Клуб "Рошави, космати и с неподходящи гащи"

• 38 323
  • 326
  •   1
Отговори
# 45
  • До хладилника, който обичам
Преди няколко месеца си взех ФДТ. Обаче не мога да го нося. Имам усещане, че с нещо ми изцапано лицето, не ми е комфортно. Сега се излежава и сигурно ще го предавам по наследство.
Пробвай с друг ФДТ Simple Smile Аз също имах подобно чувство. После пробвах с тониращ крем (Ейвън, аз съм простичка), както и с един ФДТ на Буржоа на водна основа. И с двете лицето ми се чувства добре и нямам ефект на японска гейша.

# 46

А този на Буржоа кой е, че и аз си търся нещо за есента?  Mr. Green

# 47
  • Пловдив
Аз пък мислех, че това е тема за не-използващите грим, точно мислех да се запиша и аз... Mr. Green

Специално за мен, всеки грим е неестествен. Не се харесвам, /и не ми понася/...Не ползвам нищо, включително и червило, само зимата - някакъв вазелин за устни...
Не ползвам почти никаква козметика, само шампоан -  веднъж седмично, паста за зъби и сапун - веднъж дневно...  Wink
Лицето си мия, от време на време, с трици от смлени диви кестени.  Peace

# 48
аз използвам този на Буржоа, лек е и лесно се разнася с четчицата.
клик

# 49
Лицето си мия, от време на време, с трици от смлени диви кестени.  Peace

Най-добрият пилинг за мен, и в предишните теми съм ги хвалила.

# 50
  • До хладилника, който обичам
А този на Буржоа кой е, че и аз си търся нещо за есента?  Mr. Green
Много ме затрудни Rolling Eyes Аз пазарувам с оглеждане, не помня детайли.
От предна серия е (ползвам баааааавно, щото рядко Laughing), изглежда така:

(не можах да открия активен линк към продукта, не съм и търсила много)

# 51
 А-а-а-а...стига само съм чела в тая тема! Ми аз съм си за тук, ако приемате нови (гледам клубът вече има постоянни членове Simple Smile)...И, честно да си призная, това май е единствената тема в тоя подфорум, в която не се чувствам боса и гола Laughing...Плаша се от чуждия език, на който се говори в някои теми за козметика, грим, мода Laughing...пък да изглеждам зле-не! Поддържам се, по мое усмотрение, правя тук-там малко упражненийца, попоглеждам се в огледалото (главно когато си купувам нова дреха, на което не гледам като на нещо жизненоважно, после забравям и да се поглеждам Grinning), не излизам навън като раздърпана кошница, не стоя и у дома така, но в несесера ми има само пудричка, използвана доста рядко и едно блясъче за устни, използвано още по-рядко Simple Smile. Замислям се дали да не си купя ФДТ (както го наричате тук), защото май вече има и такива, с които да не се чувствам като с палячовски грим Laughing...Но да продължа по същество...Не се реша пред огледалото и нямам умален вариант на такова в чантата си. Имам един парфюм, който си ми е любим, но не е задължителен. Задължителен е само сухият дезодорант. Храня се на границата на здравословното (изключенията, във вид и количество, са пренебрежимо малко, според мен Simple Smile), но пия и пуша по малко, за кеф. Нямам никаква представа за какво се ползват всичките тия хипер-скъпи неща, в хубавички бутилчици и тубички, с наименования като скраб за тяло, ексфолиант за еди-какво си и пр...Не съм ходила на фризьор от сватбата на сестра ми преди 4 години и най-често мама, отвреме-навреме, ми подрязва косата, за да не "цъфне и върже" Laughing. Понякога дори си правя домашни маски, но не знам дали има ефект от тях или сравнително сносната ми коса си е по природа некапризна Simple Smile. Понякога си правя маски и за лицето, което иначе просто старателно измивам, но с кремовете за лице сме на "Вие", но колко му е да "поумнея" тук и да си купя нещо за лице Simple Smile. Единствената ми козметична мания е къпането и лосионите за след баня за тяло-там ми е голямата слабост! Grinning И, да си имаме уважението, къпя се по-често от средностатистическото и с космите също сме "на Вие"(тук май се разминавам с изискванията за членство), но представа си нямам как се ползват неща, различни от бръснарско ножче и епилатор, ама епилаторът не ме дразни само на някои места-никак не си падам мазохист Crazy! И знам, че вече не е актуално (следя развоя на темата!), но държа да отбележа, че слагам най-удобния си сутиен (да имаше фатка да съм без него, щеше да е ок, ама тая чашка D и двете родени и откърмени деца си го искат... Laughing), та, слагам най-удобния си сутиен и изобщо никога не съм се замисляла, че може би не е в тон с остатъка от бельото Simple Smile.
  Иначе, (ако членството ми бъде потвърдено) също като Бу, спокойно мога да се изявявам като лектор по всичко Mr. Green. Все пак, претенциите ми са по-големи, що се отнася до музика и литература и ако темите излязат извън естествения грим, зъбите и мохитото (,не че имам нещо против тях, напротив! Grinning).

# 52
Мдам и аз не сварвам  newsm78
Но ще си седя в клуба, щото никога не разбрах ентусиазма да отделяш часове в грижа за криворазбрана "пИрфектност". За протокола аз съм от динозаврите на 33 Mr. Green Имам една приятелка, която наскоро навърши 35 и ми каза гордо "Ама добре изглеждам за 35-годишна, а", моят отговор беше "Да, и какво от това?!" Мисълта ми е, че аз искам да си изглеждам на колкото съм и както се чувствам в този момент - нито по добре нито по зле  Peace

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 16:25 от galateia

# 53
ФДТ Avene? Някой да има такъв? Да сподели как е що е. Аз си слагам веднъж на сто години, в случаи, в които се гримирам. И този все ме наблюдава от рафтчето в аптеката, има си и СПФ 15.

# 54
  • София
Еее, чакайте малко де.
Косми - дал Бог. Гледам да ги боря, ама с двете чаавета и работата, познайте дали редовно ми се получава. #Crazy
Много често не се сресвам, връзвам на опашка и толкова.
Гащите се случва да са в тон със сутиена в 5% от случаите....останалите - каквото съм хванала сутринта/вечерта от шкафа. Wink Така де,не знам за вас, ама сутиена не го сменям всеки ден, поне на 2 дни гледам да е, а "гащите" Joy даже по 2 пъти на ден, няма как да са комплект, дори цвета не се старая да спазвам.
И...това е. Whistling

Исках да ви питам, как ходите в ежедневието?

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 16:41 от Klemy

# 55
В къщи ходя без грим, с вдигната коса на опашка или на кок. Лятото по памучна рокля, зимата с анцуг.
На работа ходя почти само без грим, само по определени поводи се гримирам, с панталон, блуза и равни обувки. Слагам костюм и токово, само по повод. Прическата ми е вързана на конска опашка (мъжо пита що съм с дълга коса като само вързана ходя newsm78)
Иначе ползвам скъпи шампоан и крем за лице щот съм със много суха кожа и перушина и се зачервява от слънце и вятър, а косата ми почва да пада като се пресуши. От скоро се масажирам с антицелулитен гел по краката, за тотална изненада на мъжо проявявам упоритост, защото кремът е с ментол и това адски много охлажда и облекчава отеклите ми от жегата и седенето копита  Mr. Green

# 56
Исках да ви питам, как ходите в ежедневието?

С панталон Mr. Green

Иначе аз не мога да понасям ФДТ, но не съм и забелязала да ми липсва.
Най-лесно, бързо и удобно е да мацнеш набързо косата с нещо освежаващо (фаворит сега ми е Лореал Кастинг, на цвят съм същата, но без бялата коса) за 15-20 минути, да минеш една бърза самобръсначка където трябва и да сложиш един лек грим. И да си в добро настроение, това е около 80% от блясъка.
Илюстрирам - цък, аз, единия ми син и булката, аз съм с набързо купен грим и блясък за устни на обща цена около 5 лева. А, да, сресана съм  Mr. Green

# 57
  • София
Аз съм 99% от дните с дънки, потник /лятото/ и блуза зимата, равни обувки /на 2-3см "ток"/. За това пък упорито си купувам обувки с токчета, вече имам 6-7, обувани по 2 пъти.  Joy Днес - тоже се сдобих с едни такива.
Харесва ми каубойския вид, даже много ми отива такава шапка, но нямам, много ексцентрик ще ми дойде за всеки ден,  а за 2 слагания не си заслужава парите.

# 58
уф и аз гледам веднъж седмично поне да се обезкосмя, че никакво време не ми остава...
иначе за облеклото - дънки, ризка или тениска със спортен панталон.За косата най-често ме спасява конска опашка или бейзболна шапка, ама от фешън моделите, а не спортна Peace
и аз съм от типовете, дето само харчи пари за високи обувки, па не ги обува, все си намирам причина, сега примерно малката прохожда и е изключено да се лашкам на токове Mr. Green
същия номер като с обувките правя и с официални дрехи, стоят с години по гардеробите ooooh! докато не им мине модата или не ги подаря на майка ми...

викам тия от вас, дето намират време за упражнения да ги изфърлим от клуба Whistling или поне да им анулираме членството докато не спрат, щото тая поддръжка иска време Sick

# 59
Момичета, не приемайте буквално заглавието. Стига с тези косми. Не става дума за небрежност и пропуски в епилирането, според мен. Не става дума и за това никога  и при никакви обстоятелства да не се използва декоративна козметика.
Апропо, аз съм от "безролковите".
Ако правилно съм разбрала идеята, става дума за максимална естественост на грима, ако има такъв. За това, състоянието "гримирана" и "не гримирана" да е колкото е възможно по-близко, а не сякаш са две различни жени.

Общи условия

Активация на акаунт