Май 2005- Тема 115

• 25 602
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро,по кафенце  food010 kaffeetrmker_2 Coffee
Ники е добре, 6те ходим на разходка по касно.
Лек ден!

# 136
Ние пък тамън си изпрахосмучихме колата. Дребен го боли коремче периодично, не е точно ентероколитно вирусче, защото пу пу не повръща, има апетит, ами са нещо като колики.... Педиатърката му изписа Нормофлор и ентероли. Дано му мине скоро, че като го заболи доста става крив.

# 137
  • София
Сватбата мина чудесно - аз се понапих с близо 2 бут. бяло вино, почти не спах, беше ми лошо, а на всичкото отгоре на сутринта трябваше да пратя едни доклад до 12 ч.  Blush
интернета в хотела се беше скапал, добре че хотелът, в който бяхме на почивка е наблизо и там в лобито знаех, че има безжичен, та се оправих и в 11.57 ч. изпратих каквото трябваше  Laughing

През това време Ема беше в Пловдив и вчера беше повърнала 2 пъти и акала рядичко 3 пъти, но се оправи. Ще видим утре как ще е и дали ще ходи на градина.

Ние в сряда от 17.30 сме на родителска среща и да видим дали и на нас ще ни искат пари за учебници - странно ми е, за пръв път чувам за 3 годишни да има такива неща.

# 138
Аз съм доста притеснена, защото Теа непрекъснато се оплаква от болки в крачетата. В началото мислех, че е от стегнати чорапки, после от обувки, но днес без такива причини плачеше от болка без глас с огромни сълзи, едва ли лъже. Доста се притесних, идея си нямам какво може да е. Утре ще се чуя с Алексиев (.ортопеда) да питам при него ли да я водим, или на невролог, или на ревматолог... не знам просто какво е това пък чудо сега... аман.

# 139
  • София
Мартеа, много странно наистина  Rolling Eyes

Гуш и Любака в събота имаше такива оплаквания- повърна 2 пъти и се изака веднъж редичко. Това беше...явно е вирус в градината. От тогава му няма нищо, яде си всичко и днес го пуснах.

Но пък си простудих бебето и сега кашля ужасно! Дано не е магарешка кашлица  Crazy Ама едно дълбоко, лаещо...тази нощ сме се будили през 15мин. Така е, като си има шашава майка, която в това студено и влажно време го води на вилата в гората  Confused

Ей, дойде есента и се започнаха болестите  Simple Smile Не знам за вас, но аз някак попретръпнах и гледам доста по-спокойно на тези боледуваници...те се вървят една след друга  Crazy

# 140
Гуш браво на тебе!
Мартеа незнам какво да ти кажа,Ники от време на време си измисля,че я боли корема,харесала си е докторите в Пирогов,като стигнем до там и и минава.Незнам да не търси внимание.
Ники отиде с мрънкане на градина,е хич не я обича.Дано да свикне.

# 141
Привет!
Мартеа, ама какви ги измисля твойта кукла  #Crazy. Дано не е нещо сериозно с крачетата. Аз също си мисля като Камий, да не би да търси внимание или пък да имитира някой. Аз като малка съм куцала доста време, направо съм изкарала акъла на нашите. Водили са ме на какви ли не доктори и нищо. Накрая се оказало, че съм имитирала една по-пълна леличка в яслата  #Crazy.
Гуш, браво   bouquet Оправна мацка си  Wink
Произведенията на Иво в градината са сюрреализъм в действие или познай какво има тука.
Кофтито е, че Детелина и тя явно е наследила двете леви на джинса и нейните неща също се отдалечават доста от истината.
Joy На моя мъж майка му, меко казано пее ужасно. За сега Маги се очертава да е същия музикален инвалид - не хваща нито мелодия, нито нищо, а аз уж пея вярно. Дано да е нещо временно. Много ми се иска да може да пее, защото определено има желание. За рисуването, не знам. Мъжа ми рисува страхотно, но Маги въобще няма желание и търпение да се занимава  Wink
Болничките бързо да оздравяват   bouquet

# 142
Привет!
Ама че време, хем вали хем висиш в задръстванията...приказка  Close Днес пък имаше и катастрофа по пътя, та още по задръстено беше....

Момчил е добре, все още е сбаба си, но до четвъртък, след това пак ще трябва да ходи с баща си на работа.
Мартеа, вероятно не си измисля, поне дребен не го прави. Миналата зима и той се оплакваше от болки в крачетата след едно боледуване. Педи каза че е отзвук от боледуването - възпаляват се ставите и отшумява не след дълго. Давах нурофен и се оправи. Чуй се с док все пак и дано не е нещо тревожно  Praynig

# 143
Тя все с това се оплаква, периодично, от повече от година. Все не я водим на лекар, защото се оплаква един ден, после следва пауза от месец, примерно. И не сме го намирали за тревожно. Не мисля, че имитира, не мисля и, че си измисля. Познавам я как се държи в тези случаи. Вчера определено я болеше. След като заспа, на два пъти се събуди с рев, превивайки се насън. Накрая пак проплака и дойде да се гушне при мен, цяла нощ спа с крака, качени върху моите. Мен в пубертета редовно ме боляха краката, оказа се, че са разширени вени. И до ден днешен при по-голямо натоварване ме болят. Но тя е само на три. Разглеждах й вчера крачетата - стъпалцата и се зачудих, да не би пък да е дюстабан - като се претовари от това да я болят краката. Като й казвам да посочи с пръстче точно къде я боли, тя посочва целия участък между глезена и коляното. Сега ще търся тел. на Алексиев, че разбира се, съм го изгубила, да видим кога ще може да я погледне.

# 144
  • Bristol
мартеа, понякога се получава възпаление на ставите при малките деца, след настинка или вирусно заболяване. Лекува се просто с времето и парацетамол. Често срещано е и други мои познати са споделяли подобни проблеми. Аз и в Пирогов съм ходила, заради подобно възпаление, синът беше на около 3 годиники тогава. Пищеше, отказваше въобще да стъпи на краката си  Rolling Eyes
Бързо да се оправя малката и дано не е нещо сериозно!

# 145
леле, Мартеа, дано отшуми и намерите причината! Гуш, браво за сватбата! Дианче, Павката да оздравява бързо! И останалите болнички - оздравявайте бързо-бързо!

ние едва днес дадохме акото и лепенката за изследване - ще бъдат готови чак на 01.10!!!  благодаря на всички ви за отговорите за чаршафите, направленията и цените на изследванията! малко внесохте яснота в представата ми за иначе супер обърканата ни здравна система!

явно ще се готвим за тръгване на градина от втори. тръпна вече как ще е! едно приятелско дете тръгна, ходи вече седмица и е в такъв стрес вече... милата, тя е притеснителна и срамежлива точно като Мартин!

бъдете здрави и дано имаме хубаво време, циганско лято ми се ще  Mr. Green

# 146
Мартеа в нет има телефона му.
Ники е добре, игреше като дивак в градината,явно днес е на кеф.

# 147
Мартеа в нет има телефона му.

да, намерих го, имаме час за петък вечер.

# 148
  • Варна
Мартеа, стискам палци всичко да е наред с Теичка.
А за беладжиите с въображение и Иво е от тях. Оня ден на косъм предотвратих пъхването на една тел в контакта. В момента е свалил постелките от мебелите и си е направил къща от тях.

# 149
Здравейте!
Вали тази седмица ще пропусне градината.От днес сме на АБ, с ангина.
Мартеа, дано всичко е наред с Теа! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт