Нека се помолим за Жабче и нейните бебенца!

• 16 770
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Браво,миличко Жабче.Възстановявай се бързо и само хубави неща вече да ти се случват!!!

# 196
  • И аз не знам къде...
Ей, че хубава новина  Hug! От тук нататък само хубави неща и чудесни бебчовци на финала  newsm17!

# 197
  • някъде там......
Браво на малките хохови лъжички и на мама Жабче Hug

# 198
  Браво на мъниците! Grinning

# 199
  • под кривата круша
Жабче, стискам палци всичко лошо да е останало зад гърба ти и малките жабоци да растат живи и здрави  fingerscrossed И да смениш това местожителство, ей Wink

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 17:26 от Есме Вихронрав

# 200
  • София
 Браво, Жабче! Ще се моля всичко лошо да е зад гърба ти и оттук нататък - само щастие!

# 201
Прочетох първият пост и настръхнах Sad
Сега обаче стигнах до края на темата. Жабче мила радвам се, че сте по - добре. Пожелавам ти само хубави неща от тук нататък. Успех миличка

# 202
Жабче страхотни новини  Hug Hug Hug Дай Боже отсега нататък всичко да е наред и малките сладурчета се родят живи и здравички- те са борбени миличките и съм сигурна че ще си останат такива  Praynig Hug Hug Пожелавам ти оттук нататък само усмивки и щастливи новини  Praynig Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 203
  • Варна
Жабочке "3 в 1", много се радвам за чудесната развръзка  Hug

# 204
Жабче,прочетох темата и много се трогнах от твоята история,прекланям се пред теб и силата, която имаш ,за да преживееш всичко това Hug!Дано този път да успеете с малките жабчета Praynig Praynig Praynig

# 205
Много се радвам за вас, Жабчице! Hug
Дай, Боже, всичко лошо да е останало зад гърба ви! Praynig Силна прегръдка от мен! Hug

# 206
  • София
Мила Жабче- радвам се, че се възтановяваш след интервенцията, почивай си и пази малките жабченца- Hug Hug Hug
Ще продължавам да стискам палци и да се моля за тяхното и твоето здраве- Praynig

# 207
Току що честитих на Пета и видях темата за Жабче!

Толкова много искам и ти да дочакаш своите бебенца! Praynig
Моля се и ти пращам цялата си положителна енергия.

# 208
Мило Жабче, радвам се , че вече всичко е зад гърба ти Hug.Дано скоро да спре и повръщането, за да се съвземеш Hug.Няма да спрем да стискаме палци до края Wink

# 209
  • София
Жабче, бързо възстановяване! Дано оттук нататък да имаш само положителни емоции и скоро да се радваш на своите сладки жабчета!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт