AVON само за представители - КАМПАНИЯ 13 -Тема 34

• 37 136
  • 715
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря ти много stella_16  bouquet

# 301
Да знаете нещо за томболата за ваучерите. Аз се открих в списъка на спечелилите Simple Smile

Честито!    bouquet

bradata
изпуснала съм тази твоя поръчка. Поръчала си на английска представителка ли? Честито за покупките!

Аз засега изчаквам офертата с душ-гел и лосион за Ю. Вярно, че е малко повече пари, но пък ще си имам всичко.
Освен ако не реша същото и за момичето на Бонд, че много ще ми станат вече.  Sunglasses

# 302
  • Бургас
Тя, че е представителка, представителка е май, но аз видях нейната оферта в ибейската тема и оттам се зарибих и направих поръчка. Стана по-бързо дори от експресната ми поръчка тук  Joy И между другото, вече съм 100% сигурна и смело мога да твърдя, че парфюмът всъщност е доста по-траен от мострата (егаси логиката... #Crazy) Така че за 37лв се обзаведох с готин парфюм, чантичка, душ-гел, лосион за тяло, гланц за устни и лак за нокти-па нека ми го предлагат тук на космически цени   Crossing Arms

# 303
37, и с доставката  Rolling Eyes

# 304
Мацки, взех си кашончето, вси4ко ми е налично, нищо разлято Simple Smile
Гривната Zoe e много хубава, мое мнение де, няма дефекти никакви Simple Smile Мисля, че клиентките ще останат очаровани Simple Smile
На мацките, които ще ходят дове4ера на срещата, приятно изкарване!

# 305
  • Бургас
37лв за ВСИЧКО (барабар и с доставката) Mr. Green

# 306
здравейте, някой може ли да снима новия каталог 15.мерси   bouquet

# 307
  • гр. Пловдив
Момичета, гледам още каталог 13/2008 и ми се иска да си поръчам от там тъмно червено червило. Спряла съм се на серията "Закачлива целувка" и по точно цвета Raisin Wine /стр. 90/. Дали цвета е такъв, какъвто искам в действителност?  newsm78 Ако не, бихте ли ми препоръчали друго дори да е от друга серия?  Hug

# 308
  • София
Момичета, гледам още каталог 13/2008 и ми се иска да си поръчам от там тъмно червено червило. Спряла съм се на серията "Закачлива целувка" и по точно цвета Raisin Wine /стр. 90/. Дали цвета е такъв, какъвто искам в действителност?  newsm78 Ако не, бихте ли ми препоръчали друго дори да е от друга серия?  Hug

като сравня цвета от каталога с този от цветовата карта съвпадат. А цветовата карта показвала 80% вярно с действителността. Веднъж си поръчах Ametist , защото беше излязъл като Pink Sunrise нещо и като видях такова цикламено директно го изхвърлих. Сега като гледам си отговаря и този цвят в каталога.

# 309
  • София
Eee, искам и аз такъв комплект Унгарооо.  Cry
Някой от София, ако ще си поръчва, моля, да ме включи и мен.  Praynig Praynig Praynig
Не знам дали тогава доставката ще е същата цена или ще я делим на 2.  Thinking

# 310
  • София
Хайде заповядайте:
К15/2008+Нетна

# 311
  • София
Момичета, гледам още каталог 13/2008 и ми се иска да си поръчам от там тъмно червено червило. Спряла съм се на серията "Закачлива целувка" и по точно цвета Raisin Wine
/стр. 90/. Дали цвета е такъв, какъвто искам в действителност?  newsm78 Ако не, бихте ли ми препоръчали друго дори да е от друга серия?  Hug

Всъщност Raisin Wine не много тъмно червено,с леко оранжев отенък е .От същата серив Вино Диско е по-тъмно червено

# 312
# 313
  • София
Мога да се похваля, че и трите гривни ZOE са перфектно качество. Часовникът Julia, също е много приятен, както и бижутата Connie.
Снимала съм ги и ако желаете по-късно мога да кача снимки. Имам снимка и на портмонето Beatrice, но знам, че вече повечето сте го виждали на живо. Новият фон дьо тен ideal shade, също ми направи много приятно първо впечатление, но утре ще мога да дам по-конкретно мнение. (ако има желаещи, разбира се) Peace
Общо взето съм доволна от поръчката, като изключа това че кашона беше малко скъсан, не особено измачкан и един йогурт леко се беше излял, добре че е по-гъста консистенция...

п.с. Все още не знам дали ще мога да отида на конференцията Thinking

# 314
  • гр. Пловдив
Момичета, гледам още каталог 13/2008 и ми се иска да си поръчам от там тъмно червено червило. Спряла съм се на серията "Закачлива целувка" и по точно цвета Raisin Wine
/стр. 90/. Дали цвета е такъв, какъвто искам в действителност?  newsm78 Ако не, бихте ли ми препоръчали друго дори да е от друга серия?  Hug

Всъщност Raisin Wine не много тъмно червено,с леко оранжев отенък е .От същата серив Вино Диско е по-тъмно червено
Благодаря ти galastra!
Сега гледам в нетната 13/2008 на 2 стр., че има едно доста тъмно червено червило, но дали си отговаря? Става въпрос за Ultra Color Rich цвят Songria.

Общи условия

Активация на акаунт