AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 34

• 37 109
  • 715
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И аз си получих кашончето  Grinning
Всичко ми е наред, няма смачкано или разлято  fingerscrossed
За мен си взех новия часовник, много ми харесва, другия път ще поръчам и мъжкия за мъжа ми.
Колието Есмералда от специалните е учудващо добро за цената си.
Черната гривна е страхотна, много я харесаха и колежките  Grinning
От топ офертата си взех кремчето Лив Ботаникъл, но още не съм го пробвала.
Имах поръчан комплекта Julie с перлите, много е красив и много хубаво стои.

# 331
  • На погрешната планета
И аз си взех кашона вчера, всичко ми е ок Grinning. Получих си козметичната чантичка на Синтия, но не мога да кажа че съм очарована. Взех си и мини гланцовете за мобилен, най-тъмният е много хубав, оставих си го за мен, другите ги подарих. Останалите неща са ми все познати продукти.
Завиждам ви за конференцията, в Пазарджик май няма да има такава Sad.

# 332
  • София
Да се похваля - не си харесах нито един цвят от мострите на новото червило, а и сякаш самото червило не ми допада като консистенция, и съм много щастлива от този факт  Laughing
Обаче не виждам някой да даде 17 лева за него  Tired

# 333
Здравейте!За зона 004 е обявен конкурс за асистент мениджър.Каква всъшност е тази длъжност и какви са отговорностите?Предварително благодаря,ако някой е запознат да ме просветли!

# 334
  • София
Новият парфюм Бонд Гърл ми харесва от страничката, но наистина ми е мнооого познат. Някой каза, че го оприличава на Тру Глоу Nightfall.  Thinking

# 335
  • София
Току-що си набирам 2 поръчка, преглеждам я и комплекта JULIЕ е с жълт светофар. След 5 минути допълвам още един продукт и пак преглеждам, но вече светофара за комплекта е зелен. Shocked Малко ми е странен този светофар...не знам дали/доколко да му вярвам, защото по принцип ако обновяват нещо в сайта обикновено забива, или бъркам newsm78

Новият парфюм Бонд Гърл ми харесва от страничката...
И на мен ми допада. Лошооо Crazy

А тази пила, хубава ли е?

# 336
  • USA, Steak State
Една моя мацка ще се наложи да помпа,давайте идеи какво липсва....

# 337
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6773433 от тук номер 8 със сигурност го няма(дневно кремче)

# 338
Да ви се похваля, че днес реших да си подам искането за кредитна карта. Приеха ми го и след няколко дни ще ви кажа на каква стойност е картата. 

# 339
  • USA, Steak State
Я разясни на какви условия трабва да отговаря представителя за да получи кредитна карта?

# 340
  • На погрешната планета

Аз съм доволна от нея Peace. От едната страна е по-финна, от другата по-груба.

# 341
Днес ходих в Райфайзен. Няма никакви условия, попълваш формуляр и това е . Само че ние представителите имаме малки привилегии в таксите. Не можа да ми каже служителката може ли да се ползва с долари. Ако някой научи нещо такова моля да пише.
  А новото червило много ми допадна и на цвят и на консистенция- мазно, плътно и с блясък.

# 342
Я разясни на какви условия трабва да отговаря представителя за да получи кредитна карта?
Всеки, който е представител най-малко от 2 месеца може да си направи кредитна карта. Кредита е на стойност между 500 и 2000 лева, в зависимост от колко време си представител и какви продажби правиш. Попълва се искане за издаване и след няколко дни ще ми се обадят за да ми кажат за какъв кредит съм одобрена, а до две, три седмици ще бъде готова и самата карта. Лихвата ще е по ниска за плащания към Ейвън, получавам застраховка против рак на гърдата и подарък розово портмоненце за карти (момичето в банката ми каза, че дизайна на картите бил много хубав и портмоненцето било невероятно). Картата е международна, което е супер.

# 343
  • Стара Загора
Има един концентрат за накисване на стъпала в нетна 15? Как се използва и каква работа върши?  newsm78

# 344
Обаче не виждам някой да даде 17 лева за него  Tired

Давам, и още как  Joy
Пък ще си имам и още един аромат в колекцията. Че напоследък съм ненаситна. Чакам Момичето н … 86;нд с нетърпение!   chef

Общи условия

Активация на акаунт