Май 2005- Тема 115

• 25 610
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Привет Hug
Гледам още болни в групичката ни  Confused Ех, това време, ех, тези вируси...аман! Бързо оздравяване   bouquet

У нас засега само Павката е болен. Любака задържа фронта и се държи прилично. Вчера видях рисунката му на таблото  Heart Eyes
Сутрин тръгва с усмивка и желание за градина. Вечер, като си го вземем кипи от енергия и не е гладен, което ме радва. А ако знаете как си играят с Павката...супер са! Къщата кънти от детски смях. Толкова заразителен и така пълни душата...Опитвам се да ги снимам, но като се появя и развалям купона. Ето да видите едно клипче1 и след него има още едно. Поздрави и лек ден   bouquet

# 151
Голями сладури са Павката и Любчо! Grinning

# 152
Здравейте и от нас Hug
Вече сме в Пловдив, още не сме се оправили напълно, ама вече имам нет  newsm68 newsm44
Дребен тръгна на градина, много съм доволна засега. Вече си имаме пчеличка, картинка и "Браво" за наредения конструктор(забелязах, че картинката е оцветена в контура, браво на детето и на леля Мартеа, че ми напомни какво да гледам Grinning ). И нашата е на изложба  Flutter
Още сновем до Стара Загора и обратно, та нямам никакво време. Тези дни ще получим мебелите и вече ще снимам. Много труд хвърлихме това лято, но вече съм убедена, че си заслужаваше(нямахме майстори, сами си правихме всичко Crazy).
Съжалявам, че пак се започва с болестите. Аз давам тук едно Имунобор кидс, ама дали ще има ефект-не знам. По-скоро от лятното закаляване очаквам ефект.
Дианка, тия малките са толкова сладки... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesи Павката как кръшно се кикотка...супер(не можах да видя второто клипче, ама видях едни други-Песента на бебето Laughing)
Мартеа, за крачетата май ще трябва консултация със специалист, не вярвам да си измисля детенце.
Гуш,браво на сватбарката, дай някоя снимка  Wink
Аз се отказах да почвам Дюкан, щото междувременно спрях месото и станах вегетарианка. След което пък свалих 3-4 кг (за 2 седмици) и сега съм си ок Grinning
Момичета, пак ще бегам, тези дни ще пиша подробно със снимков материал, обичам ви, радвам се, че съм отново тук Hug

# 153
Диана,страхотни малчоци,голям смях,голяма игра!И моичките са същите,ама ще взема да ги снимам и аз(все не успявам да стигна до фотото Crossing Arms)
На всички болнички желая по-бързо да се оправят.И Радо беше хремав,след това аз,но върху себе си изпробвах Умкалор и за два дни се оправих.
Даката снощи ме събуди с оплакване,че го боли коремчето-ставахме да ака три пъти,нямаше разстройство,но... newsm78.не бях подготвена с никакви лекове.Днес се обадих на личната и тя ме напъти.Обаче като си помисля какво ядене изяде снощи,чак ме е срам да кажа.И голям човек ще го боли корема,ама ми е лаком.Изяде 7 кюфтета,верно мънички ги направих,ама....Не исках да му давам да яде толкова много,но той ридаейки ми се молеше.Ей такива бели кахъри при нас Blush
Гледате ли ББ4?Аз успявам по малко,но пък и другите реалити са ми интересни,та ще препускам от канал на канал,а 20 ч. при мен е пиков час-къпим,приспиваме...
До скоро и се пазете!

# 154
Привет!

Добре дошла отново, Августа!

Питах за учебниците, нашите се включвали в таксата ни, затова не съм чула за тях. Учителката е избрала "Моливко". Ще ги разгледам, като дойдат. От октомври ще започват и народни танци, за което съм много доволна, много ми се искаше да имат, Теа обича хора и ръченици.

Диана, братчетата ми напълниха душата!

# 155
  • Mediterraneo
Хора, в София съм от 2 дни. Ако има някой живеещ в кв. Гео Милев, можем да се видим. Много искам да се запозная с агитката от София  Grinning Не мога да мърдам твърде из града, понеже до 4-5 часа следобед съм на едно обучение.

# 156
  • София
Хора, в София съм от 2 дни. Ако има някой живеещ в кв. Гео Милев, можем да се видим. Много искам да се запозная с агитката от София  Grinning Не мога да мърдам твърде из града, понеже до 4-5 часа следобед съм на едно обучение.

Ми дайте по тоя повод да се съберем, че отдавна се каним за среща - ак оимате възможност да реагирате за днеска, утре?

Димана, докога си в Сф?
дай си тел. на ЛС

# 157
  • София
Димана, пускай тел. Към 16.30-17 взимам Любака от градината- точно до парка, а през деня съм с бебока

Гушлева, последно те чакахме да се върнеш от морето за да се видим  Laughing

# 158
Е, хайде де  Wink. Аз съм в Х. Димитър и Гео Милев ми е на 10 мин.  Laughing

# 159
  • София
Е, хайде де  Wink. Аз съм в Х. Димитър и Гео Милев ми е на 10 мин.  Laughing

Супер, само да каже Димана докога е в София и кога може да се видим.
Аз съм за надвечер към 18-19 някъде.

# 160
Когато и за където се разберете, съм на лице  Wink

# 161
Броите и мене за кога,пишете или ми звънете,идвам до 10 мин.

# 162
  • София
Ех, супер събираме се - айде още!  Grinning

# 163
  • София
Хайде на срещатааааа Grinning Без децата, нали? Или?

Снощи имахме родителска среща и съм очарована от лелките, директорката, преподавателите Simple Smile  Grinning За децата събрахме по 100лв за учебници и играчки. Ако останат пари ще ги наместим- идват празници. Много се радвам, че вместо да се започнат пазарлъци се започна наддаване по колко да съберем. От 60лв, които казаха лелките стигнахме до там.  Има и много СИП. Сега в къщи е чуденето на какво да запишем Любака...има огромен избор  newsm78

Не знам вашите деца така ли са, но Любака стана доста злояд. На предишната операция лежахме с една майка на три деца, която ми каза, че по принцип м/у 3 и 4год. децата имат такъв период. Сега ще купувам някакви витаминки, защото доста отслабна и стана един такъв бледичък. В гардината ми хареса, че лелките (те май госпожи се наричат) ги карат да ядат и не признават такива "това не го обичам", "ял съм" и т.н. Имаше и възмутени родители но аз се изкефих  Laughing

# 164
  • София
В гардината ми хареса, че лелките (те май госпожи се наричат) ги карат да ядат и не признават такива "това не го обичам", "ял съм" и т.н. Имаше и възмутени родители но аз се изкефих  Laughing

Да, и аз така - въобще това с правилата ми хареса - ми то иначе как се гледат 32 деца накуп  #Crazy

Айде момичета - идвайте на среща! Петък вечер как ви се струва?

Общи условия

Активация на акаунт