Май 2005- Тема 115

• 25 858
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
В Петък и ние имаме родителска- аз ще я пропусна,че мразя да ходя на такива събития.И ние ще имаме танци,английски и още някой неща.Ники иска на английски.
За срещата се разберете аз ще дойда със сигорност.

# 166
  • Mediterraneo
Пуснах си телефона на Гуш. Ако се разберете, звъннете ми, че нямам постоянно достъп до интернет. Тук съм до събота. Довечера и утре вечер съм на разположение и много ще се радвам да успея да се видя с някого  Hug
Изчезвам сега, звънкайте.

# 167
  • София
В такъв случай да се разберем за утре вечер към 19ч ?  Кой още ще идва? Засега сме Адри, Тарталета, аз, Камий и Гуш. Някъде в района на Гео Милев за да е по-удобно за Димана? Например Дон Вито на Гео Милев или Джиков (с/ нея), н която съм по-голяма фенка. Само където там ми е далеч и не мога да отида да запазя маса  newsm78 Много вали и бебока кашля...иначе ходя и по-далеч  Laughing

Иначе мога да запазя места в района около нас- Бялата къща (почти на Ситняково е, при пресечката с Оборище), която си е типична кръчмичка за похапване. Наблизо спират 72 и 9, които идват от Гео Милев. Също може и горе при нас на Редута в 3-ката (там е по-гъзарско). Това са местата, до които мога да отскоча да запазя маса. Свободна съм през деня, но скапаното време и болното бебоче ме спират да обикалям по-далеч.

Ако имате други идеи казвайте ги или избирайте  Laughing

# 168
  • София
аз съм за Трито....хич не е чак толко изискан колкот те го изкарват в сайта, ама е ок.

# 169
Ние утре вечер в 19:10 сме на лекар, в Горна Баня.
Да си изкарате приятно!

Нямам кой знае какво за писане, хубав ден!

# 170
Аз се отказах да почвам Дюкан, щото междувременно спрях месото и станах вегетарианка. След което пък свалих 3-4 кг (за 2 седмици) и сега съм си ок Grinning

Августа, добре дошла във веги дружинката. Аз съм в нея от бог знае кога, мисля,че станаха вече 9 години, но от това не се слабее. Отслабнала си в началото от промяната на начина на хранене, но след това организма пак си влиза в релси. Все пак дано при теб не е така.

Пожелавам ви да си изкарате много готино на срещата.

В Петък и ние имаме родителска- аз ще я пропусна,че мразя да ходя на такива събития.

Ками, не се отказвай от такива неща, защото става дума за децата ни, а и е гадно за пред учителките, когато няма родителско присъствие. Аз навремето бях отказала майка ми от срещи, защото бях на мнение, че няма смисъл да бере срам, заради моите глупости, които редовно забърквах. Но това беше на доста по късен етап, чак в гимназията, а и всички си мислиха, че от мен човек няма да стане, то пък взех, че завърших за строителен инженер.

Даката снощи ме събуди с оплакване,че го боли коремчето-ставахме да ака три пъти,нямаше разстройство,но... newsm78.не бях подготвена с никакви лекове.Днес се обадих на личната и тя ме напъти.Обаче като си помисля какво ядене изяде снощи,чак ме е срам да кажа.И голям човек ще го боли корема,ама ми е лаком.Изяде 7 кюфтета,верно мънички ги направих,ама....Не исках да му давам да яде толкова много,но той ридаейки ми се молеше.Ей такива бели кахъри при нас Blush

Дидка, как е Даката днес?

Ние снощи бяхме на гости на едно приятелче на Марти и то днес е с Т. Ще видим на мен какво ми се пише, дано не ни настигне.

От нашата детска градина съм доволна за момента, учителките са свестни, дано не ми се променя мнението. Натискат ме да отида в родителския комитет, но майките, които се записаха са от тези, които мислят много едностранно, само за своите деца и проблеми, което ме дразни много. Аз все се мъча да мисля за другите и това в много случаи вреди, защото веднъж като откажеш на някой нещо и все си виновен, доста често ми се случва. Човек започва да си мисли, че действително си длъжен за всичко, доста съм си патила от това. За съжаление не мога да се променя, а и другото което ме дразни, е че на много хора работа в екип не им е позната, а е важно.

# 171
  • Mediterraneo
Нямам време да чета назад, само да кажа, че местата, споменати от Дианка, са ми удобни. Аз съм на обучение в някаква сграда точно до Скай сити и минаваме покрай Дон Вито.
Обадете ми се като решите, че сме настанени в някакъв апартамент, където има нет само в една стая  Tired И ще помоля за по- подробни инструкции, ако изберете друго заведение, че с ориентацията изобщо ме нЕма  Mr. Green

# 172
  • София
Димана, а до 3-ката ще се оправиш ли? Има карта на сайта им. Ще се оправиш, бре....и телефоните си имаме. Да запазим там места, защото няма кой да отиде до Дон Вито...така, като гледам няма мераклии  Laughing Вали, та се къса...и не спирааа...А тройката е хубаво местенце, всички го знаят, на централно място е и ви е близо

Мартеа, ще стискам палци да няма нищо!

# 173
аз съм за Трито....хич не е чак толко изискан колкот те го изкарват в сайта, ама е ок.
Аз не мога да се включа с предложение, но това не е лошо, а и менюто също. Може да се направи резервация и по тел.  Laughing С децата или по женски?
Мартеа, а след прегледа няма ли да можеш?
Димана, ако искаш като се уточним къде точно ще ходим мога да те взема от някъде?
Креми, дано ви се размине.
Натискат ме да отида в родителския комитет, но майките, които се записаха са от тези, които мислят много едностранно, само за своите деца и проблеми, което ме дразни много. Аз все се мъча да мисля за другите и това в много случаи вреди, защото веднъж като откажеш на някой нещо и все си виновен, доста често ми се случва. Човек започва да си мисли, че действително си длъжен за всичко, доста съм си патила от това. За съжаление не мога да се променя, а и другото което ме дразни, е че на много хора работа в екип не им е позната, а е важно.
Напълно си права. От друга страна, са нужни такива хора като теб, за да има смисъл от този комитет и най-вече, полза за всички деца  Wink

# 174

съмнявам се, а и няма и смисъл да бия целия път през задръстванията, за да се видим за няколко минути - преди 9 не виждам как ще дойда. Друг път. Да снимате.

Диана, дано! И аз утре сутрин съм на лекар, уговорих се с Френгов за взимане на кръв и секрет от сливиците. До ревматолог миналата седмица така и не стигнах, нали Теа беше болна и бяхме в комбинации. Поне това да видим. Диана, знаеш ли дали сутрин за взимане на този секрет е такава лудница както при прегледите. Всъщност, когато аз ходих нямаше никой... но знам, че по принцип има много хора.

# 175
  • София
Мартеа, ако преместим за тази вечер ще дойдеш ли (така или иначе май всички други сме ОК и за тази вечер, или?)

# 176
Гуш, много мило, но нека си остане за утре срещата. И днес не мога Embarassed нали сме малко сложни с логистиката около Теа. Друг път ще се видим, и без това напоследък баш аз не трябвам на весела компания Heart Eyes А за утрешния лекар писах, за да знаете, че имам основателно оправдание, да не мислите, че се цепя нещо без причина Mr. Green
Да качите снимки после, ей, да не забравите!

# 177
  • София
Гуш, много мило, но нека си остане за утре срещата. И днес не мога Embarassed нали сме малко сложни с логистиката около Теа. Друг път ще се видим, и без това напоследък баш аз не трябвам на весела компания Heart Eyes А за утрешния лекар писах, за да знаете, че имам основателно оправдание, да не мислите, че се цепя нещо без причина Mr. Green
Да качите снимки после, ей, да не забравите!

дибре, то малко така спонтанно се получи...ама иначе сто години се каним, па докато се разберееем - следващия път ще дойдеш обаче  Naughty

# 178
  • Mediterraneo
Мартеа, съжалявам, че няма да можем да се видим с теб  Confused
Уговорих се с Адри- когато и където кажете ще ви намерим  Mr. Green Радвам се, че успях да ви навия да се срещнем  Hug

# 179
  • София

съмнявам се, а и няма и смисъл да бия целия път през задръстванията, за да се видим за няколко минути - преди 9 не виждам как ще дойда.

О, ако можеш да дойдеш след това ще те чакаме!

Общи условия

Активация на акаунт