грешил ли е д-р Марков?

• 35 619
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
  • Видин
 Tired Face

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 00:04 от amanita

# 196
  • София
много мислих, какво да напиша в темата ... че не е честно е да се случват такива неща, дори не само на добрите хора, на никого;  че болката е огромна; че се моля непрестанно за теб и бебенцето; че ми се иска всичко да е само един ужасен кошмар ... искам да те прегърна и да те помоля да си много, много силна, каквато знам че си!!! Hug Hug Hug

# 197
Кураж, мила Прити! newsm17

# 198
Мила Прити, моля се днес за теб и бебето от цялото си сърце. Дано всичко се окаже една ужасна грешка и бебето да се роди живо и здраво!!!  Бъди силна и не се предавай, думите ми се губят ...., мъката ти е огромна, прегръщам те

# 199
  • Пловдив
Мила Прити чакаме добри новини  Praynig

# 200
  • София
Не я "притискайте", когато е готова да каже (напише) какви са резултатите, ще го направи.

Стискам палци Praynig.

# 201
Не я "притискайте", когато е готова да каже (напише) какви са резултатите, ще го направи.

Стискам палци Praynig.

Така е  Peace

# 202
И аз следя темата, но гледам на нещата от различен ъгъл.
Не пожелавам нито на авторката, нито на когото и да било подобно развитие на бременността и естествено се моля всичко да е просто лош кошмар, но.... мами, замислете се, без тези прегледи и напредналата медицина какъв ще бъде живота на едно такова детенце и на родителите..., ако се роди живо , както каза авторката. Ако сте влизали в Родители преживели загуба, ще ме разберете за какво говоря... историите на момичетата от този форум са покъртителни и  ще ви накарат да ги мислите с дни... страшно е, това, което се случва и колко много болести има....
Това искам да кажа и на Прити: Мила, пожелавам ти всичко да е наред, но ако все пак се наложи най - страшното, знай, че така е 100 пъти по - добре за милото ти детенце и за семейството ти. Така е било писано и по - добре бъди благодарна, че си отишла и разбрала за проблема сравнително навреме.  Hug

# 203
  • от Луната
И аз следя темата, но гледам на нещата от различен ъгъл.
Не пожелавам нито на авторката, нито на когото и да било подобно развитие на бременността и естествено се моля всичко да е просто лош кошмар, но.... мами, замислете се, без тези прегледи и напредналата медицина какъв ще бъде живота на едно такова детенце и на родителите..., ако се роди живо , както каза авторката. Ако сте влизали в Родители преживели загуба, ще ме разберете за какво говоря... историите на момичетата от този форум са покъртителни и  ще ви накарат да ги мислите с дни... страшно е, това, което се случва и колко много болести има....
Това искам да кажа и на Прити: Мила, пожелавам ти всичко да е наред, но ако все пак се наложи най - страшното, знай, че така е 100 пъти по - добре за милото ти детенце и за семейството ти. Така е било писано и по - добре бъди благодарна, че си отишла и разбрала за проблема сравнително навреме.  Hug
Съгласна съм. Предполагам, че ако аномалията е съвместима с живота ще искаш да си го родиш, но е голяма трагедия за близките, а и за самото дете родено с аномалия. На мен също ми се наложи да направя аборт заради пити хормонални таблетки без да знам, че съм забременяла и въреки, че накои ме съветваха да родя шанса да му има нещо на бебето беше много голям и с мъжа ми решихме, че е по - добре да го махна, отколкото да се мъчи цял живот, а и ние покрай него  Cry

# 204
# 205
  • Все на втория етаж
При мен не сгреши.
Съжалявам за резултата Sad Силни прегръдки и много кураж.

# 206
Моля ви,
Прити няма нужда от остроумни заключения! Confused Стига и онова, което изживява, не и трябва някой, който да и казва кое e най-добре, още повече да е благодарна на съдбата! Confused
Тази тема е за съпричастността ни към болката на една майка! Нека просто помълчим и се помолим заедно! Praynig

Прити,
моля се Господ да даде сили на семейството ти и да ви подкрепя в това изпитание! Praynig

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 23:40 от _Hope_

# 207
Знам, че сте ме мислили, но чак сега намирам сили да ви пиша . . . новините при мен не са добри!
Утре ще прекъсна бременността!
Сърдечно ви благодаря за подкрепата, за положителната енергия, която получих от всички вас с постовете, смс-ите, обажданията и личните съобщения!
Благодарна съм, че ви има! Hug Hug Hug
Незная какво да напиша - просто ще се моля това да не се случва на никой - никой не заслужава такова страдание!

П.С.: До момичета от Февруарската тема - прочетох всичко, което сте написали в новата тема, благодаря ви и ви прегръщам всички! Нарочно не писах там, защото знам колко зле действат подобни новини! Моля утре да ме махнете от списъка! Желая ви лека бременност и най-важното: живи и здрави бебчета след няколко месеца!

Имам молба към тези преживели аборт на такъв етап от бременността: ако е удобно пишете ми ЛС, за това какво представлява манипулацията, има ли болка, колко горе-долу е престоя в болницата и т.н. Предварително благодаря и се извинявам за това, което ще ви припомня задавайки тези въпроси, но съм много уплашена!

# 208
  • София
Pretty, съжалявам  Weary! Така силно се молих, но... Прегръщам те!!!

# 209
  • Стара Загора
Прити Cry Cry Cry Cry много,много съжалявам Cry

Общи условия

Активация на акаунт