Нека се помолим за моите две принцеси!!! Дай им Боже сила!

• 140 511
  • 3 678
  •   1
Отговори
# 3 465
# 3 466
Praynig Praynig Praynig
Моля Те Господи запази това борбено бебе, прати му ангел хранител да я пази, да й дава сили и кураж.
Praynig Praynig Praynig

# 3 467
# 3 468
  • София
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 3 469
# 3 470
От цялото си сърце се моля!!!
Господи, дай шанс на Алекс, тя доказа волята си за живот и борбения си характер. Възнагради огромното желание, воля и всеотдайност на нейните родители!

# 3 471
Сили и кураж, мила Алекс! Praynig

# 3 472
 Hug Hug Hug Прегръщаме те силно Алекс kiss

# 3 473
# 3 474
  • София
За малката Алекс  Praynig Praynig Praynig

# 3 475
Моля се за малкото борбено момиченце всеки ден!

Момичета, чували ли сте за силата на общата молитва? На наши близки детето им беше в кома и лекарите казваха, че нищо не може да се направи и само чудо може да го спаси. Тогава майка и още няколко жени започнаха да правят обща молитва, бяха са уговорили за в един и същ час два пъти на ден да се молят на Господ за момченцето и чудото стана! Хайде да се уговорим за часове и да се молим общо и ние. Ако искате отидете на църква и разпитайте как става, тук нямаме българска православна и няма как да питам аз, но ще питам мама какво точно правеха те.

newsm17

# 3 476
Да тези молитиви съм чувала,че правят чудеса,в черквата СВ.Неделя всеки четвъртък(мисля от 10ч.)има Киприянови молитви,събират се много богомолци.
Ники,трябва да носиш дрешка или нещо което да оставиш или облечеш на Алекс,1хляб  и 2 свещички.

Ники,много искам мъничкото ти момиченце да оздравее! Praynig Praynig Praynig

# 3 477
  • в очите на дъщеря ми
 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 3 478
За малкото съкровище!  Praynig Praynig Praynig

# 3 479
 Praynig Praynig PraynigЗа малката Алекс
 HugЗа теб Ники

Общи условия

Активация на акаунт