ПЛЕВЕН - 62

• 16 738
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
не искат да се подписват, не смее ли. Обяснявам спокйно и усмихнато, но .....

Shocked
Казаха ли защо не смеят?
Даже колкото е шокиращо, толкова е и смешно  Grinning

Аз щях да снимам тази седмица по Сторгозия, ама ей на, Митко болен, аз вчера разправии  ooooh! Като изляза все е по някаква задача...

# 211
не искат да се подписват, не смее ли. Обяснявам спокйно и усмихнато, но .....

Shocked
Казаха ли защо не смеят?
Даже колкото е шокиращо, толкова е и смешно  Grinning

Аз щях да снимам тази седмица по Сторгозия, ама ей на, Митко болен, аз вчера разправии  ooooh! Като изляза все е по някаква задача...

Дикси, тя е права Анито, че хората вече така са се наплашили от измами. Само като ме видят с папката и химикалката и все едно ще ги коля. Дърпат се.Една баба с количка ми каза да си вървя веднага. Пари не давала за нищо.
Тези мацки казаха, че не вярвали и нямало да стане и затова не искаха.
Аз сега ще взема апарата и ще снимам по Сторгозия.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 17:43 от evak

# 212
  • Плевен
Аз направих снимки и ги изпратих на Деси - площадката на Окръжна болница, на т.нар. "Българанов" до кабинета на Българанов и още една между панелните блокове на ул. "Неофит Рилски" - последната е в окаяно положение - едни бетони, помпи, строежи  ooooh!.

Дикси, много неприятно преживяване си имала, дано не се повтаря.
Тина, честито. Hug

# 213
Е, чак пък толкова наплашени едва ли са, просто не им пука и ги гони безхаберието. За мен това е глупост честно казано, но всеки си преценява. Ама същите тези после мрънкат как това не било както трябва, онова било счупено и т.н., а не си мръдват и пръста да променят нещо. А когато пък им се предоставя възможност се правят на уплашени и т.н.

# 214
Сега направих снимки на площадката пред Технопрогрес, на двете останки от детски площадки в паркчето пред поликлиниката. По-късно ще ги изпратя.
Имах впредвид, че си мислят, че пари ще им вземат за нещо, как ще си напишели имената.
За мен също е много странно това поведение, но всеки има право на избор.
Сега две майчета пред един блок ми се подсмихнаха и ми казаха, че догодина щели да се подпишат.  newsm78

# 215
Благодаря на всички.   Hug
Тина,да ти е жива и здрава племенницата Simple Smile И се спри малко с тази работа  Simple Smile
А ти защо реши, че е само "тази работа"  Whistling     Flutter

# 216
Е,това да се чува Simple Smile

# 217

Тина,честито!   bouquet

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 21:48 от Atrakcia

# 218
Имах впредвид, че си мислят, че пари ще им вземат за нещо, как ще си напишели имената.
Сега две майчета пред един блок ми се подсмихнаха и ми казаха, че догодина щели да се подпишат.  newsm78
Абеее...няма да използвам една дума  ooooh!

# 219
Здравейте и от мен.
Честито на всички нови бременелки,лека бременност и здрави пухкави бебоци пожелавам.
Аз пък като се развали времето и взех,че вързах един щъркел за десния крак на покрива на блока,нали стана студено,да не вземе да излети към топлите страни,че чакаме доставка...Това в кръга на шегата естествено.На мен ми остава малко,или иначе казано колкото реши Бебчо,но се хващам,че мисля само за това раждане.Нали ми е първо...не ме е страх,май ме е хванала "сценична треска" ако мога така да се изразя...Но много скоро ще ми мине и ще сменя линийката  Laughing
Честит празник на всички мами с ученици и с деца по градините и яслите,не се включвам по тази тема,че ми е рано,но попивам като гъба...И моя ред ще дойде живот и здраве....
А по попов подписката-аз не се спирам да се разхождам,но така и не можах да видя къде се разписваме...Ако някой иска помощ-аз съм насреща,поне докато не съм родила естествено,така или иначе съм все навън...

# 220
sweetheart_bg,много малко ти остава,стискам палци Simple Smile Хубаво е,че мислиш позитивно  Peace Всичко ще е наред Simple Smile
За подписката няма установено място - която от нас може и където може събира,от ръка на ръка,но ако имаш желание можеш да се сдобиеш с някой лист да събираш и ти.Само че не знам дали няма да ти тежи.Аз определено от няколко дни не съм излизала,че то с тези деца трудна работа,а и с тях ако събера десетина подписа е добре Simple Smile
Грета,как е Дими,харесва ли й вече ?

# 221
  • Плевен
Честит имен ден на София на bambukita!
Да ви е жива и здрава.  bouquet Hug

# 222
Честит празник на София и на Нади! Живи и здрави да сте!   bouquet

# 223
Честит празник на всички,които празнуват днес!

# 224
Чести имен ден на всички именици!

Общи условия

Активация на акаунт