Май 2005- Тема 115

• 25 831
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Готово, направих резервация за утре за 8 души /с надеждата още хора да дойдат/ за 19 часа, ресторант Три, на втория етаж, на името на Мая.
Дай Боже и 15 да се съберем пак ще се намери място

# 181
Чета тука, че се събирате и черна завист ме обзема, обаче няма как да се домъкна, разстоянието между тумбака ми и волана на колата вече е застрашително малко, а и самото каране взе да ме понатоварва, така че само ще си страдам тихичко от разстояние Laughing

Ние пък не сме имали родителска среща (но доколкото разбрах, предстои все пак) и децата и помагала си нямат, дано още да се организират. Миналата година в яслата бяхме купили едни книжки, които имаха лепенки да се слагат на съответните места, много интересни, много им се радвах.
Иначе аз тази седмица понеже взимам Миша от градина, та най-после се запознах с госпожите. Едната ми се видя доста сдържана (според мъжа ми си била откровено злобна, но аз все още нямам толкова наблюдения), а другата ме очарова - много мила и сърдечна жена. 

За храненето в градината доколкото знам Миша си изяжда всичко или почти всичко, излючение правят супите с листенца - след много разпити разбрах, че май говори за супа от спанак Laughing - и фасулите, които не обичала.
Иначе вкъщи яде нормално, но има и периоди, в които  цял ден едва й се събира храна като за едно ядене. Аз обаче си имам желязно правило - никога не я насилвам, моля, карам да се храни. Като не иска - не иска, следващият път вече ще е гладна Wink.

Мартеа, успех на прегледите, дано всичко е наред и с теб, и с Теичка Heart Eyes

# 182
Мацки, така и така сте подхванали тема за заведенията, я кажете каква е обстановката в Планет? В събота сме канени на рожден ден там, а не съм сигурна каква е атмосферата... Предполагам, че е нещо като изискан бар  Rolling Eyes В Плодив има Планет, дали е същия?

Мартейко,  Hug

Феичка, а как си, освен, че тумбака е пораснал?  Heart Eyes Вече "отпускарка" ли си?

# 183
  • София
Мацки, така и така сте подхванали тема за заведенията, я кажете каква е обстановката в Планет? В събота сме канени на рожден ден там, а не съм сигурна каква е атмосферата... Предполагам, че е нещо като изискан бар  Rolling Eyes В Плодив има Планет, дали е същия?

Не съм го виждала, ама вие що не вземете да дойдете с приспиване и да се видим и с вас утре вечер на срещата в Три?

# 184
Феичка, а как си, освен, че тумбака е пораснал?  Heart Eyes Вече "отпускарка" ли си?

Волна птичка божия съм вече Mr. Green Laughing
От началото на седмицата съм отпуск, още не съм свикнала, защото периодично ме свива под лъжичката, че нещо съм оставила недовършено, но ще ми мине Laughing
Иначе се чувствам прекрасно, разхождам се по цял ден и се радвам на всяка свободна минута. Раждането ми се струва много далеч и се помотквам с приготовленията и усещам как в един момент ще остана изненадана Laughing

Миша вече чака с нетърпение бебето, бях й казала, че като стане студено, ще дойде и тя миналата седмица казала на баба си - " Бабо, много е студено, дали не е време бебето да дойде?" Laughing  Съответно откакто е студено, всеки ден ме пита кога ще дойде бебето, че и поплаква от време на време по този повод.
Въобще, тия дни, откакто аз я взимам, нещо е станала свръхчувствителна, заплаква горко от най-малкото нещо, не мога да разбера какво й става Confused

# 185
В Планет е добре,не е снобарско,ходи се облечен както си искаш.Хубаво заведение,ще ти хареса.
Ресторанта в Редута е готин ,там съм.
Ники е при баща си за 3 дни,аз съм ергенка,отивам на Денсинг старс и после в Буда и Биад!
Лека!

# 186
Добро утро!
Тази сутрин кафето е от мен Heart Eyes
При нас всичко е наред- аз на лекции, Ава на градина (трета седмица пу-пу). Нашият татко е на санаториум, чакаме го  да се върне тази вечер, за уикенда.

Дано списъкът на болните не се увеличава. На всички дечковци желая мнооого здраве Hug

Блазе ви за срещата. И аз искам Crossing Arms

# 187
  • София
Катка, защо не дойдете уикенда в Сф? Crazy

Биренка, ами Гушлева е права- щом имате повод така или иначе, елате насам по-рано и да се видим Simple Smile

За Планет нищо не знам...преди за всяко заведение имах мнение и бях ходила, но от известно време насам дори и да трябва да излизаме, нямам представа къде може да се ходи и е готино  Laughing

Ето тази събота се очертава, че може да разхвърляме децата и вечерта да ходим на клуб или диско и аз не знам къде  newsm78

# 188

Не е невъзможно, но имам лекции.

А къде да отидете ще питаш Камий- тя е по живота Party

# 189
  • София

Не е невъзможно, но имам лекции.

А къде да отидете ще питаш Камий- тя е по живота Party

Ами, хайде, де  Grinning Само днес ли изпускаш лекциите? Ако е така- лесно ще си ги набавиш Simple Smile Много ще се радвам да дойдете

# 190
  • Варна
Ох, искам и аз на среща. Ще взема да се метна на влака и ... няма да стане, разбира се , ама мераци.
Мартеа, стискам палци и на двете ви с Теа днес.
Дианче, много са сладки братчетата.
Феъри, много е сладка Миша. Тъй де, наистина е студено времето, къде е това бебе. Joy То наистина не останало. Ти гледай да почиваш сега, че после няма да има кога.
Вчера се чух с Иви. Ходят си на процедурите на Теа. Определили са и дата на защитата другата неделя. От мързел и инертност така и не и се обадих досега, а толкова време съм тук. Embarassed Embarassed Embarassed

# 191
Та-да-да-дам!

Незнам дали ни помните, ама по едно време пишехме в тоя форум Simple Smile Дълго търсех тема пусната от Сиска, ама явно вече не се занимава така активно с оформлението на темичките.

Не съм чела назад, НО ще прочета!

Велко ходи на детска градина вече от около 2 седмици. Вчера даже имахме и родителска среща да ни информират за новостите. Добре е че голяма част от децата от яслата са в първа група на градината, за да си има приятелчета, лошото е че са 35 деца, ама то явно и в другите градини е така. Нашата група е изключително мъжка - 25 момчета и 5 момичета  bowuu. Имат избираеми занятия: народни танци, латино танци, футбол, плучане и английски, та сега ще мислим на кое да го запишем.

Ще се върна да попорочета да видя какви ги вършите и след това ще пиша пак.  Flutter

# 192
Помислих го и аз варианта да дойдем, но няма да стане. В събота първо сме на РД на една моя много близка приятелка на детенце, после късно ще тръгнем за Софето, че и на този мъж не можахме да откажем поканата за РД.

Феичка, радвам се, че се чувстваш добре  Hug За Мишката ... не знам, объркано е детето сигурно - от бъдещото бебче, от неизвестното. Гушкай си я честичко,  пък тя нека си плачка, поне си изразява емоциите, не ги сдържа  Simple Smile

Деси, все се каня и все забравям - като заминахте за Русе, викам сигурно ще метнеш децата да ги гледат роднините, пък ти ще хванеш пътеките нанякъде соло  Wink Ама не познах, де. Тъй че можеш сега да ханеш влака и ... туп - в София! Какво ти пречи   Laughing

Кате, как е даскалото? Трудничко ли ти се вижда? Ти редовно ли си?

Камиж, Планет е близо до храма Св. Александър Невски, нали така? Че аз дневна София не познавам, камо ли през нощта, как ще се оправим  Crazy

# 193
Ееее, Чопарче, как да не те помним, чудесно е, че си тук!
Пусни някоя снимчица на Велко, сигурно много е пораснал!

Моето посещение при док мина, сега предстои това на Теа. Голямо е шубе. Снощи цял ден се уговаряхме да ходим или не днес на доктор. От всичко се страхува. След две седмици ще правим кръщене, а тя все се препира, че не искала, било я страх от попа. Такива работи.

Феъри, вашата история звучи точно като тази за раждането на сестричката на Франклин Laughing Само че, там чакаха да дойде пролетта, за да се роди бебето Laughing Ако я намериш, прочети й я, ще й е интересно. Теа продължава да е върл почитател на Франклин, вече имаме над 20 книжки, които буквално знае наизуст. Гледа само Франклин, други филмчета не признава. Много е смешна, дори говори с реплики от филмчетата - "работата е там, че не ми е забавно", "поздрав в стил улицата на брястовете" или "днес лакътят ми е в лошо настроение".

# 194
и Марти е фен на Франклин, само се страхува от празника Вси светии и ме кара да превъртам това филмче  Mr. Green Четем книжките, гледа филмите, дори имаме един костенурко-тревичко (като чичко тревичко, ако ги знаете, само че костенурче)!

Мартеа, минаха ли обривите на Теа? Дано ви кажат, че нищо й няма на крачетата  Praynig И ти да си решиш проблемите  Hug
Феъри, и аз мисля, че Миша има нужда да си я гушкаш, да си говорите какво ви предстои, за да е подгтвена, макар че никога няма да е напълно подготвена, ти си почивай и се наслаждавай на времето да глезиш себе си (така ми липсва такова в момента  Embarassed). Скоро ще се похвалиш с втора рожба...  Grinning

Чопарче, помним те, разказвай как е при вас. Как мина адаптацията в детската градина? Ти как си?
На Иви стискаме палци за защитата!!!

Надюша прави по 3-4 плахи крачки на ден, но май е рано да надуя фанфарите, че е проходила.  Heart Eyes Скоро ще правим прощъпулник, де  Grinning Това е при нас!

М/у другото, да знаете къде продават малки бурканчета от 190 г с винтова капачка? за кухнята ми трябват, не ми достигат 8 броя... Ако не намеря днес, утре, трябва да купя пюрета и да ги изядем скоросно, за да имам нужната бройка на 1.10  Rolling Eyes

И накрая, приятно прекарване днес на срещата, съпружето пътува по работа и ми е крайно невъзможно да дойда...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт