ПЛЕВЕН - 62

• 16 735
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • Плевен
ООО,НАДИ,зло да те забрави! Да си жива и здрава Hug  bouquet
И ако има и други празнуващи честито и на тях. 

# 226
  • Плевен
 newsm51ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС babydust7

# 227
  • Плевен
БЛАДОДАРЯ, МОМИЧЕТА Hug
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС Hug

А аз  малко ще почерпя виртуално :

# 228
  • Плевен
Честит празник на всички!  Hug
Нади, голяма почерпка си ни спретнала.
Да ви почерпя и аз - моята майка днес празнува - има рожден ден. Heart Eyes

# 229
  • Плевен
[b]Валя,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЙКА ТИ!!![/b]  bouquet
Преди две години и аз трябваше да родя на тази дата,но Меги
реши да се появи по рано Laughing

# 230
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ,КОИТО ИМАТ ПОВОД ДА ПРАЗНУВАТ ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ   bouquet
Тина,честита ти племенница,много да ви радва   bouquet
Аз днес съм на разположение и тъкмо сутринта си мислех,дано не ме викат на работа и те взеха,та ми се обадиха и трябваше по спешност да викам детегледачката.Сега съм на тръни дали няма пак да ме търсят,че трябва да водя малката да я гледа баща й в болницата,а съм се заканила следващия път да я връча на шефа,той да я гледа като ми дава разположения  Close

# 231
Честито на всички празнуващи и от мен. ))))

Момичета, много гнусно време на вън, не става и за излизане.
Някой има ли желание към 15ч да отидем в клуб Диснимания, че съм се наканила, ама не ми се стои сама. ))))

# 232
  • плевен
честито на всички именници!

Дикси препоръчвам ти една вила Ненчеви в Рибарица=много е хубава и ще останете доволни= Влез в Гугъла и я виж.

# 233
  • Плевен
Дикси препоръчвам ти една вила Ненчеви в Рибарица=много е хубава и ще останете доволни= Влез в Гугъла и я виж.
Aз не я намерих. Tired

# 234
Честит Имен Ден на София! Да е много весела и игрива!

Честит Имен Ден, Надя! Много щастие и любов!

И на всички празнуващи днес пожелавам весело настроение и приятни изненади!

Джина, за Димана какво да ти кажа. Вчера се разплака преди да излезем от нас, а днес още като се събуди каза, че няма да ходи на детска градина. Но аз не я оставям. Като отидохме в гардината, влезна разплакана в стаята, но не се обърна да ме види. Приемам го като малка крачка напред. Минах аз покрай покрай градината около 10 часа, само детски гласчета, без ревове се чуваха от стаята. А както се бях заложила под прозореца, ме видя мед. сестра и голям смях се смя с мене. Каза, че децата са много спокойни и плачат защото гледат едно от друго.

# 235
Евак, на тати Юли що не сте му турили и на него една папионка на сватбата, да са в комплект с Габи  Mr. Green

Имам едно питане по въпроса с площадките - като се направят /дай Боже/, как ще бъдат опазвани, защото тази в парк "10-ти Декември" /зад училище Христо Смирненски/ апашора я е разбил тотално, а майка ми каза, че е била обновявана... и не само там предполагам, че е така... Да посоча и аз с пръст "съвременната младеж" - само рушат, не признават никакви ценности, било то материални или морални ...  newsm78

И честито на всички празнуващи !!!

# 236
Честит имен ден на  на Нади  и София, живи и здрави!   bouquet
ЧРД на майка ти, Валя!   bouquet

Дикси, как си? Мити оздравя ли?

# 237
  • плевен
Aз не я намерих. Tired
  Извинявай вилата е Ненчев а не Ненчеви.

# 238
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС, да сте живи и здрави!
Ходих до София. Не беше страшно. Резултата ми ще е готов утре. Добре, че отидох. Май ранния скрининг е надежден колкото и по - късния, но като се прави в България от май тази година, докато стигне до Плевен....  доста време ще мине.
Валя, с това мартини, дето черпиш ...  сега само това ми е в главата. Ще взема да ида да купя, че няма да спя нощес.

# 239
Ася, къде ходи? Аз се опитвам да си запиша час при доц. Томова за ФМ, но телефона й е изключен.

Оф, мен са ме налегнали едни мисли за тази жлъчка. Предстоят ми няколко консултации - дали да ме оперират сега докато съм бременна или да изчакам  Tired Аз май искам да ме оперират да не й бера страха до края на бременността, но ще видим какво ще кажат.

Общи условия

Активация на акаунт