Нашето Юлско човече борбено крачи далече

• 10 239
  • 301
  •   1
Отговори
# 30
  • sf
ох, приключих със всички бележки.  Party ако и Кико поспи още 20тина минути ще съм доволна.
после ще търся цветни хартии и ще подвързвам тетрадки  Grinning

# 31
  • София
Гери, недей така - погледни си аватара и си помисли какво щастие имаш само!!!

Честит рожден ден на там-там, много здраве и щастие!

# 32
  • София,
Запис, че Ви поизгубих тези дни, ама сега нали съм многодетна майка  Mr. Green и няма време за компа, а и от както не взимам и кухня, та по цял ден съм или на мивката, печката и пералнята Mr. Green или с дечурлигата по кафетата и в НСА. Днес големите даже и на фризьор ги водих, че първия учебен ден идва Whistling. А утре и аз ще ходя , а пък децата ще гледат Вероника  Mr. Green, така си мисля де!
Донси браво на теб, щом и тетрадките си подвързала, аз още опаковъчна хартия не съм купила, ама мисля всичко да подвързвам заедно след като ни дадат и учебниците! Те нашите първата седмица няма да учат! Peace
Бързо оздравяване на болните дечица и  майки! Naughty
Ей ама много вируси, много нещо! Аз май ще огранича достъпа на Вероника при многото дечица, че някои при нас и с Т ги изкарват на площадката! Crossing Arms

# 33
  • sf
Dundurela , ква многодетна майка,бе-нали смао две имаш  #Crazy

абе не съм аз толкова работна, още не съм посетила книжарницата  Joy
обаче направих едни чушки с яйце и сирене буквално за 5мин, за да имам повече време за компа, преди мъжо да доведе КИко  Whistling

# 34
Герка,нормално е да има и такива меланхолични дни!Стига да няма някое тъжно събитие,според мене  ехубаво да се изживеят като се слуша хубава музика и се похапва нещо сладко!А на другия ден е друго!  Hug
Ели,бях в Пигито,но се е изчерпал модела!Дано е останал по другите места!
Успех на тръгващите в ясла,на дечица и мами!  Hug

# 35
  • София,
Браво Донси! Хм многодетна майка съм да!  Sick Гледам и на кумовете ни дъщеричката, че те са на работа, и да не седи в къщи по цял ден сама и да скучае! Тя е голяма и няма проблеми, много ме слуша, а покрай нея и другите две! СЕга си я взеха и синковеца и той отиде с нея да спи у тях, утре сутрин ми ги връщат! Hug

ГЕри дръж се не унивай!
Аука, успех  Peace

А нашата фонтанела все още не е затворена и си и давам Вигантол! В момента само това, отдавна не е било така! baby_neutral

# 36
  • София
янче благодаря ти за бързия отговор. герко и на теб за отзивчивостта. ще почакам до утре да видя какво сте ми писали и май ще се прежаля с едни други на КиК пак тип сандалки ама не толкоз удобни и с толкоз надеждна закопччалка срещу Коки Sad не са лоши ама в тия ми останаха очите, просто, особено в закопчаването.

# 37
  • USA
Днес ми е някакъв ужасен ден след една кошмарна нощ. Кристиан вдигна висока температура и доста време я поддържа през нощта, въпреки панадола. Много рева, буди се, не можа да спи от сополи. Сега едвам гледам и само симулирам работа.  Tired И аз много се ядосвам на хора, които си водят болните деца на градина или на площадката. Както и на такива, които идват вирусясали на работа #Cussing out Явно е пипнал някакъв вирус.

Кристиан има още да свиква, докато го броиме тръгнал на градина. Мъчително е в началото за майките но аз много вярвам, че за децата е по-добре. А, също вече съм 100% убедена, че ще му сложиме противоргрипна ваксина. Само 1 такова боледуване да му спести - пак ще е дюшеш. За Превенара - на него са му били 4 пъти, като започнаха като беше на 2-3м. някъде. Вече сме свършили всички приеми.

MrsK, поемам вината за харчалъка  Mr. Green. То на такива екстри как да откаже човек. Аз Мейсис и Нордстром редовно ги преслушвам за промоции и вече само на такива си купувам. Набелязвам предварително какво къде искам и чакам. Wink

Ками (на Гери), хубаво че си поотложила. Simple Smile Дано бързо да свикне Гери. Ама много изисквания в яслата бе.  Thinking

Айка, стискам палци и на краката! Сигурна съм, че ще се справиш отлично.  Peace Направо шапка ти свалям за учебните постижения.

Ками27, нормално е да е привързана Евичка, нали непрекъснато сте заедно. То сега е и такъв период. Постепенно ще свикне и с други хора.

# 38
  • BG
Здравейте мили мами!   bouquet

Днес се върнахме от Германия и за съжаление нося лоши новини. Според лекарите там детко е болен от муколипидоза. Болестта, както писах и преди, не се лекува и се прогресивна.
Много ми е тежко, но реших да го споделя с вас, защото вие ми давахте сили толкова време и без вас щеше да ми е много по-тежко...
Сега не мога да пиша повече - сили нямам ...

БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА!

# 39
  • София
Айка,успех!!!Сега ще си малко повече на зор,но и това ще мине,а после да се похвалиш  Grinning
Герка,май ти се е понасъбрало повече,едва ли имаш време и възможност да се разнообразиш,но поне за малко...А и още не са дошли облачните мрачни дни  Wink
Бързо оздравяване на болните  Praynig
Стилиян днес е с огромна цицина на челото  Sad,падна на асфалта,как не ожули и носа и коленете не знам  ooooh!
Това му е първото по-сериозно падане,знам че е неминуемо,но е много неприятно.
Вие какво давате за вечеря-АМ,кисело мляко с бисквити или готвена манджа,че се наслушах на спорове какво трябва да се дава и защо не се дава това,а друго и т.н....
Стефи, Hug Hug Hug Как така прогресивна и не се лекува  Cry,никакви ли алтернативи,методи на лечение някакви не предлагат,колко д-ри го прегледаха...Направо не мога да повярвам,много тъжно ми стана...

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 22:13 от em4eto

# 40
  • София,
СТефи  Hug Hug Hug
Ние вечеряме супа - никакви млека не пием за съжаление! Crossing Arms

# 41
Етко, с теб сме, мило дете Hug

# 42
Искам до споделя, че след като премина хапането при Дели сега започна да удря. Удря всичко наред и с повод и без  Confused  Когато в парка посегне на дете, спирам ръчичката му, дърпаме се настрана и дълго му говоря. А той гледа встрани и се прави, че не ме чува. Ох, незнам. По принцип е толкова усмихнато и щастливо дете. Изобщо не съм си мислела, че ще прави такива неща. Вярно е, че може да е само период, но ми е много гадно, а и умирам от срам пред майките.
Надявам се, че като го споделя тук и нещата ще се оправят, както винаги досега Simple Smile

# 43
Стефи ,мила ,толкова мъчно ми стана  Cry, незнам нищо за  болестта, само се моля Етко да не го боли и силно се надявам да има алтернатива  Praynig Ако има нещо с което може да помогнем кажи и споделяй -така олеква поне малко.Много прегръдки на Етко и теб  Hug
Дундурела, Ева вечеря отскоро супа и след половин час пие и АМ Peace
Бубе, не се притеснявай, това е само период,особенно ако си така внимателна и както казваш му обясняваш че това не е хубаво ще отмине.Просто бъди по нащрек и бдителна,да не нарани някое детенце , а и още малко те ще започнат да рабират повече и за нас ще е по лесно да им обясним какво е правилно и какво не е  Hug Ева пък сега започна да хапе, но това си мисля че е свързано със зъби ,защото от няколко дена пак започна да си бута ръцете в устата и да слюноотделя повече от нормалното Rolling Eyes

# 44
  • София
Етко, Стефи, ние сме с вас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт