грешил ли е д-р Марков?

• 35 113
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
Съжалявам. Кураж и бъди силна.
Миличка,
колкото и да те боли сега, би те боляло много, много, много повече, ако болно бебе се роди.
Бъди умна, бъди силна, всички майки се опитваме да бъдем такива!
Ако лекарите са категорични, ако мненията им съвпадат, продължавай напред. Мисли в бъдеще време. Ще си щастлива в бъдеще време! Не знам историята ти. Но така или иначе, никой не знае бъдещата ти история.  Simple Smile Тази усмивка е уместна, и ти се усмихвай, трябва ти положителна енергия, не съжаление. Познавам жени, минали през ада, в момента имат по 2 деца.  Simple Smile
Аз съм оптимист!   bouquet

Мило мое Мими, заставам зад този коментар, колкото и различен да е...не, не ти трябват чужди сълзи и съжаление, съчувствие, кураж, оптимизъм....приятели, които да върнат прекрасната ти усмивка, безкрайната любов на съпруга ти, силен дух...това ти е нужно сега!

Твоето чудо те чака, там някъде, нали знаеш...

Макар че, сега...чакаме понеделника.... Силно те прегръщам Hug Hug Hug
  202uu

# 121
Е не е истина просто Cry Cry CryНаправо настръхнах Cry Cry CryКак може толкова да е гаден света и да има толкова болка за хората ConfusedСъжалявам наистина за случилото се и ще се моля да не е последното и окончателно решение Praynig
Мими с теб съм прегръщам те и целувам много Hug

# 122
  • На тиха улица
Утехата с думи едва ли ще бъде достатъчна.И да бъдеш силна сигурно ти е омръзнало...

Съжалявам       Sad Sad

# 123
Ох, Притенце, иска ми се да кажа нещо смислено, защото знам колко чакано и желано е това бебенце, но не мога  smile3518. Едно голямо гуш от мен  Hug  Hug

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 23:17 от Juturna

# 124
Дано следващия път успеем (всъщност дано има следващ път)
Прегръщам те и ти го пожелавам от все сърце миличка!

# 125
Съжалявам много...
Плача заедно с теб - толкова е нечестно... Cry

# 126
  • тъгата в мен
Прити,слънчице....Моля се за светлинка в понеделник Praynig
Гушкам те много(макар да знам,че не е достатъчно) и не намирам думи..
Кураж!!!!!

# 127
Едва ли личното ми лутане и неразбиране на това, защо се случват тия гадости ще ти помогнат или вдигнат на крака, само искам да ти кажа, че съм с теб в болката ти !!!
Знам, че успокоителните думи не помагат особено в този случай, само ще ти кажа да не спираш да вярваш, че след всяка буря рано или късно изгрява слънце !!!  Hug

# 128
  • София
Прити Sad Hug

# 129
Мила Pretty съжалявам - ах толкова много съжалявам  Cry Cry Cry Няма думи на света които да те успокоят в момента просто не е честно това  Cry Cry Cry
Пожелавам ти да имаш много много сили и кураж, за да преминеш през това изпитание и да имаш също толкова сили да опиташ пак  :hug Praynig Praynig Praynig Просто не искам да повярвам- на добрите и хубави хора трябва да им се случват и хубави неща  Praynig Hug Hug Hug Hug

# 130
 Shocked Мамка му! Close

Прети, давам ти всичката си положителна енергия
в този груден за теб и съпругът ти момент...
(гушкащо емотиконче)

# 131
боже от 15 минути се опитвам да ти напиша нещо,но каквото и да ти кажа е излишно.пожелавам на теб и близките ти кураж и сила за да преодолеете това.много ми е мъчно мила.съжалявам безкрайно.

# 132
  • Стара Загора
Мила Прити Hug
Кураж....бъди силна....

# 133
  • БУРГАС
 newsm45 newsm45 newsm45

Миме, безкрайно много съжалявам за това, през което трябва да преминете! Не може да е истина!
Гушкам те и плача с теб...

# 134
Ужасно много съжалявам за това,което ти се случва.Бъди много силна и не се отказвай! Hug

Общи условия

Активация на акаунт