грешил ли е д-р Марков?

• 35 117
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
  • Стара Загора
Прити  Cry
Много съжалявам....защо трябва да има толкова мъка на този свят  Cry Cry Cry

# 106
 Cry много съжалявам, наистина.
И все пак, дано в понеделник чуеш нещо по-различно  Praynig

# 107
Миличка Прити,
сега прочетох и направо незнам какво да ти кажа!
Съжалявам мила, много съжалявам! Cry

Никой не заслужава това, никой, а човек като теб пък съвсем не го заслужава!
Ох, дано след толкова мъка и болка, се появи и някаква радостна вест - с цялото си сърце ти желая това да е някаква нелепа грешка или пък нещата просто да отшумят!
Господи, моля те Praynig нека това момиче не страда повече - нека стане чудо! Praynig
Гушвам те!

# 108
Прити........надеждата умира последна......чакаме понеделника.......

Hug Hug

Praynig Praynig

# 109
Миличка,
колкото и да те боли сега, би те боляло много, много, много повече, ако болно бебе се роди.
Бъди умна, бъди силна, всички майки се опитваме да бъдем такива!
Ако лекарите са категорични, ако мненията им съвпадат, продължавай напред. Мисли в бъдеще време. Ще си щастлива в бъдеще време! Не знам историята ти. Но така или иначе, никой не знае бъдещата ти история.  Simple Smile Тази усмивка е уместна, и ти се усмихвай, трябва ти положителна енергия, не съжаление. Познавам жени, минали през ада, в момента имат по 2 деца.  Simple Smile
Аз съм оптимист!   bouquet

# 110
Мила, Прити, нямам думи просто  Cry  Hug
 Praynig Praynig Praynig

# 111
  • София
Страшно, страшно, страшно съжалявам. Сигурно няма думи, които да те успокоят... Прегръщам те.

angel?, ти по-неуместен коментар не можа ли да направиш?

# 112
Мила Прити,
каквото и да ти кажем сега едва ли може да те утеши, ако има някакъв шанс в понеделник да стане чудо, то аз ще се моля да стане, но недей въобще да си помисляш, че няма да има следващ път. Бъди силна и вярвай, че отново ще изгрее слънце, прегръщам те  Hug

# 113
Не те познавам, но искахда ти кажа - много съжалявам, и кураж.

# 114
Прити, нямам думи .... излишни са  Cry
Съжалявам, миличка!

# 115
  • Варна
Да кажа съжалявам е безкрайно малко........Дано намериш сили да се справиш с това жестоко изпитание  Hug

# 116
# 117
Миличка,
колкото и да те боли сега, би те боляло много, много, много повече, ако болно бебе се роди.
Бъди умна, бъди силна, всички майки се опитваме да бъдем такива!
Ако лекарите са категорични, ако мненията им съвпадат, продължавай напред. Мисли в бъдеще време. Ще си щастлива в бъдеще време! Не знам историята ти. Но така или иначе, никой не знае бъдещата ти история.  Simple Smile Тази усмивка е уместна, и ти се усмихвай, трябва ти положителна енергия, не съжаление. Познавам жени, минали през ада, в момента имат по 2 деца.  Simple Smile
Аз съм оптимист!   bouquet

Мило мое Мими, заставам зад този коментар, колкото и различен да е...не, не ти трябват чужди сълзи и съжаление, съчувствие, кураж, оптимизъм....приятели, които да върнат прекрасната ти усмивка, безкрайната любов на съпруга ти, силен дух...това ти е нужно сега!

Твоето чудо те чака, там някъде, нали знаеш...

Макар че, сега...чакаме понеделника.... Силно те прегръщам Hug Hug Hug

# 118
  • Earth
Не знам какво да кажа освен съжалявам Weary

# 119
  • Стара Загора/Сливен
Съжалявам много, прегръщам те ! smile3518

Общи условия

Активация на акаунт