля от месец по-рано как ще рева.

# 158
  • Варна
Честит първи учебен ден на малчуганите. bouquet Да бъдат ученолюбиви и да създадат много нови приятелства!
Аз като "докладчик"на Силвето, ама тя не се вясва щото си има мъж  Mr. GreenИначе редовно са по разходки тримцата с Доротея.
И тук е бррр, много студено- от 27С  в петък, вчера беше 12 С  ooooh!Чак не смея да се покажа навън.Не мога да се адаптирам.Ама днес се наложи заради кухнята.
Много сладки Коцето и Инка  Hug
Ками и от мен бързо оздравяване на Евето.И Нелката беше така предната седмица.Хвана я някакъв дрисък, но за два дена с Хидрасек всичко отмина HugТака и не разбрах- зъби ли, вирус ли.
И на финала да се похваля- като няма на кого на Вас пак  Laughing Успях да смъкна 9 кг.  Grinning и вече всички стари дрехи ми хлопат.Бях го забравила това чувство. Blush

# 159
  • София
Бути, браво!   bouquet С коя диета го постигна? Как няма да се похвалиш с такова нещо? И то точно нас, разбира се.  Hug
И аз тичах до кухнята. Стнах вир вода. Ще трябва да си купувам дъждобран, че трудно се кара количка с чадър.
Ками, освен тази супа може да й свариш ориз и да й дадеш сама да си взима зрънцата, а ти през това време да използваш да й буташ по малко в устата. Или пък варен картоф нарязан на кубчета пак тя да си го взима, че да й е интересно.
Хубавото на нашата карантина е, че като не сме в контакт с други деца, поне не прихващаме вируси.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 14:40 от Герката

# 160
  • София,
BOOTY  smile3501 smile3501 smile3501 как успя, ще споделиш ли, и аз отдавна уж се мъча да отслабна, ама нещо немога, или по точно, все ми се похапва Mr. Green

КАми дано бързо се оправи Евето, прави и манджички с ориз той доста запича, а също и нишестени кремчета, но с водичка, че млякото разхлабва, а ако не иска да яде не я карай на сила. Давай солетки и бисквитки и водичка да не се обезводни! Hug Много прегръдки и бързо да се оправяте!
Времето застудя наистина страшно много и е отвратително. Аз от снощи я облякох моята с цяла памучна пижамка и чорапки и сложих, но на сутринта ги намерих изритани в чувалчето! Hug Иначе тя си е свикнала и си спи в чувалчета, имаме всякакви от много тънички като тензухени, до ватирани като юрганчета, че и тя много се върти и отвива!
А на мамите дето им предстои да пуснат децата на ясла, искам да Ви кажа да несе тревожите излишно и да знаете, че един ден ще сте много благодарни на лелите в яслата, пожелавам на всички дечица бързо адаптиране и да не боледуват! В тази връзка да Ви кажа, че моя син след като свикна с яслата и вечер в къщи ревеше за лелята, искаше да си стои при нея! Hug

А и още нещо на Вероника много  и хареса в училище, особено един батко облечен като буквар и една кака облечена като буква! След малко ще кача и снимки!

# 161
Ками,дано бързо се оправи Евичка.
Бути,поздравления за килограмите.
Яна, и аз не знам защо чуждите мъже са по търпеливи,но моя мъж е търпелив,но ставали въпрос за шофиране успявам да го изнервя.
Като ви чета за яслите и се сетих когато Даниела тръгна на ясла тя ревеше и аз със нея,тогава мъжа ми ме измъкваше от яслата да не се разстройваме и двете още повече,а след това започна да я води само той,защото като беше с него не ревеше.

# 162
  • Варна
Ами първите 5 свалих веднага след като спрях да кърмя- от само себе си кантара тръгна надолу.Докато кърмех при мен не се получаваше  Rolling EyesНо след 2 месеца закучих и не мръднах.И сега реших да сваля още 5, като станах "полу" Дюканка.Тайничко шпионирам  в темата им и реших да се захвана- резултата -4кг за 20 дена.Но не я спазвам стриктно. BlushДа речем на 90%, но пак има ефект.Още 1-2 кила стига толкова.
Нелия докато дрискаше нищо не щеше да яде- само закуската и то около 10-15лъжички.Добре, че поне течности пропи та  цял ден я наливам.Иначе вечер/от два дни/ и слагам боди с дълъг ръкав и долничка на пижамка с крачоли- тип ританка.Не трае завивки.Като застудее още тогава ще изкарвам чувалчето.
А пък за яслите и градините, вярно , че много зависи от учителките.Преслав цяло лято не искаше да ходи в сборните групи, щото госпожите са други.А откакто се върнаха неговите, отивам да го вземам към 18.00/това е почти на края/ и той все ми вика - Не можа ли още малко да се забавиш? Laughing

# 163
  • София
Знаех си, аз че ще кажеш Дюкан. Аз също докато кърмех правих олекотения вариант и то до някъде, но резлтатът е - 4кг. Сега ще се стегна и ще направя вече истински. Ама чаках да застудее та поне да не ми се ядат плодове. Супер! Нахъса ме, Бути!  Hug

# 164
Янче, Гери тръгва на ясла от другата седмица . Лошото е, че не ни се разреши жилищният проблем и трябва всеки ден да я караме от Мола до Дианабад, където е яслата. Аз честичко  си поплаквам като си представя как ще се разделим, а мъжът ми ми се кара, според него това е ново и хубаво начало за Гери, но аз го виждам само като края на един вълнуващ период...Ама той е оптимистът, а аз песимистът в семейството...
Били, и аз чета темата за яслите, и видях колко болни дечица има вече, а учебната година едва е започнала  ooooh! Тедко другия месец ли тръгва?
Ками, дано по-бързо се оправи Евичка .Варени картофки и ориз е добра идея.
Дунурела, браво, че на баткото му е харесало. Той къде е ходил на ясла? . Ние скоро ще живеем в Студ.град и съм записала Гери в ОДЗ Радецки. Пожелавам си лелка като неговата  Grinning
Буути, честито постижение  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт