Нашето Юлско човече борбено крачи далече

• 10 237
  • 301
  •   1
Отговори
# 15
  • USA
Честит рожден ден, Там-там! Много щастие и късмет ти желая!  newsm59

За какво иде реч в темата от линка?

# 16
Ели да така се пада  Peace, ама все пак питай педито ,може да реши да дава по малко или повече дни
Уинкс, това са витамини за деца -Саностол се казват
Аз бях объркала смяните на Масларски и ще отида утре сутринта при него и пак ще питам за Саностола и Превенара ще го спомена
Ева много плаче за мен, не иска дори и татко си , дали е само период, като марка се е залепила за мен ,единствено ходи при гаджето ,майка му и при мен  Rolling Eyes
Купила съм на Ева едни маратонки на адидас и едни кецове на геокс, обаче те не са с тези стелки като Ки К , но съм чела че пък подметката им е анатомична,та незнам сега дали да слагам стелки ортопедични или да не го правя newsm78Иначе днес купих от К и К такива и ме хвана яд - обувките дето й взех на едно място в Младост бяха с 10.00лв по евтини , то там все са намалени ,ама старите им колекции , а сега като видях всички нови обувки на К и К с по 10.00 лв отдолу и  Shocked

# 17
  • Canada
Браво на Кристиан, все така да му харесва в яслата. Winx, не е ли още рано да свиква, ти не каза ли за по-нататък? Тъкмо ще има време да смени режима малко по малко. Да се махат бързо сополките, та да спи спокойно детенце. Аз много-много нямам опит, но като се е случвало слагаме Салинекс. Бути беше описвала една ефикасна промивка, ако си спомняш.

Раян се справя, харесва много манджите на жената, тя казва, че изяжда големи количества. Проблем е, че не може да си повдига бутилката с мляко, тъй като е свикнал легнал да го пие. Не яде много плодове, тъй като тя им ги дава направо от хладилника, а той е свикнал да са със стайна температура. Вкъщи си наваксва, де. Wink По принцип спял, но днес нещо не се е получило. Той не спи по много часове през деня, та се случвало като се събуди, да си лежи, играе и пази тишина за другите.
На работа ще тръгвам след 3 седмици.

Winx, с твоето примамливо описание на покупката на крем с подаръци, си виновна дето днес дадох пари за козметика Simple Smile Clinique. Взех си ексфолиант за тяло и рол-он и получих подаръчен комплект - кремчета, червило, спиралка и др. Simple Smile

# 18
  • Асеновград
 newsm68

# 19
  • sf
ааа да се разберем, първия за деня черпи с кафе  hahaha
айде от мен да мине 

нещо ми е тъпо. искам да подредя детската на Вероника за училище, ама с тоя вреден и дребен е абсурд! и работа има на всичкото отгоре, а мене ме мързи  Tired
друго няма, засега, само оплаквания  Crazy

# 20
Добро утро!
Ками,мисля че няма нужда да слагаш допълнително стелки.Алексиев ми беше казал,че едва ли не тази стелка е превантивна мярка,а не необходимост ако стъпалото е нормално.Питах го специано тогава щото и аз все купувах стелки.За обувките съм също фен на Геокс,Пума и на Бард каквото съм взела съм била доволна.От КК ценя пантофите.
ЧЕСТИТО РОЖДЕН ДЕН НА ВЕСИ!на патерица,но от сърце!   bouquet

# 21
Добро утро ,моми4ета!
На6то се оказа вирус4е гадно,за6тото ме тру6на и мен и сега сливиците ми са като ябълки,6те се борим нема на4ин. Пък и сме на ортопед и като се сетя къде е ло6о ми става  Crazy

:Д Завърнахме се от ортопеда,а тука е зати6ие . Каза,4е вси4ко е наред ,Марти имал халтави стави,което не е ни6то стра6но,за6тото на цялото ми семейство са такива. И 4ак къ, 3-4 г да го водя пак за плоскостъпие.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 13:21 от bubulechkata

# 22
  • София
ками, харесах на коки едни пантофи на КиК тип сандалче с катарамче, на които като отличителен белег има отпред 2008, като нулите са футболни топки. описвам ги така подробно понеже на коки 19 номер му е тамън и малко стиска даже, а те други вече нямаха. та търся 20 номер под дърво и камът и то такива, понеже с лепките стоят точно 2 секунди на краката му, а в яслата искат и няма как Rolling Eyes

bubulechkata  съжалявам че и вас ви е хванало този вирус, да се оправяте по-скоро.  мен днес малко ме боля гърлото, общо взето с това и с едно разстройство се разминах, а и малко кашлях. коки е по-добре, но го кара по-дълго- вече 4 или 5 ден, а сополите са си все толкоз много и кашля, но поне няма Т и не дриска

# 23
  • София
здррравейте!

стискайте ми палци, защото се потапям от след малко до утре сутринта, сигурно няма и да спя, в окончателното писане на дипломната работа. утре трябва да я предам на научната р-лка за подпис. то и да не стискате, пак трябва да се справя, че не мога повече да отлагам, дори и да искам, ама вие стискайте, че времето е малко, пък и не знам дребосъчка колко често ще се събужда през нощта.

сега изчезвам, да не се разсейвам (уж, то на практика може да се случи само ако някой ми спре интернета).

и да питам - мислите ли, че можем да заведем мъниците на цирк? защото тук дойде някакъв до зала фестивална, и мисля, че на Кая може да й е интересно да види животните, но пък може и да вдига много шум и да пречи. то винаги може да си тръгнем, де. пишете, ако някой вече е водил някое мъниче.

приятен ден.

# 24
Ели,аз ги имам тези пантофки и Никола прохождаше с тях.Стар модел са по принцип,в Пигито ги имаше.Утре сутрин ще ходя и ще проверя дали има 20-ти номер.
АУКА,УСПЕХ!

# 25
здравейте  Grinning
ние бяхме днес при Масларски, Евичка е добре, няма нищо тревожно около нея.Попитах го за Превенара, каза че е хубава ваксина,скъпа е 250.00лв , имат я и те, но за деца на възраста над годинка и половина била подходяща и П 23(като П не си спомням как точно се казва) ,та тази ваксина е предшественик на Превенара, тя струва 30.00лв ,такава разлика в цените следва от това:Превенара е правена за малки бебета, подобрена е и съобразена главно с тях , иначе на деца над 1.6 може да се сложи и евтината , той я поставя и ПРЕПОРЪЧВА  Peace
Янче, аз също знам че допълнително не се слагат стелчици ,но нали на Ева има малко по голямо отклонение в стъпалцето и превантивно е добре да ходи с обувки с такива стелки,само незнам дали маратонките и обувките на геокс не са пригодени като подметка ,нали има ортопедични и анатомични (ама как го обясних  Whistling)
Ели, утре ще отида до там сутринта и ще погледна дали има тези пантофки,дай на лични телефона си да тис е обадя от магазинчето Hug Радвам се че Коки и по добре Heart Eyes
Бубулече,бързо оздравяване и на двамата  Hug
Как са фонтанелите на децата, на Ева е затворена , но все пак Масларски каза да започна да давам Вигантол по едн акапка от октомври месец , само когато давам Саностол да не приема и Вигантол че в витамините имало и Вит.Д
Ели, за Саностола ,пак каза да не ги пие всекидневно ,профилактично по 10 дена в месеца било достатъчно  Simple Smile
Айка, успех  Peace

# 26
  • София
янче, ками, много ви благодаря че ще проверите за пантофките- чакам с нетърпение информация Hug Heart Eyes
ками, благодаря за инфото за ваксината и саностола- аз му го давах подред, но да кажем ще спра за тази седмица и понеже съм му го давала със сигурност 3 дни (може и 4 да са не помня) другата ще дам пак три и така по три дни на седмица и мисля че ще е ок Peace

Айка, много ясно че ти стискаме палци, сигурна съм че ще ссе справиш, както си говорихме, а после удовлетворението е още по-голямо Peace УСпех! Peace

# 27
Здравейте,
ЧРД на Веси на патерица   bouquet
И с малко закъснение честити християнчета, Янче  Hug

Аз чета редовно, но нещо нямах настроение за писане...
Winx, MrsK, браво на добричките ученичета. И Гери тръгва от 23-ти или 24-ти. Всъщност ремонтът в ОДЗ-то е приключил и ни "поканиха" още от 15-ти, но аз още не съм се настроила и отлагам малко неизбежното.Нямат изискване да стои до обяд първите дни, затова ще гледам в максимално кратък срок да свикне за по цял ден... Иначе, Ели, аз съм купила за яслата сандалки с лепки, защото ми казаха, че е топло, пък Гери и безтуй много се поти, та поне ще си ги доизноси сандалките. Директорката каза, че ги искат с пантофки, но като й обясних, че са с лепки, каза ок.
хайде и от мен едно палцестискане , Айка  Simple Smile
колко много болнички, а есента още не е дошла  Sad Бързо оздравяване  Hug

# 28
Мерси ,моми4ета  Hug Дано се оправим бързо,4е ми писна,а зимата какво 6те правим...
Добра идея давате за Саностола,6те взема и аз да пробвам.

# 29
  • София
Айка, виждам, че си тук. Успех и от мен. Дано ти стигне времето. Напълно те разбирам какво ти е и аз все се надявам Ири да не се буди, че да успея с работата.
Ели, ще видя и аз в кварталното магазинче за пантофи.
бубулече, да оздравявате.  Hug
November Rain, ами за съжаление не остава много време за игри. Онзи ден, обаче, играхме на зъболекар /нали Софи сменя зъбчета/. И тя беше зъболекарката и ми вади зъб, после подава клещите на Иринка да видим какво ще направи и то горкото и то си отваря устата да й вадят и на нея.  Heart Eyes А иначе Софи си играе с Ири, но понякога доста я тормози. Забравя, че е човече и все иска да й бъде като кукла, да я разнася, да я гушка, пък Ирина си има свое мнение вече и настават едни писъци...  ooooh!
Браво на Марти, че е свикнал с яслата.
На мен днес ми е мноооого тъжно и плачливо.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт