Клуб "Рошави, космати и с неподходящи гащи"

• 38 373
  • 326
  •   1
Отговори
# 240
Носите ли потници? Бодита? Идва есен и се замислям.. Аз без тях не мога, ако ще да е бабешко. Crossing Arms

Да, бе, бабешко  Laughing
Нося бодита през зимата. Започнах да ги нося заради плитките дънки, от които зимно време ми замръзват разни части. Имам и корсажи, но предпочитам бодитата - удобни са много.
Ев, значи да се радвам, че съм дребус (164), бодитата М размер са ми по мярка.

# 241
Носите ли потници? Бодита? Идва есен и се замислям.. Аз без тях не мога, ако ще да е бабешко. Crossing Arms

бодита нося след една тема от миналата година тук във форума
мноооого съм доволна, изключително полезна дрешка
предпочитам едноцветни с презрамки
с къс ръкав или с дълъг, които се носят дори като блузи, изобщо не харесвам
за мен бодито е бельо
корсажите и потниците ми се пречкат, непрекъснато се опитвам неумело да ги загащя и ефектът не е добър  Rolling Eyes

чорапогащник - много мразя, но нося, когато е студено; ужасно ми е неприятно това нещо, което се е увило около краката ми и се пързаля под панталона  Twisted Evil

# 242
О, не, бодита и чорапогащи, не, не - това са едни от най-омразните ми артикули, ведно с чадъри, потници, ръкавици, шапки и дъждобрани  Mr. Green Едва свикнах навремето с чантите, други придатъци не понасям. Впрочем бодита носих преди години, но така и не свикнах, неудобно ми е, ползвам ги само за аеробика. Чорапогащи - в крайна нужда.

Хм, в тази чорапогащно-чорапена връзка искам да споделя тук и тук любимата ми миналогодишна тенденция, която, вярвам, ще е актуална и този сезон. Поне сред мен  Mr. Green

# 243
Нося потници, разбира се. Обривам се само при мисълта да облека пуловер на голо. Бодита... може би бих носила и бодита, стига да са памучни, не а ла Мулен Руж. Не знам, има ли такива?
Чорапогащници не, и при мисълта за тях се обривам. Предпочитам по-дълго яке и топли ботуши.

# 244
Има, но + ликра. Всъщност може да се произвеждат и памучни, но аз не съм срещала.

ето

# 245
# 246
Aз имам памучни бодита - мама ми е купувала ( дори без да я питам откъде се досещам, мама като каже  " бельо от Трявна" и мед и капе от устата, за нея това е "Victorias secret"), в L се чувствам добре. Имам с прашка, имам тип бикини- но всички са с презрамки, боди тениска или блуза не бих сложила. Чорапогащник- твърдо НЕ. Но поносих тази зима чорапи- гети няколко пъти със скини дънки, но на мен не ми стоят добре. Ще видим тази зима как ще се спасявам...

# 247
мама като каже  " бельо от Трявна" и мед и капе от устата, за нея това е "Victorias secret"),

Неее, това е моята.  Laughing
Аз нямам бодита, нито потници, все още си ходя с 'гол кръст', но в последните 1-2г не спирам да кихам и кашлям при всяко подухване навън, та ви чета много внимателно. Вкъщи сякаш се обличам повече, отколкото навън.

Вие, като разглеждате разни сайтове прави ли ви впечатление, че няма особено много пуловери, дрехи за дълбока зима... Сайтовете, които преслушвам почти не предлагат дебело зимного облекло, масово нещата им са с 3/4 ръкави, къси също така. В есенно-зимни колекции.

# 248
Абе то на човек ако не му се налага да виси по спирки или да трамбова навън по студа, спокойно може и с 3/4 ръкави да ходи. От вкъщи - в колата - в офиса - вкъщи, колко му е.

# 249
  • До хладилника, който обичам
Потници не нося категорично - не обичам да огащвам. Бодита подносих преди 2 години, като оцених колко е добре да ми е топло на кръста. Нося ги само като бельо - с презрамки и не-прашки (концепцията на прашките ме изумява). Избирам обикновени модели, памук с ликра примерно - да има еластичност, едноцветни. Не ми е бельото-мечта, но е практично, някак. В идеалния свят щеше да има някакви бодита, които да не ми създават тормоз 4-5 пъти дневно, като ходя до малката стаичка и после се чекна да закопчея - на някои модели копчетата са на такова изумително място, че не разбирам идеята - трябва да имам прислуга да ми ги закопчава ли, какво...
Видях нови (за мен) перли на Л'ореал, изглеждаха много натурални и с естествен цвят. Някой да ги е ползвал? (така или иначе вече се разбрахме, че "без грим" не е "без какъвто и да е грим", "без токчета" не е "без токчета" и комай само "без ролки" е вярно)...

Абе то на човек ако не му се налага да виси по спирки или да трамбова навън по студа, спокойно може и с 3/4 ръкави да ходи. От вкъщи - в колата - в офиса - вкъщи, колко му е.
Да бе да. Аз зимата не се утрепвам от ходене пеша и все пак се обличам разумно - няма особен смисъл да надуваш топлото навсякъде в отчаян опит да ходиш по тениска, когато вънка вие вук, нали?

# 250
Е по тениска не, ама не и със скиорски пуловер Simple Smile
"Концепцията на прашките" и аз не я разбирам, моля някой да ми я обясни (извън сексуалния контекст, него го разбирам) Simple Smile

# 251
  • София
Като стана дума за прашките, да питам, тези бодита с памук и ликра не ви ли се очертават на дупето под панталона. Иска ми се и аз да си купя боди, което да не си личи под панталона, а не искам да е прашка.

# 252
  • До хладилника, който обичам
Като стана дума за прашките, да питам, тези бодита с памук и ликра не ви ли се очертават на дупето под панталона. Иска ми се и аз да си купя боди, което да не си личи под панталона, а не искам да е прашка.
Те и обикновените бикини могат да се очертават.

Но! Аз не крия, че нося гащи Mr. Green не виждам нищо срамно в гащеносенето. Не ги развявам на показ над ниската талия, да речем, но ако се очертае ръб на гаща под панталона, не припадам.

# 253
  • София
Но! Аз не крия, че нося гащи Mr. Green не виждам нищо срамно в гащеносенето. Не ги развявам на показ над ниската талия, да речем, но ако се очертае ръб на гаща под панталона, не припадам.

Има гащи и с ниска талия Simple Smile
И аз нося гащи Simple Smile не обичам прашките, не са ми удобни.

И потници нося зимата. Купувам си от тези памучните едноцветните, които се носят през лятото ( ама го обясних и аз  Mr. Green)  и си ги ползвам за бельо Wink Но трябва да ми е топло на кръста, иначе ме боли Sad малко като бабите

# 254
  • София
Те и обикновените бикини могат да се очертават.

В тази връзка аз пък не виждам нищо срамно и в сутиеноносенето, затова съм върл противник на глупавите силиконови презрамки, които така или иначе СЕ ВИЖДАТ.

А някоя от вас, дами, да обича да носи рокля с панталон? Flutter На мен ми е най-най-най-любимата комбинация, дори лятото ходя така и си умирам от кеф! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт