Нека се помолим за Жабче и нейните бебенца!

• 16 741
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
силно се моля всичко да е наред,знам какво е. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 106
  • v. turnovo
Жабче,силно се моля за теб и бебенцата ти,дано този път всичко завърши благополучно и това остане само лош спомен Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 107
Господи, моля те, пази Жабче и нейните бебчета!!!
Позволи й да бъде щастлива майка!!!  Praynig Praynig Praynig

# 108
Моля те Господи, помогни на Жабче и нейните бебенца Praynig
Моля ви лекари не допускайте такива грешки.

# 109
Жабче,възхищавм се на куража ти и съм сигурна, че този път Бог ще те дари със щастието да бъдеш майка!
Ще се моля за теб!
Praynig

# 110
  • welcome to the Jungle
Егати, Жабчеееееее  Sad, какво пак те сгигна, душко Sad. Моля се горещо това да ти е ПОСЛЕДНОТО лошо изпитание и тази бременност да ти завърши тържествено, на избраната от теб дата и с хубав бебешки плач в родилна зала!
Дано операцията да е абсолютно успешна и да няма никакви усложнения нито за теб, нито за бебетата!   bouquet

Hug Hug Hug Изпращам ти много позитивна енергия и те чакам отново на линия и с усмивка!  Hug Hug Hug

# 111
 От цялото си сърце, горещо се моля всичко с Жабче и бебенцата да е наред baby_neutral  baby_neutral  baby_neutral
Късмет момиче! baby_neutral

# 112
  • някъде там......
Първо реших, че някой е писал в миналогодишната тема, но като видях датата - онемях. Това крехко същество - Жабче, през какво отново трябва да премине, за да стане мама.
Миличка, много ще се моля за теб да успееш  да преодолееш успешно през това изпитание и съвсем скоро с попопвите ти лъжички да се приберет вкъщи и да няма никакви проблеми оттук-нататък. Прегръщам те силно! Hug
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 113
Много поздрави за всички ви изпраща  бъдещата   Мама Жабче. Laughing Малките жабчета са добре Hug.
Операцията е вследствие на киста от стимулацията, която се е усукала и изкървяла, всичко е приключило благополучно. Направена е клинообразна резекция, но яйчникът е запазен. Peace
Радвам се, че се запознах на живо с Жабче, жалко, че стана по такъв повод, много е миличка и деликатна. Hug

Последна редакция: чт, 11 сеп 2008, 20:38 от Lali

# 114
 Praynig Praynig Praynig
Мила Жабче, моля се за вас тримата! Дано господ бъде с теб и те дари с най-прекрасните бебенца на света!  Praynig
Lali, поздрави я и ти! Сигурна съм, че всичко ще е наред!

# 115
Чаках тези новини цял ден   Simple Smile Лали, много ти благодаря, че ни писа.  Hug

# 116
  • Враца
браво на мама Жабче и малките жаборанчета.
Нека всичко лошо е зад гърба им! Praynig Praynig Praynig

# 117
Чаках тези новини цял ден   Simple Smile Лали, много ти благодаря, че ни писа.  Hug
И аз! Grinning Лали, много те моля, предай поздрави на Жабче от цялата стамболийска група във форума. Тя си ни знае. Wink
Продължавам да стискам палци и да се моля горещо! Praynig

# 118
  • по света и у нас
И на мен ми олекна от новината,браво Жабче!Господ чу молитвите ни. HugЩе продължим да сме с теб докрая! Praynig

# 119
 Мила Лали, благодаря за най-хубавата новина в този ден! Кураж, Жабче! Сигурна съм, че Пресветата Дева ще закриля трима ви и ще те благослови да бъдеш мама. Моля се за вас.

Общи условия

Активация на акаунт