Клуб "Рошави, космати и с неподходящи гащи"

• 38 374
  • 326
  •   1
Отговори
# 225
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Може и 40 да си, с тоя хилав ханш Crossing Arms

А, не е хилав  Naughty  ... с моята гръдна , дето хич я няма  Embarassed  изглежда голям ...

Чадъри не нося ...и в най големия потоп си джапам така

# 226
  • Belgium
Чадъри и аз не обичам, но в дъжда няма как - мъкна ги  Confused

ПР-а арт ли се води?  newsm78 Мисля че не, така че и аз не влизам в категорията арт  Mr. Green

Сега номерата на дрехите ли си сравняваме?  Thinking
То доста дълго описание ще стане, освен че има различни номерации в различните страни, аз съм и различни номера при различните марки. Лесно е само ако номерацията е S, M, L - обикновено съм S или XS  Grinning

# 227
Аз пък имам дъждобран  Mr. Green Купих си го за концерта на Металика и дори го използвах  Laughing

# 228
измерих се ... талия 71 , ханш 90 ... някъде 42 ли се падам  newsm78

не, по-малко - 42 отговаря на 78 талия и 102 ханш. Погледнах в една Бурда.
Обаче немските номера са малко по-големи. Според мен се движиш към 38-40. Ах, как те мразя. Mr. Green

# 229
Мразиш ме, защото не знаеш как се свалят 35 кила  Laughing 

# 230
  35? Браво! А аз смятах, че моите 15 излишни, които свалих окончателно след второто раждане, са голямо геройство...

...А аз нося чадъри. Едно от най-омразните ми неща е да се намокря от някой студен и силен есенен дъжд. Е, не говоря за някой "топъл дъжд, чакан дъжд..." през лятото. Есенните обаче и проливните пролетни много ме дразнят. Обичам цветни, шарени чадъри, които си съчетавам с дрехите, но миналата година ми донесоха един страхотен, семпъл, сиво-син чадър, с невероятно красива дървена дръжка (англичаните ги бива да правят чадъри Simple Smile) и сега нося почти само него.

...А иначе за арт...арт съм, май. Или поне бях Laughing. Учила съм (мнооого) музика... доскоро и музика преподавах, но завърших и нещо съвсем друго. Продължавам да се специализирам в новото, при това с немалко удоволствие, а то не е много арт. Защо това има значение?  Simple Smile

# 231
Аз също не съм никак арт Embarassed, но какво да се прави....таланти артистични не съм получила по рождение, но не съм се и  постарала да ги развия насила Grinning
Иначе мразя дъжд, по-скоро мразя да излизам навън в дъжда, иначе обожавам да съм си вкъщи и да гледам как се стичат капките по прозорците. Ходенето в дъжда просто не ми харесва, защото имам нещо странно в походката явно, защото и две крачки да направя навън в мокро време и се изпръсквам с кал до ушите Embarassed. Иначе имам два чадъра -тъмносив и черен и не съм се старала да ги съчетавам и тях с облеклото- неглиже я карам Wink
За номерата- не знам и аз кой номер съм - нещо като 35 (между 34 и 36), но за някой модели блузи дори XS е леко голямо (то не че е за хвалене това с блузите). Панталоните обаче определено 36, а за Бг номерацията не знам- сигурно към 38 ще отида с тази тенденция да се правят дрехи само за недохранени девойки Simple Smile

# 232
Тук вали толкова много (постоянно ръмене), че чадърите са безплатни по улиците. Вземаш, ползваш, връщаш. Има и по цветове..  Whistling 
Аз не обичам чадърите, харесвам си начупената от дъжда коса. Дъждобран не слагам след като в 3 клас почти се удуших с един, падайки в калта.
Арт съм по душа, но във форума това е дълбоко скрито. Занимавам се с разни нещица вкъщи, но не професионално.. все още.  Grinning

Носите ли потници? Бодита? Идва есен и се замислям.. Аз без тях не мога, ако ще да е бабешко. Crossing Arms

# 233

Какво ли не бих дала да науча... и по-важно да успея да го приложа..

# 234
Аз изключително рядко използвам чадър, хич не ги обичам, шляя си се неприкрита под дъжда.
Боди започнах да нося последните 2 - 3 зими. Всяка зима бях с цистит, когато се прибирах за Коледа при мама тя биваше потресена от голия ми кръст и плитките дънки. Тя ме изнуди да си купя първото боди. Беше ми доста неудобно в началото, но свикнах. И оттогава само веднъж имах цистит. Потници не нося, но понякога в студените зими се сещам за едни рипсени потници, които баба ме караше да нося , когато и гостувах през зимата. Ако видя някъде ще си купя.

Работата ми никак не е артистична, но мен определят като творческа особа, и аз незнам защо.

# 235

Носите ли потници? Бодита? Идва есен и се замислям.. Аз без тях не мога, ако ще да е бабешко. Crossing Arms

Хе-хе, аз мислех, че съм единствения човек, който зимата носи потници. Зиморничава съм по принцип, а това да ми е гол кръста, дори лятото не ми се случва (пък и разни пъпчета на показ не са ми в стила Wink). Половинката казва, че зимата съм като лукче - толкова много пластове дрехи имам.
Кажете как се научихте да носите боди- това нещо ми е страшно неудобно, поне да направят такова без закопчалки , като бански? Съгласна съм изцяло да се събличам в тоалетната, но тези копченца отдолу са ме отказали да нося подобно нещо. Иначе сигурно е страшно топличко и удобно.

# 236
ни потници, ни бодита - от около 2г насам, слагам сутиен и блуза, дори по-често съм потна, отколкото изстинала Shocked, наситина странно звучи, но явно е от климата тук...

аз дори и чорапи почти не нося, самоато обувам маратонки, а зимата пак без чорапогащник, само с тънки чорапки

ее, ако е адски студ, примерно -25 се прежалвам и нахлузвам чорапогащник

за сметка на това пък мъжа ми има 100 ката дрехи и все му е студено Mr. Green

и аз искам да знам за 35те кила newsm78

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 23:24 от Me_and_baby

# 237
И аз не нося боди. Никога не съм носила, но ми се струва неудобно. Карам си на корсажи и не ми пука кой какво мисли за мен. Нали ми е удобно...

# 238
В България бельото има три измерения - свръхмалко, малко и ''О, какъв е този номер, извинете?! Tired'' Та и аз много мразех бодитата преди - не ми стигаха за моя ръст и все бях като прискрипана, да не говорим за протривания и дискомфорт. Едно от хубавите неща на Америка е размерите на дрехите - не само на ширина. Има си бодита за върлинки като мен и така се чувствам добре - копчетата не се впиват.. Искам да кажа, че може и вие да не сте случили на правилния размер, знам ли.. В България нямах възможността да пазарувам ежемесечно в Уолфорд, но знам, че и там положението с размерите не е много по-различно, за нещастие.
Потничетата и аз ги подносих като Инфантилна - след 1-2 болежки в кръста. Преди това ми ''беше топло'' като на всяка тийнейджърка..

# 239

Какво ли не бих дала да науча... и по-важно да успея да го приложа..

Много глад и много движение ... елементарно звучи, но трудно се прилага ....

Общи условия

Активация на акаунт