Нашето Юлско човече борбено крачи далече

• 10 258
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
  • USA
Стефи, много ми стана мъчно за вас.  Cry Ще се моля нещата да са по-добре отколкото предвиждат лекарите.  Praynig Дано да има начин да се задържи развитието на болестта и скоро да се намери лек или поне алтернативно лечение. От личен опит с рядка болест, хубаво е да намериш хора които страдат от същото за подкрепа и информация. Намерих това, виждам че има библиотека и форум. Не се отчайвай, винаги има надежда, радвай се на хубавото си дете. Много прегръдки за теб и Етко.  Hug

Емче, Кристиан яде малко манджа и задължително мляко. Той си го чака винаги с нетърпение.

Бубе, и Кристиан хапе и удря. Аз обяснявам до откат. Надявам се да спре в един момент.

Елпетче, честит рожден ден! Много здраве и късмет!    party023

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 03:17 от Winx

# 46
  • sf

Стефи, съжалявам, едва ли думите ни ще те успокоят, но ако можем да направим нещо за теб, кажи! за Етко  Praynig  какво предтсвлява тази болест? Никакво лечение ли няма? Какво казват докитата?
Късмет!

# 47
  • sf
Ели, честит рожден ден! да си жива и здрава и много доволна от живота! Коки и мъжо ти много да те сл;ушат!   bouquet

# 48
Честит Рожден ден Ели, пожелавам ти вечно щастие, любов и много ,много здраве на цялото семейство   bouquet Hug

# 49
  • София,
Добро утро, весел и ползотворен ден на всички!
Донси благодаря за кафенцето!

Стефи, Донсита е права - "Едва ли думите ни ще те успокоят". Съдя по мене си, защото когато Вероника се разболее и изпадам в ужас, всичко ми се вижда черно, мразя всичко и всеки, особено некадърните лекари, а и тези дето са ми пренесли вируса Tired, не е правилно, но обичта и страданието на детето надделяват. НЕ е чесно, тези малки душички не заслужават да страдат! Hug

Ели ЧЕстит ти рожден ден, много да си щастлива и всички да те обожават, а мъника да те слуша многоооо!

БОрянче, а ти не се тревожи, ще видиш, че както хапането така и удрянето скоро ще отмине, това е някакъв вид бебешко изказване на чувства. Продължавай да му говориш и обасняваш, ще му премине скоро. Моята също като се ядоса нещо, че не и даваме и започва да размахва миниатюрните си ръчички. Grinning
А ние наистина вечеряме само супа, понякога и слагам и сухари, но сега си я готвя аз и и слагам много фиденце и става гъстичка и явно си я засища защото изкарва с нея до 9ч. сутринта Hug Е не ще дза пие мляко и съм се видяла в чудо с нея, единственото и млечно хранене е или сетрин в 9ч. кисело мляко с бисквитки, или на обяд в 12 кисело мляко с плодово пюре - става като шейк много и харесва. ТЯ яде 5 на ден през 3 часа и то точно заради това, че не иска мляко, яде само киселото и то с лъжица. Пробвала съм да и правя адапте, смених даже няколко вида, е нище го, пищи, бута, реве. Даже като спи съм опитвала, уж вместо вода, усеща го и се събужда и почва да бута  Hug. Хм, тя явно затова не наддава, защото не яде достатъчно мляко. По едно време и слагах от адаптето във всички манджи и пюрета по две три лъжици, ама взе да го усеща и така и неще да яде. СЕга и правя десертите с прясно мляко, то нали слд годинката може и така. Е това е наоплаках Ви се! Извинете ме!
Донси а това са моите деца, в Царския дворец в Балчикhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=212094&pid=7231960
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212094&pid=7231959
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212094&pid=7231962
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212094&pid=7231968 има и още натам, който иска да ги разгледа! Stop

П. П. забравих да Ви кажа, че ние имаме още два кътника - горни, вчера ги напипах, след което Вероника реши, че моите пръсти стават вместо гризалка, че тя такива неща не пъха в устата си. Сега сме с две предни горни и два долни зъба и четири кътника.

# 50
Стефи,мисля за вас всеки ден!Моля се да имаш сили,макар че се вижда какъв невероятен човек си!Прегръщам ви с Етко!Ние сме тук с вас!
Идеята на Уинкс да срещенеш мами и дечица с болестта,да разбереш за тяхния път и тяхните варианти ми се струва добър.Когато си готова за това.
Честит рожден ден,Ели!Всичко най-най...!   bouquet
Дундорела,като котенце е сладка щерка ти!И с кака и батко е доволна!Чудно място е Двореца,липсва ми!

# 51
  • София
Стефи, и тук ти казвам кураж, много кураж. И не се предавай. Ние сме до вас с Етко.  Hug Hug Hug Кой тип муколипидоза е?

Ирина също удря, Бубе, дори предпочита да е с предмети, напр. бутилка от мин. вода или дистанционно и то удря само мен или кака си... Като го направи и се смее, сигурно е проява на обич. Аз казвам, че ме боли и тя започва да ми състрадава  Rolling Eyes
Вечер яде супа или постна манджа и половин - един час след това си пие АМ и тя го чака с нетърпение.
Дундурела, може да й слагаш сирене в супата на Вероничка.

Еличко, честет рожден ден!   bouquet Много, много щастие с твоите мъже.
Честито на патерица и на Там-Там.   bouquet

Айка, сигурна съм, че си се справила. Чакаме оценка от рецензента.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 10:00 от Герката

# 52
  • София
стефи, мила, това е много лоша новина, но дали тази диагноза е сигурна? повече от един лекари ли са я поставили? понякога лекарите не оценяват как една подобна новина се отразява на близките при евентуална тяхна грешка.... разкажи повече стефи, недей да си стаяваш тъгата, всички тук много те обичат, както и етко! прегръщам ви! Hug

благодаря ви за милите пожелания момичета, днес се подмладявам кръгло и ви черпя виртуално по случая, целувки за всички!

# 53
  • София
ДД
Ели Честит Рожден Ден  Heart Eyes
Боряна,дано мине периода,Ради пък се скубе и хапе сам привлича внимание.
Стефи,ако знаех как да ти помогна,думите не стигат,моля се!

# 54
  • sf
ох, днес съм лоша. Кико заспа навън и аз го прибрах вътре, за да се мотам из нас и сега спи в коридора.  Blush

# 55
  • София
Стефи,  Hug Praynig

елпет, ЧРД  bouquet

Вероника е голям бонбон  Grinning

Ники започна да пищи и врещи за щяло и нещяло, много лигава работа...

Превенар и Пневмо 23 не се припокриват, втората има странични действия и не се слага преди 2, даже 3 години... Първата не е толкова скъпа, около 140-150 лв. Но въпрос на личен избор, де.

# 56
  • Асеновград
Здравейте ,
Стефи  Hug, много прегръдки за теб и Етко , ако можем да помогнем с нещо кажи.

Вероника е много сладка и изобщо не изглежда дребна.

Тедо напоследък ми отказва супата вечер , иска салата и хляб , или от нашето ядене.След това пие мляко , но никога не го изпива всичкото , все пак още не искам да му го спирам.
Честит рожден ден , Ели   bouquet !

# 57
  • sf
днес менюто от ДК ме разби
таратор-айде как да е, ама друго си е супа./ ориз със кремвирш-абсурд да му го дам и шоколадова меденка  #Crazy и сега трябва да мисля нещо за следобед и за вечеря.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 12:43 от donsita

# 58
  • София
Е направо ме разби с това ядене.

# 59
  • София
Ели,честит рожден ден!Много здраве,любов и щастие на цялото семейство   bouquet И послушен Коко  Hug
Донси,какво е това ядене  ooooh!,към коя кухня беше(че не помня)?
Вероника е много пораснала и още повече се е разхубавила  Heart Eyes
Боряна,според мен е период и ще отмине това с удрянето.Аз пък все си мислех,че моето дете ще е буйно(аз бях такава в игрите  Blush),а то кротко,никого не закача,сега пък се притеснявам,че по-нататък всички ще го бият и мародерстват.Та то ни така,ни иначе...
На вечеря и аз отскоро така практикувам-първо давам манжа някаква и после след около час АМ преди заспиване.

Общи условия

Активация на акаунт