Разделно хранене-част 27

• 19 025
  • 315
  •   1
Отговори
# 180
 Hug Hug Hug
Наминавам да ви нагледам!!!
Липсвате ми, но времето ме притиска. Свободните следобеди се упражнявам и съм задобряла с лулички и ченгелчета  hahaha Flutter
Това когато не решавам гадни задачки  Confused
Разделна съм сравнително, днес дори мисля да съм лунатичка.
cubbit  Hug Heart Eyes
Алексче - бързичко да оздравяваш милинко Hug
gospojata   Hug Hug Hug
Софи, Мина, Мимчо - одавна се губите момичета  Hug Heart Eyes не че аз съм много редовна, но докато не вкарам мъжете в релси, ще ми е доста тегаво. ooooh!
Обещавам все пак да не ви изоставям съвсем Hug

# 181
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Напоследък нямах настроение за форума, но си мислех за вас и ми липсвахте Heart Eyes
Кюбит, много силно се надявам и стискам палци  Heart Eyes
Алексче, оздравявай бързо Heart Eyes
Мимче, ти също Hug
Госпожата,   Hug
Ками, как върви ремонта Heart Eyes
Софи, как сте с принцесата Heart Eyes
Сладунче, Йонито Hug Hug
Мина, страхотна почивка си имала, разгледах снимките с удоволствие Hug
Ели, как се чувстваш в първи клас. Адо помага ли Heart Eyes
Петя, от тичане по Ками нямаш време да пишеш май Grinning
При мен всичко е наред. Почти стриктна съм /както винаги Grinning/, кантара ме обича, а и аз него. Неса започна предучилищна.
Много  Hug всички

# 182
Гадинка, добре дошла и успех с рх Peace

# 183
Привет разделнички !  bouquet
Алексче ,  Heart Eyes много ми е мъчно , че се разболя така сериозно  Cry! Явно вирусът е бил по-упорит от теб ,та те е преборил ! Оздравявай по - бързо , липсваш ми  Hug! Сега вече е късно , но утре ще се чуем Heart Eyes!
Лени ,  Heart Eyes успех с чертичките и луличките Peace! И да пишеш красиво , нали  Wink?
Кюбит ,  Hug ще чакаме заедно добрата новина  Praynig Praynig Praynig! Моите приятели се казват Таня и Ради , но са по- големи и не знам дали имате общ кръг познати .Но , знае ли човек -светът е едно глобално село...Аз имам и приятелка , която вече от 25 г. , че и повече живее в Ню Йорк , Манхатън. Казва се Хилда , имат с баща и антиквариат , занимават се с реставрация.Има двама сина-Антъни е вече 16-17 годишен , а Майки е на 5 .
Мади ,  Hug радвам се , че сте добре ! И аз тази вечер нещо съм бясна , добре , че народа го няма , иначе някой "невинен " със сигурност щеше да т.го отнесе : #Cussing out!Надявам се , до утре да ми мине  Wink! По тази причина хич не бях разделна  Embarassed Embarassed Embarassed
Много целувки на всички и лека и спокойна нощ ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 184
Здравейте разделни сладурани  Hug   bouquet
Алексче, стискам палци бързо да се оправиш! Praynig Много неприятен вирус Sad...дано мине скоро!
Мади...не мога да не се похваля - моята първолачка (засега) се справя перфектно сама! Не й е трудно, госпожата е доволна от нея, аз много се радвам и само проверявам домашните Crazy Blush. За награда я записахме на карате, беше й мечта и сега е щастлива много. А Адонис помага....като не пречи Joy..
Кюбит, чакаме! fingerscrossed Hug
Мимче, възстановяваш се бързо, нали?! Praynig Peace
...всички, които не съм изброила поименно -  Hug   bouquet

Момичета...много ме е срам Embarassed Embarassed...от събота насам, че и днес включително, въобще не съм разделна Embarassed Незнам какво ми стана...първо се заредиха гостита цял уикенд, после домашните ме натиснаха за сандвичи за вечеря Confused, а днес измихме фритюрника, сменихме мазнината и нямаше как да се размина с пържените картофи+прясна риба Embarassed ooooh!...Чуствам се адски дебела, но това явно не ме мотивира достатъчно ooooh! Embarassed
Ако някой може да ми даде съвет как да се мотивирам, ще съм безкрайно благодарна момичета Praynig Rolling Eyes...

# 185
Бях да се видя с доктора днес. Всичко изглежда до момента нормално.  Praynig

gospojata, Таня и Ради в бостънско не познавам. Но като заскитам пак натам, може да поразпитам и да им пратя задочни поздрави от теб.  Hug И манхатънската Хилда не я знам, но в Ню Йорк има много българи, аз познавам една шепа хора само.  Grinning

На всички пращам по една силна прегръдка.  Hug

Моята мила майчица имаше днес рожден ден. Черпя ви със закъснение!  Grinning

# 186
Добро утро милички Hug.
Благодаря ви за подкрепата Heart Eyes.
Със сигурност мога да кажа ,че това е най- сериозното ми боледуване.
Че вирусът е гаден- гаден е ,но при мен се получи непоносимост към лекарството и това много усложни нещата .
Сега почти не мога да се храня и съответно нямам сили .
Важното е ,че вече нямам температура .
Кюбит ,да е жива и здрава твоята майка   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet!
Ли ,браво на детето smile3501, а наградата си я бива Peace!
Госпожо, и вие ми липсвате, но май този месец няма да мога да дойда  Cry.
Мади ,къде се загуби толкова време?
Гадинка ,добре дошла   bouquet Hug!
Лени, ще ти пиша отличен, пък ако предпочиташ- печатче с ракетка или пчеличка Laughing.
Софи ,Мина ,Мим4е, Сладунче, Сладкишче, и всички, които неволно пропускам ,гуш Hug/ от разстояние обаче Wink/.
Специално за Прима  Hug

И за всички  Hug

# 187
  • тук и там където дойде
Добро утро момичета
Минавам набързо и виждам на алексче кафето и не мога да му устоя  Hug
Алексче Радвам се че си малко по-добро дано скоро да се възстановиш напълно  Hug
Кюбит страхотни изкушения тука ни предлагаш. Жива и здрава да бъде майка ти, а на теб  baby_neutral
На първокласничките успех аз съм в четвърти клас  #Crazy Joy
Пожелавам на всички хубав слънчев и успешен ден

# 188
Алексче, бързо да оздравяваш миличка  Hug Hug Hug
Благодаря за страхотното изкушение, от вчера на обяд лунувах, но днес сутринта не се усетих и изпих едно кафе с мляко  Embarassed Въпреки това си мисля, че има полза де.
Иначе печатче с пчеличка - челвенко моля!  hahaha bowuu hahaha
gospojata голяма съм краснописка,  Flutter Flutter Flutter да ми се ненадява човек.... hahaha hahaha hahaha
-Ли- браво на твоята девойка, щом се справя сама поощрявай, моите не съм ли им до з**ка няма да пишат и да учат за нищо на света!
cubbit   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes как не те беше срам да изтипосаш такваз картинка рано сутрин лигите ми текнаха  Hug Hug Hug Дано хубавите емоции продължават да те заливат и занапред  Hug Praynig Peace

Девойки  Hug Hug Hug лек, разделен ден на всички   bouquet

# 189
  • Canada
Здравейте мацки!

Хи4 ме няма напоследък Flutter   
РАзделна съм, но нещо нямам енергия (или мерак) за нищо, даже за упражнения....силно се надявам да е някакъв период Praynig
Пак се закова този пуст кантар  #2gunfire но пък релефа се заглажда  Wink което ме устройва засега....

Мина, снимките са пркрасни....снимката с баклави4ките беше удар под кръста - цял ден преглъщах на сухо Tired
Алекс, бързо възтановяване ти пожелавам Heart Eyes
Мим4е на теб също бързо възтановяване  Hug

Много гушки от мен за вси4ки!

# 190
Lennyh,  Hug  Hug  Hug

Yonito се появи на хоризонта. Радвам се, че и Алекс е добре вече.

Целувки за всички  Heart Eyes и не роптайте срещу тортата.  Mr. Green Поне виртуално да се "разпусна" малко с изкушения.  Rolling Eyes

# 191
Добър вечер момичета.
Днес бях на ирисова диагностика.Мина много добре.
Докторът е добър диагностик.
А проблема със зъбите ми е такъв.Възпаление на някакъв нерв в дясното полукълбо на мозъка, което води до болка в зъбите, главата и ушите.От там и до безапетитие и смущения в съня.
Ако се хване на време добре, но в тежките случаи вкарват в болница и на системи и хранене със сламки и тръбички....
Изтръпнах ви казвам.... Crazy Crazy Crazy
Нервата ме тресе покарай гледането на детето.Явно съм много смотана щом не мога да се взема в ръце и да се справя с едно дете..... ooooh! ooooh! ooooh!
Трябва да приемам нещата по-спокойно и без излишни емоции??? Crazy Crazy Crazy
Знам, че ми вредят, ама тогава така се бях притеснила с тези бактерии на Калина юни месец, че направо луднах....

# 192
sladkish4e би ли споделила повече подробности при кой беше на ирисова диагностика. Предлагат ли и някакво лечение или само констатация на проблемите. Относно детето надали съм подходящ пример особено в последните месеци, но приемай нещата спокойно. Реагирай хладнокръвно и действай според своя план за прекрасната хубавица. Не и се давай, но не и се и налагай. Вслушвай се в нея, и и давай свобода, но и налагай строги правила за нещата, на които държиш  Hug
Абе дълга и сложна тема е....
Пък и тук има мами с повече опит от моя - Алексче, Госпожата, Мина  Peace

cubbit попадна ми страхотна книга на Джон Кехо "Подсъзнанието може всичко", ако не си я чела непременно я прочети има я и онлайн.
Не знам защо, но като се зачетох веднага се сетих  и за теб  Heart Eyes Hug пък и аз съм я зачекнала яко до утре ще я свърша надявам се Hug Peace

# 193
Привет мацки !
Алексче ,  Heart Eyes едвам си станала , ама си ни поднесла любимото кафенце  Hug! Оправяй се бързо , миличка Heart Eyes!
Лени ,  Heart Eyes тази книга не попада случайно при хората , попада точно , на когото трябва и когато трябва  Peace! Непрекъснато ми е на нощното шкафче и я знам почти на изуст вече Wink! Имам ги и останалите на Кехоу , а последната , с която се сдобих е за децата от 3 до 12години! Ако искаш да ги прочтеш , само кажи  Hug!
Кюбит,  Hug да ти е жива и здрава майчицата   bouquet!
Йонито , добре е , че кантарът се е застопорил - важното е да не мърда нагоре  Peace!
Напоследък нещо не мога да спя добре Sad! Заспивам бързо , но по някое време се будя и край - стискам очи , броя овце , ама - тц! Дано да е само временно и отмине бързо , защото се изнервям ужасно и не съм много адекватна #Crazy!
Целувки на всички и спокойна нощ ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 194
Госпожата, важно е да не се ядосваш, че си се събудила. Пущи тиливизята и ще си заспиш, най-вероятно. На мен ми помага.
А, да, имаме шест килограма по-малко и по-добри изследвания, макар и далече от референтните стойности.

Общи условия

Активация на акаунт