Авата е здрава но днес не я водих на градина. Ходихме на пазар, купувахме дрешки и обувки.
И на кожен лекар ходихме, че и излезе някакво нещо на челото. Било нещо като брадавица и трябва да го махнем, защото расте.
Да ви кажа направо се скапах от нерви с това дете! През цялото време искаше нещо, я за ядене, я за пиене, посред пътя да яде, да ака, да пишка, да седне, оттук да мине, оттам да скочи...скъсА ми нер-ви-те! Върхът беше, когато реши, че не иска две обувки - да купим само едната, та рев и сополи
Пак я хванаха лошите хора
За капак целият град обиколихме за едни свестни дънки и да й стават, че все са и като торби на кръстчето.Не съм плащала нищо по градинските изследвания и чаршафи не носим.На нас всеки месец ни искат битова химия.
Не мога да разбера какво му харесват децата на Бриколажа. Ава ходи с татко си понякога и са големи вълнения
Феъри, освен да ти пожелая приятна и спокойна почивка

Адри, добра ти е програмата. Като се замисля откога не съм ходила на кино...иначе мъкнах Жорето на Аполония, но за повечето атрактивни неща нямаше билети.

Нали стоя с Павката отвън на стълбите и не влизам вътре
На мама гордостта 
Няма мами с настроение, умърлушихме се . Прегръщам всички
Съответно в четвъртък и петък не беше на градина.Като ходих да се обадя, групата им беше в доста намален състав.
. Аз само на детски филмчета и театри ходя.
. В нашата градина още не са се организирали явно и не правят нищо смислено. Всеки ден като я питам какво правихте? Отговора е-ми игарахме си на игри
Иначе те вече си имат учебна програма, всеки ден различни предмети. И той си има вече 2 художествени произведения - едното е на тема "есен" с падащи листа, безпорядъчно налепени на един бял лист, а другото е една круша и една ябълка, които предполагам е трябвало да се оцветят, а не да се надраскат така че да не се различава какво е очертано на листа.