грешил ли е д-р Марков?

• 35 118
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Дано е някаква грешка и бебчо да е здравичък  Praynig

# 76
За съжаление не е грешка!
Потвърдиха го днес 3-ма лекари, на които искам да благодаря, че въпреки записването за месец-два напред ме приеха почти веднага след като разбраха за случая!
Кистата в мозъчето на бебо е прекалено голяма и няма никакъв шанс да се роди здраво дете, пък и шансовете не са големи за въобще живо родено  дете!
Успях да се снабдя с час и при Мазнейкова за понеделник - от всички само до нея не се доредих днес, но всички са категорични: "Положението е много лошо! Прекъсване на бременността!"
Благодаря на всички, които се включиха по темата!
Дано следващия път успеем (всъщност дано има следващ път)

# 77
Pretty съжалявам миличка,

не знам какво си решила, но ако имаш сили изчакай до Понеделник и иди при Мазнейкова.
Бъди силна и не се отчайвай. Моля се за вас  Hug

# 78
Мила Прити, знам че всички думи са излишни, знам каква радост беше за теб, когато разбра че си бременна, помня че беше подарък за сватбата ви, толкова ми е мъчно че изобщо се случват такива неща  Cry Cry Cry Целувам те, прегръщам те и все още се надявам че би имало шанс!!! ще се моля някой ден да си имате своето детенце!!! Praynig Praynig Praynig

# 79
pretty, съжалявам мила! Много прегръдки от мен!  Hug  Hug   Hug

# 80
  • Видин
Прити, разбира се че ще има следващ път!Много много те прегръщам! Hug Hug Hug

# 81
Защо, защо, не мога да спра да си задавам този въпрос? Sad Sad
Думите са безсилни, ще се моля от цялата си душа всичко да е наред с бебчо Praynig Praynig Praynig Praynig

# 82
  • София
Прити, съжалявам  Cry
вярвам че ще има следващ път и всичко ще е наред  Hug

# 83
Прити,ужасно съжалявам...думите са безсилни в случая.Бъди силна!

# 84
Прити, съжалявам че преминаваш през всичко това  Hug Hug Hug И разбира се, че ще има следващ път

# 85
Прити ужасно съжалявам  Cry Cry

# 86
Прити, миличка много съжалявам. Аз все пак немога да спра да се надявам, че ще се намери накакъв изход  Praynig  Praynig  Praynig

# 87
  • София
Прити, много съжалявам.  Hug Hug Hug

# 88
  • София
Единственото, което ми идва на ум е, че е крайно несправедливо... Защо се случват такива неща? А колко чакано е това детенце! Прегръщам те, мила Прити! Толкова съжалявам... Бъди силна и не спирай да вярваш, дано Мазнейкова открие сламчица, за която да се хванете с бебчо, дано има шанс!  Praynig Praynig Praynig
... и недей да казваш, че няма да има следващ път. Ще има и ще завърши красиво.

# 89
Прити немога да намеря думи които да напиша.Съжелявам от цялото си сърце!В този момент света за теб е черен и си мислиш,че е лесно да ти пишем нашите постове,но само ти знаеш какво ти е и наистина до известна степен си права,но честно да ти кажа сълзи се стичат от очите ми и се поставям до колкото мога на твоето място.Не е лесно.Но имам една молба недей да казваш"Ако има друг път",просто трябва да има и тогава вече силно вярвам,че ще се радваш на живо и здраво бебче!
Прегръщам те и те целувам,Мария! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт