ЮНСКАТА дружина, отново на градина

• 24 455
  • 265
  •   1
Отговори
# 105
Дианче,много хубаво си направила WinkДа напомня за снимки на малката шаферка Grinning
Стасииии,оздравявай! HugНе му се давай на  грипа Wink
GALADRIEL ,дано бързо да отмине тоя период ! PraynigА иначе ние такива градински сополи не сме имали.Има си хрема само когато е болна,за щастие.

Лили,пиши де! Wink
А затова как водят децата наляво-надясно,Краси направо ти завиждам.Аз ви казах за нашата детска,изобщо не им се занимава с децата-гледат да им мине работното време и край.
Не мога да се оплача,доволна съм. Peace
Завърнахме се и ние от Варна ,видяхме си зетя...  LaughingКакто се очертава,другата седмица явно пак ще ходим за няколко дни,мъжо има малко работа там . Laughing
Ще си наемем квартирата от лятото,тя е до Морската градина ,за да можем да се разхождаме с щерките.
Лека вечер,мами и дечица! Hug

# 106
Сладурки привет!!!
Ето ме, пиша!

Ние още нямаме нет у дома...затова пиша само от работа, когато имам време...

Момичета, вече се търкалям, като легна и не мога да стана.
Матрака ни е на земята, още не сме си купили спалня и е голям купон. Вчера се нанесохме в спалнята(като помещение), друго си е. Сега вече го няма Калоян да ни похърква сладко и да ни се кара, че  му вдигаме шум  hahaha

Размествах цветя вчера(с кой акъл Embarassed), имам едни гигантски саксии и се сецнах, а мъжа ми ме направи на салата като разбра какви съм ги вършила и с право.

В градината ни събират по 70 лв. за учебници, канцеларски материали, флумастри, моливи и играчки нови.
Ужас!!!
Калоян продължава да е като ваденка лепнат за мен. ooooh!
Иначе аз съм добре, вече ми тежи тумбака, но не мога нищо да направя по въпроса...

# 107

Е,кога друг път ще ти се падне да се търкаляш Wink Laughing
За кога си определена да раждаш? Hug
За местенето,мъжът ти е прав NaughtyНе че аз не местих телевизора като бях бременна,но не е хубаво . Wink
Сега ако не ме домързи,ще ви кача малко хубави слънчеви снимки от вчерашната ни разходка на Златните пясъци Laughing

# 108

Е,кога друг път ще ти се падне да се търкаляш Wink Laughing
За кога си определена да раждаш? Hug

Na 11.01 mi e termina, no weroiatno ste e v kraia na dekemvri

# 109
Копривкеееее,може да си имаме едно Коледно или Новогодишно бебе Wink Laughing
Заповядайте http://www.snimka.bg/album.php?album_id=296304

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 10:16 от Hot iceberg

# 110
Kраси, чудна разходка  Hug
Лилеее, ще ти дам аз на теб едни китки Stop, Умната ей Hug И не се настройвай за по-ранно раждане, че аз така се бяхнастроила, след доста време ровене с Но-шпа за задържане и накрая преносих Crazy
Сватбата мина добре, малката "булка" неможах да я снимам, че се разчекнах направо, но всички други са я снимали (аз имам 3, но са се размазали Sad )
Снимки утре Wink

# 111
  • София
Привет, момичета!

Лили - така е, за съжаление.....И аз пухтя като парен локомотив, търкалям се.....Отврат, но вече маааалко ни остана, дръж се!  Peace

Дианче - ще чакаме снимки.

Hot iceberg - много сладурски снимки!

Боби от утре вече ще е в държавната градина - свършиха ремонта. Не знам кога ще имаме родителска среща, но със сигурност ще ни изръсят пак с парички. Миналата година бяха само 40 лв, но явно като порастват и нуждите им стават повече....

Целувки на всички и весел слънчев ден!  Hug

# 112
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=296615
ето снимки Simple Smile
Вики тая сутрин ми скъса нервите, то беше един хленч, едно чудо ooooh!

# 113
  • София
ето снимки Simple Smile

Еее,Диан4е 4ак на мен ми се дожени пак Laughing,много е красиво вси4ко,а и ти ще засен4иш булката,бе CrazyТова до теб мъжа ти ли е,защото ми се струва,4е Дейвид прили4а на него Blush?

За нервите..не ми говори,от днес Марио е отново на детска,да видим до кога.И първо тук ми се размрънка,4е са му дълги дънките,после в детската ми ревна,4е са му широки гуменките #CrazyУтре имаме родителска среща,аз такъв мерак за тази родителска,а свекърва ми май ще е на работа и няма на кой да оставя малкия #Cussing out,но ще видим,може и с него да си отида.

Лили,Стаси,малко остана Grinning Напълно ви разбирам какво ви е-все едно и при мен беше в4ера...

# 114
Мерси Руми, да мъжа ми е, и не само Дейвид прилича на него, но и Вики и то ощр повече #Cussing out
Абе тия деца не са от мен Mr. Green

# 115
ето снимки Simple Smile

Еее,Диан4е 4ак на мен ми се дожени пак Laughing,много е красиво вси4ко,а и ти ще засен4иш булката,бе Crazy

Да бе .И на мен така. LaughingАма моя мъж каза,разведем ли се веднъж ,втори път нямал да се подлъже  да се ожени за мен Joy Joy
А пък Дианче,не знам ,ама ти си наистина по-хубава от булката Heart Eyes
Мъж ти до сега не го бях виждала. Wink

# 116
  • София
Привети и от нас,

здрави сме засега /да чукам на дърво/, Жожи ходи ан градина, Деничка расте, хубавее и ни прави диви и щастливи  Laughing...

Лили, да се пазиш - какви са тези геройства по никое време?!?

Дианче, много сте хуваби и всичко е прекрасно.

Руми, и на мен ми се дожени отново, ама на мен отдавна ми се жени отново и само се чудя как да го организирам.
Ние като се женихме направихме всичко наведнъж - и граждански и църковен брак и сега няма вече какво да правим.... Затова правим кръщенета като сватби, за да компенсираме някак желанието ни за купон.

Краси, каква ти беше паролата за снимките, че все я забравям и не мога да ги разгледам  Embarassed.

По темата - Жожко доста бързо свикна с Деница и сме нямали някакви драми, затова не мога много да помогна, но стискам палци да се справите с проблема.

Поздрави

# 117

Краси, каква ти беше паролата за снимките, че все я забравям и не мога да ги разгледам  Embarassed.

LaughingАз тоя път я смених малко-090276 Wink

# 118
  • София
Ние пък с моя имаме само граждански брак и сме решили,4е и църковен ще правим,даже ще сменям кумовете,но само се каним,а дата не сме определили Laughing Mr. Green

В4ера бях на родителска,общо взето нищо интересно,но като стана въпрос за болни деца да не се водят в детската(да не говорим за болни,барабар със лекарствата),това беше изказване на директорката..а аз се обадих и казах,4е твърдо го подкрепям,защото моето дете е по-кекаво и 2-3 дни са му достатъ4ни ако има болно ние веднага сме следващите.А като се изказах,директорката и у4ителките ме подкрепиха,още пове4е 4е ние живеем то4но до детската и всеки ден се виждаме т.е. познаваме се добре) а вси4ки родителки-майки мъл4ат като пукели.Само 4аках някоя да се изкаже не както трябва и да стана,но те дори не реагираха.Невярвам да има подобрение,но следващият път като видя някое болно там ще се разправям с майка му,4есно ви казвам.Направо до гуша ми е дошло.
Ей го моя в сряда го пуснах пак на детска,а през нощта ми вдигна температура 38,2,казах му 4е няма да ходи на детска,а той се разплака,4е иска да ходи,за да си играе с децата.В крайна сметка го заведох,защото яко му е писнало да си кисне у дома,а и друго освен температурата през нощта нямаше.Въпреки това предупредих у4ителката ако види,4е му има нещо само да ми свирне през оградата да си го прибера.

# 119
Руми,ти си лесна щом една ограда ви дели от градината Laughing
Ние доста време издържахме здрави и все съм на тръни кога ли ще се разболее.
Стисках палци да издържи здрава и тая седмица,че иначе Варната отпадаше и успяхме де. Laughing
Хайде отивам да си я прибирам от детската,че да събираме багажа после. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт