AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 34

• 37 111
  • 715
  •   1
Отговори
# 315
Новият фон дьо тен ideal shade, също ми направи много приятно първо впечатление, но утре ще мога да дам по-конкретно мнение. (ако има желаещи, разбира се) Peace
Аз ще чакам да дадете отзиви за този фон дьо тен, че още се колебая дали да поръчвам него или фон дьо тен-а 2в1  newsm78

# 316
mimeime мнооооого ти благодаря за католога сега ще сядам да го разглеждам  Simple Smile
аз също си взех днес гривната зое и е много хубава няма никакви дефекти и съм много доволна  Simple Smile

# 317
  • София
Новият фон дьо тен ideal shade, също ми направи много приятно първо впечатление, но утре ще мога да дам по-конкретно мнение. (ако има желаещи, разбира се) Peace
Аз ще чакам да дадете отзиви за този фон дьо тен, че още се колебая дали да поръчвам него или фон дьо тен-а 2в1  newsm78

И двата ги имам и съм много доволна и от двата. Който и да си поръчаш няма да сбъркаш

# 318
  • Провинция
Взех си кашона вчера,всичко си е вътре и няма поражения.Мъжките часовници не ми харесват много,дано да харесат на клиетите.Пудрата-3в1 е много хубава,идеално покрива,не лъщи,супер е PeaceНовия парфюм на мен ми допадна,поне от ароматизираната страница,прилича ми на True glow nightfall малко,харесвам такива аромати,а и е с лосион за тяло подарък и томбола с награди...абе ще се поръчва.Като цяло има повишение на цените в К15,а новите условия за топ-клубовете направо за мен са в сферата на фантастиката Mr. Green

За коя пудра точно става въпрос?!Търсих по каталога,но не можах да видя пудра 3в1,или може би аз съм я пропуснала?!
Става въпрос за Пудра и ФДТ 2в1 на стр.14 от К13.Аз грешно се изразих,понеже отдолу пише продукт 3в1:ФДТ,пудра и коректор

Благодаря много   bouquet

# 319
  • София
Eee, искам и аз такъв комплект Унгарооо.  Cry
Някой от София, ако ще си поръчва, моля, да ме включи и мен.  Praynig Praynig Praynig
Не знам дали тогава доставката ще е същата цена или ще я делим на 2.  Thinking
И аз, и аз!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сега се връщам от конференцията. Много добре беше организирана, Орлин Горанов не само че пя, ами и беше водещ през цялото време заедно с дамата от Ейвън (не й разбрах името, че закъснях с нясолко минути след началото).
Има подаръче-брошура, картичка за Райфайзен (не съм я прочела) и продукт. Нямаше това подробно представяне на нови продукти за целия следващ период, изобщо много стегнато и стилно. Наградиха платинените от 10-те зони, между които и един млад господин. Може и от темата да има-честито на всички , а на останалите-да ги достигнем.

# 320
  • София
Aз закъснях. Да не говорим, че бях толкова изморена, че щях да заспя в тъмното и нежните песни на Орлин.  Laughing

Направи ми лошо впечатление, че някои накипрени госпожички (около 18-20) бяха взели по 2 торбички. А едно момиче носеше поне 4.  #2gunfire Подаръкът е лосионът с маслината. Аз го имам вече него. Сега сядам да разглеждам К15.

# 321
Здравейте момичета.
При нас във Варна пък не пя никой ( завиждаме ви - да не говорим че в такъв мъж като Орлин Горанов е достатъчно само да си плакнеш погледа, хич не н необходимо да ти пее ... ) Иначе всичко мина нормално. Направи ми лошо впечатление че подаръците от томболата която се теглеше с попълнените искания за кредитна карта на Райфайзен бяха доста различни, и се раздаваха изборочно от конферансието и една друга дама в зависимост от физиономията ( явно с преференции към познатите ). Така едни получиха  новия парфюм на Унгаро, а на други беше дадено нещо осезаемо по-ефтино. На мен като един наблюдател това не ми изглеждаше никак справедливо. Организацията в останалото беше на нормално ниво., нямаше толкова разтакаване като миналата година...Торбичките се раздаваха срещу попълнена анкетна карта.

Това за личностите с по 2 или дори 4 торбички постано от bebsun направо ме разби ...

# 322
Така, аз стигнах подчти навреме, добре че тия маршрутки карат като на рали...
Орлинчо си го харесвам и май на него се кефих най много...
В сравнение с предишната, тази за мен е с един минус надолу...
Честито на Дими за платината, която е достигнала ( тя си знае коя е ).
Стики, поизчисти си малко кутията, че немога да ти пиша ЛС

# 323
  • Варна
Здравейте момичета.
При нас във Варна пък не пя никой ( завиждаме ви - да не говорим че в такъв мъж като Орлин Горанов е достатъчно само да си плакнеш погледа, хич не н необходимо да ти пее ... ) Иначе всичко мина нормално. Направи ми лошо впечатление че подаръците от томболата която се теглеше с попълнените искания за кредитна карта на Райфайзен бяха доста различни, и се раздаваха изборочно от конферансието и една друга дама в зависимост от физиономията ( явно с преференции към познатите ). Така едни получиха  новия парфюм на Унгаро, а на други беше дадено нещо осезаемо по-ефтино. На мен като един наблюдател това не ми изглеждаше никак справедливо. Организацията в останалото беше на нормално ниво., нямаше толкова разтакаване като миналата година...Торбичките се раздаваха срещу попълнена анкетна карта.
Действително всичко мина стегнато и делово. Е ..., може би ни липсваше забавната част-аз като прочетох във форума за уч. на Орлин Горанов във София, се надявах, че и във Варна ще гостува някой изпълнител. Това за раздаването на подаръци от томболата на Райфайзен-и аз останах с такова впечатление. Но пък ни бяха много обстойно обяснени условията за притежатели на кредитната карта-госпожата от банката беше много пекана  Peace. Подаръкът на излизане беше молив от серията Колор тренд и каталог за к.15. Новина  за мен специално беше, че от 2009 г. ще можем да се разплащаме оn-line, но само чрез Райфайзен.                       Връчиха ни и ваучерите от Техномаркет:)

Последна редакция: чт, 18 сеп 2008, 23:32 от фенка на МЕЧО ПУХ

# 324
разглеждах К15 и видях че  вътре новата серия на PS  с мароканска роза струва 6.90лв а в панорамата цените са 7.50 и 7.20 не е ли малко странно защото би трябвало цените в панорамата да са по ниски от тези в каталога защото все пак са демо продукти  Crossing Arms Thinking да не би да са объркали нещо  newsm78

# 325
  • Варна
разглеждах К15 и видях че  вътре новата серия на PS  с мароканска роза струва 6.90лв а в панорамата цените са 7.50 и 7.20 не е ли малко странно защото би трябвало цените в панорамата да са по ниски от тези в каталога защото все пак са демо продукти  Crossing Arms Thinking да не би да са объркали нещо  newsm78

Странно е наистина, целта нали е да ни стимулират да си купуваме демо продуктите, а то... каква разлика само Sad

# 326

Цитат
                   Връчиха ни и ваучерите от Техномаркет:)

Чак сега ooooh!

И аз се шокирах точно от тази цена...
а иначе си набелязах новата чанта... пак ще се обсъжда, като и дойде времето Sunglasses

# 327
  • София
Минавам набързо и аз да се похваля, че успах да отида на конференцията. Хареса ми, доволна съм Laughing. По-горе вече са изказали мнения, как е протекла и напълно ги подкрепям. Peace Само не разбрах, освен букетите, какво подариха на платините? newsm78

# 328
Благодаря за каталога!   bouquet  bouquet  bouquet

Не знам моят кашон в какво състояние ще пристигне, като е само 1, а вътре трябва да има 5 парфюма, 3 комплекта от мъжките парфюми, и още куп неща. Направо от сега се подготвям. Crossing Arms

# 329
  • София
Само не разбрах, освен букетите, какво подариха на платините? newsm78

Нещо като плакет с името.

Общи условия

Активация на акаунт