грешил ли е д-р Марков?

• 35 118
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
боже защо живота е толкова несправедлив  Cry.Прити намери сили и продължи напред.Ужасно съжалявам и не вярвам какви неща се случват на семейства, които толкова са чакали и искали бебче.Вярвам, че следващ път ще има  Hug Hug Hug

# 91
Притенце, не знам какво да ти напиша, за да те утеша поне мъничко, не знам...толкова ми е мъчно...само мога да ти пожелая достатъчно сили, за да преминеш през този ад...вярвай, че е за добро (колко ужасно звучи) и че няма друг начин. Всички тези изпитания, през които преминаваме, трябва да се случват с причина...
Искрено се надявам някой ден, когато си готова, да те видим отново сред нас.
С теб сме, знаеш го.

# 92
Стана ми много мъчно Cry
Не знам какво да напиша,съжалявам много Прити.Бъди силна и вярвай,че ще има следващ път и всичко ще е наред. Praynig

# 93
  • София
Господи, Прити, не мога да повярвам, не искам да повярвам, това не може да е истина.....  Cry Cry Cry

След всичко през което премина..... Толкова желано и толкова дълго чакано бебче..... Адски е несправедливо!!!!!  Cry

Просто не мога да разбера ЗАЩО така става??? ЗАЩО, Господи??? Съжалявам, ако звуча зле, но защо някои полу-човешки същества с мозъчен набор от най-много 20 думи и наричащи себе си човеци, защото сме от биологично един и същ вид, нямат проблеми, а на такива хубави хора се случват такива гадости???

Много ми е мъчно! Повече от ужасно много ми е мъчно! Сърцето ми се къса от мъка за вас!  Sad Sad Cry

# 94
  • София
 Cry Cry Cry Cry Cry
Мила Прити- само дано имаш достатъчно сили да издържиш преминаването през този ад!!!!!
Мислено ще съм с теб!!!!!!!!!!!!!!!!

# 95
  • София
Мила Прити, нямам думи за това, което се случва с теб, само сълзите ми се стичат.  Cry Моля се, дано лекарите да грешат и да стане ЧУДО!!!  Praynig Моля те, недей да казваш, че няма да има да има друг път. Кураж и вярвай, че ще има светлина в тунела!!!  Hug

# 96
Прити,  Cry Cry Cry

# 97
Много,много съжалявам и много,много се надявах.

# 98
  • Пловдив
Прити съжалявам миличка CryБъди много силна в този момент Hug Hug

# 99
Pretty,вярно е,че само мога да предполагам как се чустваш,но мога поне да ти пожелая кураж и самообладание да преминеш през всичко това.А следващ път ще има-ти си млада.Аз родих синът си 2 седмици преди да навърша 30 години.И ето ме пак на фронта...след поредица от перипетии..Знам,че сега съжаляваш за пропилените надежди и се чустваш може би излъгана по някакъв начин(аз така се чуствах след спонтанния ми аборт..).Така или иначе животът трябва да продължи за да ти се случи и това,което искаш Hug

# 100
Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят Боже... newsm45

# 101
Мила Прити,
не знам какво да ти кажа. Дори не мога да напише нещо нормално, защото постоянно плача. Не мога да разбера защо се случва така и колко още мъка трябва да понесем. Много, много, съжалявам и се моля да имаш сили да се справиш и да получиш нужната ти подкрепа. Това е най-ужасното нещо, което може да се случи на една жена, понякога се питам има ли изобщо господ и ако има защо наказва тези, които най-малко са го заслужили. Този скапан живот не ни дава и дъх да си поемем. Ти толкова се радваше, всичко се беше подредило и изведнъж всичко пропада. И при мен беше така, трябваше ми много време да го преживея и сега съм по-добре, но никога няма да забравя. Пожелавам ти много сила и кураж. Бори се!
 Hug

# 102
  • София
Ужасно много съжалявам за това, което ти се случва Cry

все пак дали д-р Мазнейкова няма да види светлина в тунела? ако кистичката в понеделник е почнала да се свива може би има надежда!

# 103
  • Варна
Господи, Прити, не мога да повярвам, не искам да повярвам, това не може да е истина.....  Cry Cry Cry

След всичко през което премина..... Толкова желано и толкова дълго чакано бебче..... Адски е несправедливо!!!!!  Cry

Просто не мога да разбера ЗАЩО така става??? ЗАЩО, Господи??? Съжалявам, ако звуча зле, но защо някои полу-човешки същества с мозъчен набор от най-много 20 думи и наричащи себе си човеци, защото сме от биологично един и същ вид, нямат проблеми, а на такива хубави хора се случват такива гадости???

Много ми е мъчно! Повече от ужасно много ми е мъчно! Сърцето ми се къса от мъка за вас!  Sad Sad Cry
Нямам какво друго да кажа. Cry Cry Cry

# 104
  • област Софийска
Думите са безсилни в случая... Нямам какво да кажа, освен едно голямо СЪЖАЛЯВАМ...мила Прити...не мога да повярвам, че това се случва... Cry Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт