Май 2005- Тема 115

• 25 579
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • Bristol
Деспина, пишеш ли паролата? преди да я напиша наистина се виждат само 3 албума, явно незащитените  Thinking
Kamij, мерси за кафенцето  Grinning
Снощи не можах да спя, Ели вдигна температура и я поддържа цяла вечер между 39-40  ooooh! Чак след 4 часа спадна и заспа хубаво. Сега си е в къщи. Точно вчера, като ви четох, си мислих, че от зимата не е боледувала сериозно, с висока температура  Tired А и на басейн я водих вчера. Аз се чудих защо толкова трепери, като излезе от водата, а детето явно не е било добре.

# 76
Вале,страхотни снимчици си качила.Твоите девойки все по-хубави стават,а Мони е вече госпожица.Гледам ,че сте били с трите деца на морето...или newsm78И ти изглеждаш страхотно!  bouquet
Камий,сладурки сте и вие!
Пак започнаха болестите,скоро да оздравяват дечицата! Praynig
Мери,какво толкова те накара да мислиш за раздяла!(голяма съм любопитка Blush)И аз съм имала такива моменти,но....чук-чук,скоро не се е случвало.Горе главата и напред.Ели да се оправя бързо!
Аз започнах да им давам Имунокинд на моите синчета,имате ли отзиви?Иначе Умкалор съм ползвала един път и останах доволна.А сополките на РАдо преминават,капя виброцил.
Сега се опитвам да направя една резервация за този или другия уйкенд за Чифлика,Троян,но  не става-нямат свободни места.Егати,може ли човек да си планира свободното време месеци напред.Искаме там да караме Нова година,но офертата им още не била излязла и не могат да ми направят резервация.Ще опитам още веднъж и ако не стане ,ще се откажем от този хотел,лошото е че другите не ни харесват.Става дума за Веника палас!Вие мислили ли сте за Новата Година?Може и към Велинград да се ориентираме!

# 77
Дидка, с 2-те деца бяхме....а тези другите са на наши познати, които бяха там.....иначе каката е на 18 г.и вече неиска да идва с нас.....то в последния момент решихме да тръгнем....даже паспортите им направих за 8 часа....
За НГ нищо не сме мислили, а и при мин важи правилото навсякъде където ходим да сме с децата, та още не сме решили къде и за колко...

# 78
  • София
Привет, привет!

Днес Любака има имен ден и ви черпя виртуално с кой каквото си поиска Simple Smile Много съм щедра, нали  Laughing

Честито и на всички, които празнуват!   bouquet

Душата е много развълнуван Simple Smile

Детската градина определено повече му понася от яслата. Просто си го взимам много по-спокоен, не е преуморен от неспане, нахранен е....по-добре е там.
Но ето лелката, която  помага, е казала на мъжа ми, че детето по цял ден тъгува за мен. Учителките нищо не ми казват....но тя е казала тази сутрин на мъжа ми  Confused Само говорел за мен, искал си ме и т.н. даже вчера легнала с него в леглото, докато заспи. Но ще свикне.

Днес чакаме гости, дано няма много болни...пусто празнува все по време, в което има вируси и болни.

# 79
  • Варна
Честит празник на Любачето и на всички, които празнуват днес.
Благодаря на всички. Гуш ми пусна паролата на лични и сега вече виждам всички албумчета.  Hug
Мери, да оздравява по-скоро Ели. И аз съм така, само да си помисля, че скоро не са боледували те се разболяват. Sick
Адри, това с наточените зъби много ми хареса.  Joy
Дидка, аз не смея една седмица напред да правя планове, че всичко се издънва, а Нова година ми се вижда безкрайно далеко.
Момичета, напишете как се пише тоя Умкалор на латиница, че във Варна на две аптеки ме гледаха умно и се отказах да питам.

# 80
Добро утро!  Споделям чаша димящо кафе и топличък офис в това мръщаво време  Simple Smile

Честит имен ден на всички днес! Да са живи и здрави и с гордост да си носят името!
Баба ми днес също е именник, милата ми, преди малко й честитих .

Диана, нормално е да тъгува. Ще свикне и то скоро! Занимават ли ги вече с нещо - да се разсейва ?

Нашата градина е доникъде с ремонта и май няма да отвори и  след 1 октомври. Направо нямам думи Close
 Сега свеки го гледа и у нас сме като в Дядовата ръкавичка  Sad
Мартеа, как е Теа днес? Херпангините май ви станаха специалитет? Пфу  Confused

Валя, и аз да кажа - много ми хареса апартамента! И на почивката сте прекарали страхотно - личи си!
Целувки на болните и бързо оздравяване  Heart Eyes

Деси, пише се Umckalor  Провери в по-големите аптеки. Тези може да не са го зареждали и затова да не го знаят..

Последна редакция: ср, 17 сеп 2008, 09:06 от Patelina

# 81
  • София
Пателина, честито на баба ти! Да е жива и здрава!

Занимават ги, да, даже много Simple Smile Пее песнички, рисуват, танцуват... но той явно се присеща честичко за мен. Вероятно определени песни ги свързва с мен...знам ли Simple Smile

# 82
Честит имен ден на Любачето и на Надето! Да са весели, щастливи и много здравички! Да им е на късмет името!!!

Честито и на всички, които съм пропуснала!

Пателина, а на баба ти пожелавам още дълги години да ви се радва и вие да и помагате!

Честито и на всички попаднали в капана на любовта!!!
Ох, дано да няма болни дечица. Защо пропускате клеевата тинктура, аз я давам постоянно. Умкалора, да е жива и здрава Катка, е супер лекарство.

Марти за сега си ходи на детска градина, малко мрънка сутрин, но се трае все още. Всяка вечер кара колело и ни се разказва играта от ходене.

Имам малко работа после пак ще пиша.

# 83
честит имен ден на Любачето, на Феъри (и на другите, които пропускам  Blush) и благодаря за поздравленията за моето имениче Наде!  Hug

хубав ден на всички!!!

# 84
  • Bristol
Честит имен ден на празнуващите   bouquet Добре, че бяхте вие да ме подсетите за този хубав празник!

Дидка - любопитка  Laughing имахме разминаване по доста основен въпрос и аз, нали съм лъвица, рекох и отсЕкох, всеки да си поема по пътя  ooooh! Crazy Почти 3 дни ме държа, след това дадох възможност на половинката да се дообясни и разбрах, че нищо не съм била разбрала  Embarassed  тъпо  Laughing

Ели днес е на градина  Shocked Вчера през деня беше в перфектна форма, все едно не е имала температура. Мислех да я оставя и днес в къщи, за всеки случай, но тя като се тръшна, искала на "училище". Сама се облече и си сложи жълтото пуловерче от униформата, като пате изглежда с него  Heart Eyes

# 85
Честит празник на всички днешни именници! Да са живи, здрави и много засмяни!
Моята щерка днес е станала в 7ч., за да ходи на градина  Heart Eyes
Взе си дискове, за да - цитирам: мамо, ша носам да пускам филмчета на ревящите деца да спрат да плачат, щото така съм си решила  Wink. Като я заведох, влезе вътре и даже забрави да ми каже чао  Wink.
Деспина, наистина провери в по-голяма и добре заредена аптека. Мен също в три малки ме гледаха като трактор и не бяха чували за умкалор. В едната даже аптекарката-тарикатка, за да не се изложи се опита да ме убеди как не струвало това лекарство и за това не го зареждала. На Маги трети ден и давам да го пие, а от вчера няма и спомен от кашлица  Peace

# 86
Честито на Любо!
Честито на Надето!
Честито на Феъри с прекрасното име - мъдрост!

Да са здрави, щастливи и да им носи много късмет името!

# 87
Нина, да, патент са ни вече херпангините ooooh! Много лесно ги лепи, даже сега мисля да поровя повече по въпроса Rolling Eyes
А тази вашата градина #Cussing out (въпреки че много го мразя този емотикон, но направо са.... няма такъв случай).

Та така... Теа като се разболее започват едни комбинации... вярно, бабите ни са в София, но и двете работят и двете взимат свободен ден мнооого трудно... та така - в понеделник я гледахме на смени за по 3 часа аз, леля ми, свекър ми и накрая свекърва ми докато се прибера, вчера бях аз, днес е брат ми, който беше глътнал бастуна сутринта от притеснение - най-вече ако се била изакала какво щял да прави... а да не обяснявам Теа с какъв рев ме изпрати сутринта - брат ми едвам я откъсна от мен, след това разбрах, че веднага била спряла да реве, но аз за сметка на това се наревах по пътя. И сега ми е криво. А като знам, че гадните зимни болести тепърва предстоят... пфу.

# 88
благодаря за хубавите пожелания!
Мери, добре, че сте се разбрали  Simple Smile
Мартеа, дано пък не боледува Теа много тази зима  Praynig

мами, да ви питам, къде правихте изследванията за градина и за колко време станаха, по каса ли бяха или платихте (колко)??? мерси  Crazy

# 89
Честито на малките и големите ни именници  bouquet

Взе си дискове, за да - цитирам: мамо, ша носам да пускам филмчета на ревящите деца да спрат да плачат, щото така съм си решила  Wink.
hahaha   смяяяяях

Херпангините са ужас.

Нещо не ми се пише.

Общи условия

Активация на акаунт