Май 2005- Тема 115

• 25 586
  • 295
  •   1
Отговори
# 60
Честит първи учебен ден!
Камий, страхотни сте на снимките  Wink
Вале и вие също  Wink. Каката с прическата от рождения ден ме разби, супер е. За апартамента нямам думи. Струва си нервите, търчането и разправиите  Hug
Деспина, дано случите на хубаво време  Wink
Днес Маги бая си поплака в къщи, но не защото отива на градина. Попита ме дали отивам на работа, а аз и казах - не, в къщи ще съм. Е, това като ревна. Трябвало да ходя на работа и като свърша, да ходя да я взема. Така, като не съм отивала на работа, кой щял да я взима  #Crazy Заведох я в градината, а директорката помоли родителите да изчакат, за да се запознае лично. Маги влезе вътре и като видя, че не тръгвам ми се скара и взе да ме гони - е хайде де тръгвай си вече ... Аз ще се оправам и пр. Ще видим следобяд като я взема какви ще са отзивите.
Болничките бързо да се оправят   bouquet

# 61
  • Bristol
Камий, много сте сладки  Heart Eyes
А Криси плака сутринта че не е на училище като бати а е на градина Crossing Arms Laughing
По този повод и моята ходи на "училище"  Laughing Днес ще й купувам дори униформата от градината, по принцип тя не е задължителна, но госпожицата иска  ooooh! Точно си мислех, че тази година ще й е последна без униформа, нали от догодина започва училище. Сега съм в търсене и на уж подходящото учебно заведение за нея. До края на октомври трябва да съм подала формулярите, иначе ще ходи където я разпределят.
Вале и вие също  Wink. Каката с прическата от рождения ден ме разби, супер е. За апартамента нямам думи. Струва си нервите, търчането и разправиите  Hug
Както винаги прическата е на ниво! А мен от апартамента много ме грабна една просторна тераска  Flutter
Аз този уикенд не бях на себе си. Много се разсърдих на моя, въпреки че не е в къщи, а командировка. Дори започнах да обмислям живота си като самотен родител  Crazy Такива смси му изпратих ... добре, че той се държи на ниво, та бурята утихна  Embarassed
Подхванала съм и едно основно преподреждане на къщата, нали съм с много свободно време сега Wink Не можете да си представите колко чувала ненужни вещи събрах, такова разточителство! А минах само през спалните, отделно имаме гараж, който обаче без присъствието на половинката, не смея да подреждам  Crossing Arms

# 62
Малейна, благодаря, аз междувременно, преди да те прочета, кихнах едни 20 кинта в аптеката за измиващия препарат от серията Стелотапия на Мустела. Ами откакто е с обрив не смея да й измия тялото с препарат... Ще мажа обилно засега, надявам се тази вечер или утре и педиатъркат ада си каже мнението, като я водим за температурата. Засега ще изчакам с Елокома, да видим и тя какво ще каже. Но в случая на Калоянски, мазането е неизбежно, и аз съм мазала при такива обстоятелства, когато беше бебе, в най-гадния й обринат период. Тогава и да не исках, нямаше как.

Мери, страхотно е да си по/на/прередиш нещо по къщата. И аз всяка събота и неделя правя по една малка оборка, най-често по играчките на детето. Не е истина в крайно малки срокове какви неща се натрупват...

# 63
Мерси за комплиментите.
Ники е на градина,сама си вървя до там,иначе все се носиме.
Вале супер сте Hug.Апартамента е много готин!

# 64
  • Варна
Вале, прекрасно ви е новото жилище. Да сте много щестливи там. И на мен ми останах очите в терасата. Като знам моите какви са кутийки, а така ми се иска голяма тераса.
Мартеа, дано мазилата да помогнат.
Адри, браво на самостоятелната девойка. Дано да е минал добре денят и.
Моми(чета, само аз ли имам проблеми с албума и нищо не виждам. newsm78

# 65
При нас всичко е ОК! Маги не е създавала никакви проблеми. Спала е, яла е, не е плакала или мрънкала и я похвалиха, че била много самостоятелна и се справяла сама. Когато я взимах само ме гушна и каза, че и било много мъчно, но ние всеки път когато не сме заедно така си казваме. Нещо като ритуал ни е. Тя самата казва, че много и харесва в градината и че пак иска да ходи  Wink. Не е могла обаче да запомни нито едно име. Нали ми е блондинка, та и е простено  Wink
Да ви питам за умкалор /от вас научих за него/. Нещо Маги се опитва да покашля. Удачно ли е да започна да и давам. В голяма чуденка съм, понеже досега за най-малкото нещо я водех при педиатърката ни, ама ми е бая далече, а и не искам да я спирам от градина. В същото време пък в упътването чета, че се дава сутрин, обед и вечер /на обяд нали е на градина/  newsm78

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 19:16 от Adry

# 66
  • Mediterraneo
Адри, почвай го веднага! Аз смело мога да твърдя, че няколко пъти спасяваше детето от по- сериозно разболяване. Дори последния път като го давах уж му беше изтекъл срока от три месеца след отваряне  Wink
Моята дъщеря вече е напълно адаптирана в детската градина и много се гордея с нея. Днес й започва третата седмица, но миналата ходи само 1 ден, че се беше разсополивила и я бях оставила вкъщи. Изобщо не се впечатлява от ревящите деца. Дори не мрънка сутрин при събуждане.

# 67
  • София
Адри, почвай го веднага! Аз смело мога да твърдя, че няколко пъти спасяваше детето от по- сериозно разболяване.

Подкрепям с две ръце!
Адри можеш да го даваш и сутрин и вечер по 15 капки. Пак са общо за деня 30.
Дай и вит.С

# 68
Благодаря момичета! Дадох и преди малко и вече спи  Wink

# 69
Теа отново е с херпангина. Прилагаме познатото лечение - Дактарин, Елудрил, Тантум Верде.
За обрива - на диета сме, засега.

Адри, подкрепям за Умкалора. Много помага! Аз давам 2 пъти по 20 капки.

# 70
И аз съм за Умкалора! 2 по 10 капки давам.

# 71
Благодаря за милите думи!

Адри, дано малката се оправи с Умклора....при нас винаги е действал...
Мартеа, като чуя за херпангина направо косата ми настръхва....много упорита болест....наложи се Иса да пие Панцеф заради това чудо...а Теа дава ли да и пръскаш Тантум верде? Аз правих един опит и резултата беше оповръщана къща....
Despina, аз виждам албумчето ни-няма проблеми  при мен....

Цитат
Аз съм в 6-ти клас от днес 
Бубе, ще помагаш, ако закъсам с материала....водиш ме с една година..

# 72
По   food010 kaffeetrmker_2 Coffee
Ники днес ще има театър в градината.
От мене лек ден.

# 73
Добро утро!
Е, толкова рано май не съм писала до сега  Crazy
Започнах да давам на Маги умкалор, но по 15 капки. Наред с това и давам и имуностимулатор, който нашата педи много хвали - коластра. За сега няма засилване на кашлицата, пък да видим.
Нощес диването ми извъртя голям номер - опишка цялата спалня. Няма да разправям, знаете как е. Иначе отиде с кеф на градина. Като видя, че носят закуската веднага седна и наточи зъби  Wink. Даже обеща да помага на госпожите с ревящите деца, а те бяха мноооооого. Нищо не се чуваше от детски плач. Дано само да не стане обратното и тя да се включи в хора.
Мартеа, много неприятно с тази херпангина. Някаква хомеопатия няма ли? Дано бързо се оправи Теа.
Деспина и при мен албума и всички снимки се виждат.
Камий, дано и хареса театъра на Ники. Маги много обича всякакви такива мероприятия  Wink

# 74
Коластра давам и аз.
Имам приятелка, която лекува двете си деца само с хомеопатия, коластрата е основното средство, използвано от нея - дори при температура дава само това.

Общи условия

Активация на акаунт