Кюретаж и забременяване след това

• 72 746
  • 798
  •   1
Отговори
# 450
  • Bulgaria
Момичета,почнахме се ние с бебеправенето,през 1 ден.А на 17,18,19 и 20 са дните ово и ще побъркам мъжо  Mr. Green !Стискайте палци,че нямам търпение вече!
Danielkka страхотно мила, давай смело! Ние ще стискаме палци нон-стоп.  bouquetОх,  как ми се слушат хубави новини Hug Hug Hug

# 451
Китикат, не се ошашквай, дори и да има проблем, веднъж открит, той е наполовина решен.
Иначе и аз се чувствах като теб с това кървене при мен 2 месеца - уж ходиш на лекар, правиш всичко, за да се възстановиш, а то все изскача още нещо  ooooh!

Относно евентуални проблеми с щитовидната жлеза - виж си резултатите, покажи ги ако трябва и на друг специалист, но все пак това е поправим проблем, който действително може да предизвика спонтанен аборт, но пък при следващата бременност ще те следят, ще пиеш определени лекарства, за да не се случи пак и така, не е страшно, не се притеснявай излишно само.

# 452
Здравейте и от мен!И аз съм минала през това нещо-кюретажа Cry
Аз бях в 15г.с. когато ми текна кафяво течение и на следващия ден вече беше като менструация-кръв Sad
Доки ми каза,че трябва да се пазим 3месеца/преди да е получил изследванията от кюретажа/.Естествено ние го спазихме.Отидох на доктор след тези тежки 3месеца и доки ми каза,че изобщо не съм била бременна-било на хормонална основа.И от юли месец не се пазехме и ето на стана.
Само си еска търпение,вяра и спокойствие!!!
Желая на всички ви скоро да ни зарадвате с добрата новина Hug

# 453
darka_jivko Би ли обяснила как така не си била бременна, а пък си била в 15г.с.? Аз нещо, нищо не разбрах newsm78 Thinking

# 454
аз също нищо на разбрах,моля обясни ни

# 455
bibi76 знам че това което каза е така, и нямам намерение да бъзам но дано да не стане грешка... че едва ли щте издържа още едно такова преживяване!
   Стискайте ми палци, че днес е първия преглед след случката и дано всичко да е наред, че много съм се претиснила Praynig

# 456
  • София
veseto_0106 стискаме палци! Наред ще е, ще видиш. Само се успокой и гледай напред Hug

# 457
мен  ме съветват след 6 месеца. ooooh!ще пробвам пак,не се отказвам Peace
veseto_0106 успех  bouquet

# 458
  • Bulgaria
darka_jivko Би ли обяснила как така не си била бременна, а пък си била в 15г.с.? Аз нещо, нищо не разбрах newsm78 Thinking
И аз май не разбрах... Thinking Но честито за сегашната ти бременност и дано всичко да е наред този път Praynig
edna ot nas мерси мила, дано да е поправим проблема Praynig Ама ако ми кажат да се пазим 6м или 1 година просто ще откача!!! Аз 3м не знам как да избутам, камо ли година... След 2-3 дни ще стане ясно Hug Hug Hug
bibi76 стискаме палци Praynig Praynig Praynig Пиши после как е минал прегледа

# 459
  • София
kittykat дано да ти кажат най-много три месеца въздържание Hug

# 460
Здравейте, дами! Аз имам един въпрос. Преди да забременея, като ми идваше МЦ, имах болки в гърдите и ми бяха доста големички, сега след кюретажа съм в цикъл (трети) и нямам никакви болки, напрежение, нищо.Попитах док.,той каза, че няма проблеми, всичко е ок.Цикъла ми е точен, всичко е в норма.Та при вас как е? Има ли промяна ( ако сте имали напрежение, преди това)? Хубава седмица на всички.

# 461
  • София
При мен преди първия и втория цикъл след аборта също беше така. На третия нещата се върнаха както преди - с болки и напрежение в гърдите. Незнам дали това има някакаво значение. Щом цикъла ти е нормален и доктора е казал, че всичко е наред, значи е наред.

# 462
  • София
аз тези дни си чакам цикъла след мисед на 17.02.09, гърдите ми ще се пръснат...повече от седмица съм като памела андерсън newsm78
и ме болят много и сутиен не ми става newsm78 до ден днешен...странно..би трябвало да спрат да ме болят, БТ падна днес,до ден -два трябва да ми дойде Praynig

# 463
  • София
Като ми дойде за първи път след аборта бях ужасно щастлива - никога не съм се радвала толкова на това Simple Smile

# 464
Като ми дойде за първи път след аборта бях ужасно щастлива - никога не съм се радвала толкова на това Simple Smile
нали  Laughing и аз сега съм в цикъл и съм много щастлива  newsm68

Общи условия

Активация на акаунт