Кюретаж и забременяване след това

• 72 680
  • 798
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Така е от времето.Още малко да се постопли и да грейне слънцето и ще се оправим всички.Все пак доскоро си беше зима мрачна и студена. newsm78

# 586
  • Ловеч
Надявам се със пролетта да дойде хубавата новина.
Две чертички покажи и щастливи пак ни направи.    EFP  ylinfant
Успех на всички ни момичета,ще се справим. smile3525

# 587
  • Варна
Че и рима има браво Joy

# 588
Здравейте!На 23.01.09 родих бебето си в 26 г.с. и след това ми правиха  кюрeтаж.Изтекоха ми водите и трябваше да родя.За съжаление момченцето ми не се роди живо CryИма ли някои момичета с този проблем и какви изследвания са си правили за да не се повтори пак същото и следващия път.Питах лекарите но те ми казаха че съм нямала нужда от никакви изследвания и че по някога просто така се случвало.Дъщеричката си също я родих в 36 седмица и пак ми бяха изтекли водите.За щастие имам поне еда жива и здрава принцеса PraynigСпоред мен нещо не е наред но просто не знам от къде да започна.Казаха ми да изчакам поне 6 месеца ,защото аборта е бил голям.Но често да ви кажа вижда ми се мн дълго време.Моля ви ако можете да ми дадете някакъв съвет кажете ми какви изследвания да си направя Hug

Последна редакция: пт, 27 мар 2009, 15:00 от ili_29

# 589
  • Варна
Съжалявам много за неприятната случка.Според мен трябва да се съветваш с доктори ,не с нас.Ние сме били в по малки месеци и мисля ,че е доста по различно от теб.Когато отидеш на преглед след първия МЦ, доктора ще ти каже колко време да се пазите, впредвид седмиците в която си родила и кюретажа.

# 590
Или,съжалявам много мила!Аз загубих детето си в 32г.с.,но се роди мъртва заради усукана 2 пъти пъпна връв.За изтеклите води незнам!Консултирай се и с други лекари,не разчитай само на един!Щом се случва два пъти вече,явно нещо трябва да се оправи!Стискам палци,всичко да е наред!  Hug

# 591
ili_29 това което си преживяла е ужасно  Sad За съжаление и аз родих момиченцето си в 5-тия месец и знам колко е тежко. След раждането взеха пъпната връв и част от плацентата и ги изпратиха за изследване в София. Трябвало е докторите, при които си раждала, да вземат подобен материал от бебето и да го изследват, въпреки че моят случай е малко по-различен, процедурата е същата.
По принцип спукването на околоплодния мехур може да бъде предизвикано от бактериална инфекция - стрептококи, стафилококи, нещо подобно. Намери кадърен гинеколог, който да ти назначи микробиология, за да се види дали няма някоя влагалищна инфекция, отделно мен ще ме изследват за токсоплазмоза, която уврежда бебето, но не съм сигурна дали предизвиква преждевременно раждане.

# 592
  • Bulgaria

Май всички сме така,аз точно това се оплаквах вчера! нямам абсолютно никакво настроение и имам чувството,че каквото и да се случи няма да ме накара да се чувствам по-добре (С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ДЕТЕ).
Просто все едно живея за мига,не за деня и чакам ,чакам ,чакам.........и пак чакам
[/quote]
Боже, четете ми мислите момичета! И аз съм в едно ужасно настроение, в една дупка, ама огромна... Sad Как след аборта успявах да се държа просто незнам, а сега и аз както вас-апатия, депресивни състояния, нищо не ме радва, нищо не ми се прави Tired Даже изследвания не ми се правят вече, просто нямам сили за евентуални лоши новини или притеснения. До преди една седмица нямах търпение да минат 3 месеца за да подновим опитите, а сега не знам дали искам изобщо да опитвам отново CryНе мога да живея с този страх, просто ме разкъсва - как се изкарват 9 месеца в ужас!? О, да, знам в името на какво, и знам, че го искам повече от всичко, но знам и че не мога да го преживея пак...Не знам какво да правя, ужасно съжалявам,че ви натоварвам, но мога да го споделя единствено с вас, моля ви да ми простите  Hug Hug Hug

# 593
Ехо момичета, я си вдигнете нослетата Hug Това, че веднъж е станало лошото, не значи, че пак ще ни се случи.Нали за това изчакваме, правим изследвания, винаги стават грешки и от тях боли, но няма да се предаваме.Вярвайте, че всичко ще е наред, и така ще бъде Praynig Всяка от нас няма търпение, а в същото време изпитва страх.Ми няма как да не изпитваме страх, нали сме хора.Обичайте се и вярвайте, че мечтата за бебе в най-скоро време ще се сбъдне. Hug

# 594
  • Bulgaria
Baby Love® Оооох, мила, добре че си ти да ни връщаш в правия път от време на време Hug Hug HugДано да си права за всичко Praynig

# 595
Момичета, кокичета Hug Утре съм на лекар за микробиология и мазане на раничката, ( писна ми от нея) да ми стискате палци ей Hug

# 596
Baby Love® ,стискаме,стискаме  Hug !Успех!

# 597
Момичета, кокичета Hug Утре съм на лекар за микробиология и мазане на раничката, ( писна ми от нея) да ми стискате палци ей Hug
е как няма да стиксаме  Laughing успех и да ни кажеш после  Hug

# 598
  • Bulgaria
Стискам с двете ръце, мила, дано всичко да е наред Praynig Hug

# 599
  • София
Присъединявам се и аз съсъ палците всичко да бъде наред мила Praynig

Момичета благодаря ви за съчувствието и топлото посрещане Hug имам един въпрос,както бях писала в предния ми пост доктора ми каза ако зацапването вместо да спира се увеличи да му се обадя защото не трябва да е така,аз му звънях но дава свободно,по-късно пак ще го търся,на някои от вас случвало ли се  е така,много се притеснявам,днес ми е пети ден,до снощи беше само някакво розово кафеникаво ,после вече беше червено,тази сутрин по едно време пак кафяво и сега от няколко часа е червено,не е силно но ме притеснява това,извинявайте че така описвам подробно Embarassedдано спре или незнам какво ще се следва.

Общи условия

Активация на акаунт