Май 2005- Тема 115

• 25 833
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Абе, вие алкохол не пихте ли на тая среща? На снимките сте много свежи  Mr. GreenHeart Eyes

пихме, но крайно недостатъчно  Mr. Green

Кате, Суметролима всъщност е Бисептол - химиотерапевтик, но има същите свойства като антибиотиците - На Ема и го бяха изписали един път миналата зима, но не се повлия и го смених с Клацид. 

Последна редакция: нд, 28 сеп 2008, 09:49 от Гуш

# 211
Здравейте,
Малейна, честити ходещи крачета на Надето   bouquet
Много се радвам, че се запознах с Гуш, Дианка, Тарталета, Мартеа и най-вече с Теичка  Heart Eyes
Искам да Ви се извиня за по-скромното си присъствие, обаче по закона на гадостта, точно тогава получих ужасна криза и корема направо ме скъса. Надявам се следващия път, когато се съберем да успея да се представя в пълния си блясък  Heart Eyes. Също така искам да кажа, че сте страхотна компания и въпреки състоянието ми, ми беше изключително интересно и забавно с Вас, а времето ми беше крайно недостатъчно  Heart Eyes. Дано в скоро време успеем да се организираме пак и повечко мами да се включат.
Вчера с Маги бяхме цял ден из улиците и милата от днес е с Т.
Кате, много целувки и гушки на Авичка и бързо да се оправя. Вчера една лелка разпитваше Маги дали ходи на градина, има ли приятелчета и пр. Тя започна да и ги нарежда едни - ми да, ходя на градина. И Ава ходи, тя ми е приятелка ..... Между другото щерка ми като види аватара ти и крещи всеки път - мамо, това е Авичка, а татко и как се казваше, я ми го покажи и него  Joy
Всички болнички бързо да оздравяват   bouquet

# 212
  • Mediterraneo
Еееее, все така става- един да каже, че детето с Т, все едно се предава по форума това чудо. Много болни  Confused

Аз най- после се прибрах. Друго си е да спиш в собственото си легло  Grinning Моето дете не спря да ме гушка и да повтаря колко много съм им липсвала  Heart Eyes Още като слязох от автобуса, веднага ме попита къде е другото дете( онази вечер на срещата говорих с нея по телефона и тя чу гласчето на Теа; реши, че съм си намерила друго дете, на което да съм майка  Shocked и много се натъжи, а мен направо ми се сви сърцето)...

Много се радвам, че се запознах с вас, момичета! Беше ми много, много приятно. Специални благодарности на Адри, която се погрижи да не вървя пеша по непознатите улици  Hug Очарована съм от всички ви и бъдете сигурни, че при следваща възможност отново ще ви събера  Mr. Green

# 213
Привет!

Станислава от вчера следобед няма температура, а днес все едно не е боледувала Shocked
Все пак продължавам с лекарствата. Гуш, знам за Бисептола и Суметролима това, което си написала и честно казано така и не ми се е изяснило как уж не са антибиотици, но действат като такива. В смисъл кое им е по-доброто, по- безвредни ли са...  newsm78

И Ава ходи, тя ми е приятелка ..... Между другото щерка ми като види аватара ти и крещи всеки път - мамо, това е Авичка, а татко и как се казваше, я ми го покажи и него  Joy
  hahaha и Ава разпознава Маги, ми харесаха се децата. Аз виждала ли съм твоите снимки от Арапя newsm78

Еееее, все така става- един да каже, че детето с Т, все едно се предава по форума това чудо. Много болни  Confused
Недей, че ще почна да си го навивам на пръста, каквато съм психарка Crazy

Бързо оздравяване на всички Hug

# 214
Мда който не влиза редовно така става - изпуска срещите  Rolling Eyes. Радвам се че сте изкарали добре.

Калоян се поклаща между оздравяването и доразболяването - много тъп момент  Tired.

Не съм в настроение - шЪ мЪ извините за краткото писание.

# 215
Извинявам се ,че не дойдох.Радвам се че сте искарали добре.
Ники е добре.
Катка радвам се ,че малката е добре.
Малена честити ходещи крачета!

# 216
Е разгледах снимки, браво за изкарването всички изглеждате чудесно  Blush Дианке и  с цигарка и без все си си лъчезарна браво, Теа на мартеа много ми хареса едно голямо и хубаво момиче е и браво на мама аз сигурно не бих взела моята скица тя в заведение се неспира BlushГуш а ти само си зад апарата Wink
Иначе се извинявам че рядко се включвам но училище, градина , работа всеки ме търси за нещо. А тази седмица се скъсахме с родителски срещи и на единия и на другия ме включиха в родителския комитет а аз така се спотайвах Wink
Иначе нашите сливици никак не са добре, сега кото чета мартеа и ние ще имаме големи проблеми с тях просто малката се скъса с ангини от както тръгна на градина и се сблъска с вирусите..Незнам времето ще покаже какво ще правим..

# 217
Здравейте!
Хубава срещичка сте си заформили, личи от снимките! Hug
Малейна, честити ви ходещи крачета!Все по гладки и равни пътища да стъпва Надето! Wink
Катка, бързо оздравяване на Ава! Praynig

Вали вече е добре, изпи си антибиотика преди два дена.Утре ще е пак на градинка, дано се разминем без рев.
Във вторник съм на родителска среща.

# 218
Хай и от мен!
Изпратих Даката с тати си на цирк Балкански и сега с малкия ще домуваме.Това дете е супер криво(малкото де),растат му кътниците и непрестанно мрънка,не иска да играе с батко си,все в мен се навира.... Embarassedама ми се опъват нервите здраво..... Blush
Иначе съм с нова прическа,нов цвят и вече 50 кила,без диети ,но зора е голям!
Данчо е хремав,но нищо сериозно.Детето ми изброи кои от другарчетата му имат сополи в детската.Ако се подобри до утре сутрин и той ще е в редиците на учениците,но дори един сопол да издуха сутринта ще си го задържа.Тя хремата му е много лека,но все пак ще видим как ще спи тази вечер.Имам чувство,че Умкалора е вълшебство!Ставам,РАдо ме дърпа за полата! Tired

# 219
привет! благодаря за пожеланията за ходещото човече  Hug

Надето се изпържи здраво едно денонощие с Т 38.5-39.6 варираща там, от днес има 37.2-3. Леко червено гърло и това е засега. Дано се разминем, да минава вече. Ама хич никакъв чай не ще това диване  Sad и в такива моменти съм супер щастлива, че я кърмя, как не пие течности хич и не яде...

хубави снимки от срещата, браво!

Мартеа, а за крачетата на Теа какво стана? или съм пропуснала  Embarassed?

# 220
  • София
Привет от мен Simple Smile

Ние бяхме на диско снощи и си изкарахме страхотно! Днес съм презаредена с нови сили Simple Smile Трябва по-честичко да излизаме така...много разтоварващо действа.

Малейна, бурканчета за ДК купихме от Женския пазар+ нови капачки.

Нещо не ми се пише много, затова до утре   bouquet

# 221
Много са хубави снимките,а Теа е порастнала много.

# 222
Доброютро мили деца!

Днес Велчето се разплака като го водих на градинка. Втори ден не идва съседчето на градинка и затова явно се разплаква, много ми става мъчно, ама дано се справим някак. До сега не съм имала проблеми и с яслата и с детската, незнам защо му домъчнява така.

Честито ходищи крачета на Надето на малейна.

И разгледах снимките от срещата, много са хубави, само дето Гуш не я видяхме. И тук е мястото да попитам аз кой се крие зад ника m.a.y, че имам аз едни съмнения, че е Дияна, ама не съм много сигурна  Crazy

Мартея обръщай си внимание на здравето, че колкото по-рано се хванат нещата толкова по-добре.

Ава да здравее по-бързо пожелавам.

Айде до скоро!

# 223
Здравейте,

ето какво стана в петък при ортопеда - отидохме по-рано и ни прие. Прегледа й крачетата - стъпалата, докато Теа плачеше Confused, каза, че не вижда ортопедичен проблем - в смисъл - няма дюстабан. Каза, че ако болките са вечер или нощем, може би са растежни. 5 пъти ми повтори, че нямало смисъл да купувам скъпи обувки (К&К), каквото и да значи това newsm78 Каза, в такива случаи да я намажа със спирт, което няма да направя. Понеже се питах на глас пред него от какво може да е, защото не е единичен случай, да не е някой ревматологичен проблем, ми каза, ако искам да й направя тези изследвания, които аз си бях направила сутринта (водят се имунологични). Ако получи пак такъв пристъп (недай Боже), мисля да ги направя. Това е - прегледът мина за около 3 минути, този път не ни обърна ужасно много внимание, но вероятно, Слава Богу, не е видял проблем.

После, понеже беше едва 6:30, взехме едно такси и отидохме при "майките", както обясних на Теа. Много ми беше приятно да се запозная с Адри и Димана, много симпатични мацки, и да видя новия много готин бяло-рус имидж на Гуш (вярно, как пък един път не те снимахме) и подмладената с около 15 години и изключително разхубавена Диана (много добре се отразявало да имаш породени деца!). Не се наприказвахме както трябва (както мога, да се разбира Mr. Green), защото бях с Теа, която беше малко кисела преди да дойдем, но в заведението й хареса и се кротна, за известно време.

Това мойто дете е голямо шубе. Вчера се изстреляхме в Патиланци с идеята да обиколим всичко - не пожела да се качи на ни-що! От всичко я е страх, от всичко се дърпа. Спести ни едни 20 лв, де Mr. Green Абе майтапя се аз, ама ми е криво, че има толкова страхове. Основно от шумове произтичат, но понякога и от нови места/ситуации... на моменти дори не мога да предвидя от какво. Поредният ужас е от кръщенето, което е след 2 седмици. Дайте идеи как да я увещая, че няма нищо страшно. Не искам да вдигнем църквата във въздуха..

Хубав ден и успешна седмица!

# 224
А, Чопарче, ама ти второ детенце чакаш, браво! Hug
За плаченето в градината е възможно да се подвежда по други деца, които плачат, поне с Миша е така, госпожата ми обяснява в петък надълго и нашироко как на Миша й става мъчно покрай другите деца, защото те плачат и тя се разплаква понякога,  а пък те продължават да идват нови и нови деца, та все някое свиква с обстановката.  За пореден път поредният човек ми обясни колко била чувствителна - ами това е положението, не мога да я променя, а и не съм сигурна дали искам Simple Smile

Мартеа, идея си нямам как може да я подготвиш Теа за кръщенето.  Confused  Ако Миша е на нейно място, съм сигурна, че нищо няма да помогне, така че никакви гениални мисли не ми идват на тая тема  Tired
Дано всичко да е наред с крачетата й.

Снимките и аз разгледах, много сте готини, Диана като я гледах и ми се припуши внезапно Laughing

Та такаче, както казва Миша  Laughing

Пожелавам ви приятен ден и седмица и оздравяване на болните  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт