Клуб "Рошави, космати и с неподходящи гащи"

• 38 344
  • 326
  •   1
Отговори
# 75
  • До хладилника, който обичам
Обява:
ще забележите, че въпреки че темата показва 9 страници, реално са 5. Поради лош нет където съм, се получи дребен дефект: спамът го няма, но страниците уж се броят. Като дойде админ, ще помоля за преиндексация.

Поради това, че забърсах 5 страници глупости, темата стои хаотична - ще се наложи да го преживеем.
Покрай сухото може да е отишло и някое мокро.
Занапред - по същество и без дивотии, защото знаете какво се случва с такива теми, които поддават Grinning

# 76
Сега да питам: Бу, ще споделиш ли каква точно е марката на кафяво-черната ти спирала?
...
Имам една спирала, прозрачна е и ми е нова, но не съм много сигурна за какво точно се използва. Дали за основа под другата, за по-добър обем или просто за мокър ефект самостоятелно. Пък може и за вежди да е...Някой ще ме осветли ли? На...Макс Фактор е май...не май, ами да. Simple Smile
Спиралата е Мейбълин, розовата опаковка (май е най-евтината им серия това), с извита четка - brownblack. Не знам тук има ли ги, на мен ми я подариха от чужбинско. Много съм доволна как деликатно подчертава и извива, без да напластява и да фокусира твърде върху очите.

Безцветната спирала е и/или за вежди и/или за съвсем дискретно подчертаване на миглите. Аз ползвах такава на Буржоа (от мини серията, която се набучва на голяма спирала), но ефектът беше толкова пренебрежим, че по-добре човек да си ходи натюр Simple Smile

# 77

Имам една спирала, прозрачна е и ми е нова, но не съм много сигурна за какво точно се използва. Дали за основа под другата, за по-добър обем или просто за мокър ефект самостоятелно. Пък може и за вежди да е...Някой ще ме осветли ли? На...Макс Фактор е май...не май, ами да. Simple Smile

Аз също ползвам безцветна спирала от поне година- тъй като миглите са ми черни, гъсти, но за съжаление и прави, безцветната спирала съвсем леко ги повдига и ги подрежда малко. Стават така както бих искала да са си естествени -моята няма мокър ефект, но за такива като мен с лещи и които все си пипат очите е идеална. Доколкото знам  най-често обаче се използва за подреждане на вежди.
А досега най-голямо разнообразие на цветни спирали съм виждала на Lancome. Някй ден може и да си закупя тъмно лилава...ама някой ден Grinning

# 78
Ползвам безцветна спирала,но само за да приградя непокорните си вежди. Колкото и да ги изтънявам те все хвърчат небрежно.
Бу, в една от миналите теми говорихме за цветните спирали  Wink,от както открих една на Орифлейм, цвят Prune, друга почти не използвам.
Дона, това иска да чуя  на мен специално прасковено-оранжевите не ми седят добре, подчертават ми жълтавината. Светло розово-бежово - да. Тъмни керемидено-кафяви - не. а защо винаги препоръчват на светли хора със светли очи керемидени нюанси? В този ред на мисли аз все още не съм открила моите цветове. Май клоня към сивото. Особено сега лятото използвам само едни сив и един леко зеленеещ молив. Нищо друго. И гланц.

# 79
Аз мисля, че вече не се налагат разяснения относно идеята на "Natural beauty" темите. Не е натурализъм, не е окосмяване, не е мързел и невежество. Който си е фен на този стайлинг, знае; който вярва, че женската поддръжка задължително минава през солариума, машата, ботокса, ноктопластиката, камъчетата, пайетите, лицето на гейша, нацупените секси устни и пр. /може и не в този ред/, не е за тук. Това е.

Споменахте ружове и брюнетки. Руж, пудра и ФДТ аз не съм ползувала никак, непоносимо ми е чувството, но, както казва Дона, сигур е задето съм брюнетка по кожа и коса. Ще видим като остарея още, дали няма да ми дойде друг акъл - пачият крак не прощава, знаете.  Mr. Green Последно ми пробутаха едно тестерче на някаква уж вълшебна помада, Шанел, която да придава естествен блясък на лицето и да прикрива бла-бла-бла. Кажете ми сега, аз ли не правя нещо като хората или просто всеки един ФДТ на света се вижда?? Просто си личи, че има нещо намазано - отдалече е ОК, но отблизо...  Rolling Eyes

Аз съм много "ЗА" да обсъждаме различни неща, подтемички един вид, които да се сменят на всеки 2-3 дни. Така ще има някакъв ред и същевременно вероятност всяка от нас да обмени идеи и да понаучи туй-онуй. М, какво ще речете?

P.S. Lancome ме разочароваха в спирално отношение, пробвала съм всички. Имаше една на Bourjois - черно шишенце, вдлъбнато по средата, със златиста капачка - която май си остава най-любима за мен, обаче я спряха отдавна.

# 80
Кажете ми сега, аз ли не правя нещо като хората или просто всеки един ФДТ на света се вижда?? Просто си личи, че има нещо намазано - отдалече е ОК, но отблизо...  Rolling Eyes

аз не успявам да си сложа фдт така, че да не се забелязва
до преди няколко месеца слагах, сега пак съм го 'отказала' - нещо като цигарите  Mr. Green
изобщо отново намалих боичките по муцуната, но от парфюма трудно се отказвам, от крема със спф също - май това са ми най-големите козметични слабости  Blush

# 81
Аз съм брюнетка, но прасковено-оранжеви цветове също не ми стоят. Залагам на бежово-розова гама, ако слагам някакъв цвят.
Ружовете ми (перли) са бронз и розово, както и една пудра=руж на Клиник, която отмъкнах от сестра ми, също бронзово-кафява. И с тях може да прекали човек, но като цяло с деликатно нанасяне ефектът е много приятен.
Оранжевото отива на много малко хора. Но пък да видиш жена с прозирно-бяла кожа, рижа коса, лунички и зелени очи, умело гримирана в оранжево е много хубаво Simple Smile мислете за агент Скъли и Джулиан Мур Simple Smile

Аз съм много "ЗА" да обсъждаме различни неща, подтемички един вид, които да се сменят на всеки 2-3 дни. Така ще има някакъв ред и същевременно вероятност всяка от нас да обмени идеи и да понаучи туй-онуй. М, какво ще речете?
"За", но те подтемите така или иначе се сменят от самосебеси.

# 82
  • София
Оскъдният ми опит с фон дьо тена датира от най-ранната ми младост, сега изобщо не ползвам, но си мисля, че това дали ще личи или не, донякъде зависи и от самата кожа. На моята например личи от самолет Grinning

# 83
О, моля ви, госпожо bubanka, как така ще се откажете от парфюма?? Парфюмът е основното, той е задължителното, особено когато не разчиташ на кой-знае какво друго по себе си  Mr. Green

Аз съм заклет и доживотен фен на Allure - не съществува друга тъй менеподобна миризма.

Забравих да добавя, че не се сресвам. Косата ми е леко къдрава и вижда гребен единствено по време на измиване и балсамиране. Препоръчвам го на всяка дама с чуплива коса - няма нищо по-зловещо за къдриците от едно хуууубаво сресване.

# 84
Аз от доста време ползвам продукт 2 в 1 ФДТ и пудра. Изглежда като пудра, но при нанасяне става малко по-течно, в сющото време има плътността на пудрата. Доволна съм от ефекта. Разбира се, много зависи дали се използва точния нюанс.

Преди години съм ползвала зелена спирала, която караше зеленото в очите ми да изпъква. Спомням си, че ефектът беше нелош, но от гледна точна на натуралния вид не е особено приемлив. Мисля, че трябва да пробвам с кафявата гама за спирала - подозирам, че много ще ми отива.

А иначе и аз имам същия проблем като Бу - миглите ми в края са светли и ако не са боядисани, въобще не им личи. Затова дори и само една спирала променя начина, по който изглеждам.

# 85
Преди години съм ползвала зелена спирала, която караше зеленото в очите ми да изпъква. Спомням си, че ефектът беше нелош, но от гледна точна на натуралния вид не е особено приемлив. Мисля, че трябва да пробвам с кафявата гама за спирала - подозирам, че много ще ми отива.
Аз, честно казано, не смятам, че цветната спирала се кара с натуралния вид Simple Smile Освен ако не е истински ярка (имам една светлотюркоазена Mr. Green с която добивам изключително странен поглед), обичайно цветът й се вижда само на директно слънце, а иначе придава много мек цвят на миглите, като ги подчертава дискретно и по-незабележимо от черна спирала, да речем.

# 86
Бу, изглеждаш супер. Ако ти си Таня, дето ни занимава с каузата кърмене по Би Ти Ви. Нямаш нужда от спирали и али бали.

# 87
О, моля ви, госпожо bubanka, как така ще се откажете от парфюма?? Парфюмът е основното, той е задължителното, особено когато не разчиташ на кой-знае какво друго по себе си  Mr. Green

по причина на туй, че Милото ме харесва натюр-ароматна, парфумът е запазен за не-толкова-милите ми мъже, пред които обикновено се представям по-облечена  Flutter

... и разбира се, за собстено удоволствие  Blush

любим нямам, но ме влекат разни тежки и убийствени ориенталски аромати с повечко ванилия  bowuu

отказване няма  hahaha

спирала: за мен - черна, благодаря! 'щото съм много плешива и имам нужда от подчертаване

иначе космите ми са щедро разпределени по места, на които нямам нужда от тях и съм сравнително лишена точно там, където е редно да избуяват най-обилно  Twisted Evil

# 88
Хм, бубанка, сигурна ли си, че не говориш за мен. Ако се окаже, че нямаш ни един чифт бели гащи и не носиш сутиен, всъщност за мен говориш.

Страдам, страдам и роня сълзи заради оскъдното покритие на върха. По-мека, тънка и хвърчаща перушина от моята има само Боби Михайлов, ама той поне има пари та си тури допълнително. Да добия бухнал, обилен вид откъм прическа, ми коства много усилия, пяна за обем, ролки и мъки. Затова го правя само по повод, през останалото време ходя прилежо облизана и вързана на опашка.

Бельото ми е във всички други цветове, освен бяло и яркозелено.  Изпитвам неприязън към бяло бельо, дори на Темелко не купувам такова и изрично съм му забранила да си помисля за бяла гаща. Видя ли го с такива, ще знам, че някой(я) му ги е подарила. И тежко му, изхвърча по тях навън.

На космите не им се давам. Но и те не ми се дават. Виждала съм стари баби с юнашки мустак и брада-енгелсовка, дори не искам да си представя за други места как ли са, ама сигурно поне им пазят топло... Та като остарея, предполагам, че и аз ще имам същото оперение. Да ми топли старите кокали.

НО пък като се гримирам, фризирам, парфюмирам, епилирам-боже, каква прелест ставам! Много ми отива ретро грим, а ла Бриджит Бардо.

# 89
Хм, бубанка, сигурна ли си, че не говориш за мен. Ако се окаже, че нямаш ни един чифт бели гащи и не носиш сутиен, всъщност за мен говориш.

спокойна съм, различни хора сме  Sunglasses

пп това лято нося дори прашки; зарязах килотите, защото успях да сваля няколко кила и чак се харесвам  Whistling

комплекти - ми не, нямам
а сатенено билийо хваща прах у нас, предпочитам памучна нощница с щампа на жирафче например  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт